کی بود ؟چی شد؟
کی حاله مارو گرفت :312: مرده معرفی کنه خودش رو
نیما تو بودی
؟؟؟
کی بود ؟چی شد؟
نیما تو بودی
؟؟؟
بزار من بهت میگمتازه چند تا دیگه هم بلدم خودم معنیشون رو نفهمیدم هنوز:
آکوردومی
درنی
درنیه
دارنیه
دارنی
دبرنا
آکوردومی نمیدونم ولی فکر میکنم بقیش یه معنی میده که تو شهرهای مختلف یه لهجه ایه و معنیشون هم داشتنه
چی شده؟!کی بود ؟چی شد؟
نیما تو بودی
؟؟؟
پست تو ویرایش شد نه!
چی شده؟!
پست تو ویرایش شد نه!
نه زدن پاک کردن نامرداخنجر خوردیم خون آلود شدیم
Aqua اسم خوشگلتر نبود ؟
![]()
هه هه هه
اینکارا فقط از یه نفر برمیاد!
هوخ شتره!×!:666:
آهان آره ما نیز یه چیزایی پی برده بودیم!×!
باید یه کارشناسی هم برای سر در آوردن از این لحجه ی خشنگ!!! بگزرونیم!×!
هه هه هه
(جمله ابهام دار و اسرار آمیز: چرا همه دارن کوچ میکنن تازگی ها! ای باباهمه پخش و پلا داریم میشیم که
این shoutbox هم درد سریه ها!!!
دو روز قافل شی سر نزنی کلی فحش و کلمات ناموزون و حرکات موزون و .... سبز میشه!×!
بفرما
بیا و اختیارات در دسترس کاربر قرار بده!×!حتما باید اینطوری هی سرکوب نماییم1×!
![]()
بچه ها گفتم این رو هم باهاتون در میون بزاریم ببینید چه مزه ایاس
چند سالیه تو فکره زدن یه سایت البته بیشتر انجمن تخصصی برای طراحی صفحات وب و موضوعات مرتبط بزنم
البته این چند سالی هم که منتظر بودم بیشتر به خاطره این اینترنته لعنتی بود! با دایال آپ نمیشه یه یه سایت مخصوصا انجمن رسید
برای کارهایی که انجام میخواستم بدم هم حتما اتصاله دایم به اینترنت + سرعته بالاتر از دایال لازم بود
گزینه هایی که این سایت رو با سایت های دیگه در این زمینه متفاوت کنه هم میشه فعلا گفت ایناس: (هدف اصلی هم جمع کردن طراح ها و برنامه نویس های حرفه ای در یک جا برای فعالیت ها هست)
- رایگان نیست!!! یعنی حق اشتراک خواهد داشت!×! (خیلی نه مثلا برای شروع 3-5 چوق)
- قسمت های مختلفی داره ولی همه در حیطه ی تخصصی وب که دو شاخه اصلی برنامه نویسی و طراحی گرافیکی هستن
- یه قسمت مخصوص وبمسترها داره تا حده امکان گلچینی کامل از cms ها و script های لازم در موارد مختلف داره، همشون رو هم رو سرور آپ میشن و لینک مستقیم هستن
- همینطور یه قسمت پروژه گروهی هم داره که مثلا اسکریپت ها و ... ترجمه و با زبان فارسی مطابقت داده میشه
- برای همه کاربرها چندین راهه کسب در آمد وجود داره از داخل انجمن که مثلا: شرکت در پروژه ها، طراحی سایت گروهی یا انفرادی، حتی حل مشکلات کاربرها و ....
- چون حق اشتراک داره و هر کسی عضو نمیشه در نتیجه مطالب تخصصی تر مطرح میشه توش که همین اساسه کار انجمن هم هست
- دیگه یه قسمت دیگه برای کاربرها داره که هر کاربر یه تاپیک اختصاصی برا خودش داره و پست اول رزومه و ... نمونه کاراش و .... ش رو میزاره و به این صورت هر کاربر یه جایی داره که طرح و .... بگیره
- امکانات تشویقی نظیر کاربر ماه و .... هم داره که مثلا به مدت یه ففته یه بنر کوچیک از این کاربرها در یه قسمت سایت گزاشته میشه
- تبلیغات هم به صورته کلی دو نوع هست! تبلیغانی خارجی مثله همین google و سایت های دیگه و دومی تبلیغات داخلی هست که مربوط به کاربرهایی که طراحی و ... میکنن میشه و لینک میشه به تاپیک اختصاصیشون که هم ارزونتره و هم اگر استقبال بشه بیشتر رو این قسمت کار میشه
- سعی میشه تا حده امکان تسهیلاتی هم در اختیار کاربرهای فعال و ... قرار بگیره
فعلا تا همینجاش رو داشته باشید و نظراتتون رو بگید تا قسمت های بعدیش
البته از حرف تا عمل خیلی راهه ولی مگه یه کاربر چی میخواد از یه انجمن اینطوری هم پست هاو و قتی که صرف میکنه بی فایده نیست و هم خودش هم از بغلش میتونه با فعالیت هاش یه درآمدی داشته باشه
این امتحان هام رو بدم شرشون کم بشه نم نم روی لوکال با vBulletin کار میکنم ببینم چی کارا میشه کرد باهاش
ولی فک کنم بیشتره اینا رو میتونم در بیارم توش
Last edited by DaRiOuShJh; 02-01-2009 at 19:31.
من هم به چیز تو همین مایه ها در نظر داشتم
حالا که شما اول مطرح کردی من خودم هم پایه هستم ولی به خاطر مشکلاتی که گفتی و مشکلات دیگه معلق مونده بود
میدونم کسای دیگه هم هستن
در کل چیزه خوبیه
اجازه هست یکم در مورد پارامترهایی که گقتی فکر کنیم و ما هم نظرمونو بدیم(^_^)
.کی بود ؟ چی شد؟ کی حاله مارو گرفت :312: مرده معرفی کنه خودش رو نیما تو بودی ؟؟؟
کار من بود حرفیه ؟! توضیحات بیشتر رو آکوا خصوصی بهت گفت مگه نه ؟!
همون تو فکرش باش کافیه !یه پروژه ای که چند سالیه تو فکرشم!×!
از حرف تا عمل فاصل زمین تا آسمونه !
قوانین اینجا هم اجازشو نمیده ! ( قوانین کلی پی سی نه انجمن ما )
+
یا مجوز بحث رو از ادمین بگیر و واسش تاپیک بزن !!! یا بی خیال مطرح کردنش تو انجمن شو !
داریوش محسن ( در تحسن ) بهتر از مبند ( بنیده ) است !
ها ؟کار من بود حرفیه ؟! توضیحات بیشتر رو آکوا خصوصی بهت گفت مگه نه ؟!![]()
نـــه
خوبی؟
![]()
ادامه بده
![]()
هــــــــــــــــی!×!
اوکی اوکی!×!
فقط داشتم با صدای بلند فکر میکردم!×!
خوب دیگه چه طوریایید؟
این امین بازم مفقوده که!×!
اون تاپیکای منم موندن رو زمین
آره رفتش که رفت کجا رفت؟این امین بازم مفقوده که!×!من برم دنبالش تو چند خونه اونور تر ببینم اونجاها هست یا نه
نیوفتاد ؟اون تاپیکای منم موندن رو زمین
==
تا باشد از این فکرهافقط داشتم با صدای بلند فکر میکردم!×!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)