یادمه یه ساختمون شیشه ای بود که ازش لیز میخوردم اومدم پایین وقتی رسیدم پایین رفتم تو یه ساختمون خرابه که قبلا هم اونجا بودم یه ادم هم احتیاج به کمک داشت دیگه اونجا هرچی گشتم راهی نبود که برم .. دیگه بی خیال بازی شدم ..
یادمه یه ساختمون شیشه ای بود که ازش لیز میخوردم اومدم پایین وقتی رسیدم پایین رفتم تو یه ساختمون خرابه که قبلا هم اونجا بودم یه ادم هم احتیاج به کمک داشت دیگه اونجا هرچی گشتم راهی نبود که برم .. دیگه بی خیال بازی شدم ..
متحول شدی؟
من که نزدیک بود از خونه فرار کنم ...![]()
این مشکل شماس که توانایی حل معماگونه ها رو ندارید؛ باید از پایه های سکوهای قطار شهری بالا برید.
این بازی یکی از بهترین محیط سازی هایی رو داشته که در کل دیدم سال های اخیر.
حالا مشکل دید هنری و درک داستان برخی افراده که به نظرشون بازی بده... داستان و خط سیر بازی هم چندان از چیزای تکراری امروزی در بازیا تبعیت نمیکنه و ممکنه برخی به نظرشون عجیب باشه...
در اینصورت برید همون COD و امثالهم رو بازی کنید...
شما گیمر نیستییادمه یه ساختمون شیشه ای بود که ازش لیز میخوردم اومدم پایین وقتی رسیدم پایین رفتم تو یه ساختمون خرابه که قبلا هم اونجا بودم یه ادم هم احتیاج به کمک داشت دیگه اونجا هرچی گشتم راهی نبود که برم .. دیگه بی خیال بازی شدم ..
تفریحی بازی میکنی![]()
عزیزم شما چرا میزنی حالا ... مگه من گفتم بازی بدیه .. اتفاقا صفحات قبل رو اگه بخونی گفتم یکی از بهترین بازی هاست ... این که میبینی بی خیال شدم برای اینه که شما هم اگه مثل من بازی رو 5 فریم در ثانیه بازی میکردی حتما بی خیال میشدی همین که تا اینجا اومدم خودش نشون دهنده علاقه من به این بازیه
اقا مجید من گیمر نیستم ؟ شما میتونی این بازی در حالی که فقط 5 فریم در ثانیه اجرا میشه بازی کنی؟ اونم روی سخت ترین حالت بازی ؟ اونقدر بازی های روون و بدون لگد بازی کردم در حین این بازی ، که وقتی وارد بازی i am alive میشدم از گیر کردنش خسته میشدم و اصلا بهم لذتی نمیاد وگرنه برعکس گفته های خیلی از سایتها و مجلات خیلی بازی قشنگی هم هست ... بازی آروم و فکری براساس واقعیت ...
حالا چرا ناراحت میشی !
آخه گفتی تا یه جا رفتی گیر کردی بی خیالش شدی.
خب مشکل از سیستمته حتما![]()
سلام من مرحله پنجم که فکر کنم آخریشم باشه گیر کردم اونجا که رو ریل قطارم و باید پیش دختره برم و پایین هم که میرم همش دود و گازه خفه میشم... لطفا راهنمایی کنید
همیشه باید یه عکس از محیط بزاری تا بدونیم کجا رو میگی . هرچند که فکر کنم من به اونجا نرسیده باشم هنوز
من الان اونجا هستم که ننه اون دختره mei و خودم داریم دنبال اون دوتا میگردیم که گم شدین ... همونجا که تفنگمو میدم به مادر می و خودم فقط تیرکمون دارم .. اونجا تفنگ گیر میارم ولی یکی هست هم زره داره هم کلاه داره میشه بگید کجاش باید تیر اندازی کنم تا بمیره ؟![]()
آقا چه عجیییییب بازی تمام شد اصلا باور نمیشه ... همون جا که گفتم بودم و اون دختر mei رو پیدا کردم و تحویل ننش دادم و گفت که باید بره دنبال خانوادش . اونا سوار کشتی شدن و این تصاویر از دوربین داشت پخش میشد که یهو دیدم همه این تصاویر رو زنش داره نگاه میکه ، گریه کرد و تجهیزاتشو نشون داد و بازی تمام ... من متوجه نشدم یعنی بیچازه نتونسنت دخترشو با زنش و پیدا کنه ؟یعنی مرد ؟ پس دخترش چی دخترشو نشون نداد ... آیا بازی ادامه داره یا همینه ؟
![]()
این بازی سر و ته نداره....هیچ کدوم از ابهامات بازی تا اکنون پاسخ داده نشده..اینکه چطور این اتفاق در شهر افتاده و آخرش دقیقا چی میشه...حتی شخصیت اول بازی اسم نداره ..ولی یوبی سافت هم الکی بازی درست نمی کنه..
اینجاست که باید گفت :
ادامه ی این داستان را ، در برنامه بعدی ببنید...!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)