كاش يكي جواب منو هم ميداد![]()
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
كاش يكي جواب منو هم ميداد![]()
امین من لاوان دارم 256 نامحدود....سرعتش ثابت هست حدود 26-28 در ثانیه البته روزهای جمعه کمتر میشه ...کلا راضی هستم..چون خیلی دانلود میکنم و هیچ کدوم از آی سی پی ها نامحدود نمیدن...قیمتشم 38 تومن ماهانه هست از بقیه سرویساش خبر ندارم....در ضمن شبانه رایگان هم نداره
جواب شما دوست عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بر همگي مي خواستم بپرسم كسايي كه از سرويس هاي صبا استفاده ميكنن اونا هم سرعت دانلودشون اومده پايين ؟
پارس آنلاین تو شیراز چطوره ؟؟؟
قیمت هاش را از کجا گیر بیارم ؟؟؟
اصلا کسی اینجا پارس آنلاین استفاده می کنه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقیمت سرویس هایی که توی سایت زده فکر نکنم درست باشه چون چند ماه پیش یکی از دوستان 128 گرفته بود(البته مرکزش را ساپورت نمی کرد شاتل) 3 گیگ بود ولی توی سایت زده بود 8 گیگ فکر کنم 29 تومان گرفته بودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت ها و نوع سرویس را زنگ بزن بپرس...
وضعیت حالا را خبر ندارم...
من الان از داتک می گیرم ( ماتریکس ) ...
هم قیمت هاش خوبه و هم سرعتش ... به دوستان هم پیشنهاد می کنم اگر خواستن adsl بگیرن داتک گزینه خوبی هست...
باسلام
میشه لطف کنی لیست قیمت سرویس هاش بنویسی
مثلا 64 چنده ؟
من زنگ زدم شمارم دادم واسه استعلام
چون رو فیبر نوری هست فکر نکنم ساپورت کنن
اگه میشه سرعتشو بنویس ....سرویس رایگان هم داره ...ترافیک ماهیانش چقدره؟؟من الان از داتک می گیرم ( ماتریکس ) ...
هم قیمت هاش خوبه و هم سرعتش ... به دوستان هم پیشنهاد می کنم اگر خواستن adsl بگیرن داتک گزینه خوبی هست...
به به .....................
سلام به بچه های شهر
چون دیدم اینجا آزادی هست میخواستم درد دلم رو بگم ( میشه گفت تجربه )
اون قدیم قدیما من از فن آوا استفاده میکردم ، البته زیر نظر صا ایران بود و اگه اشتباه نکنم به اسم تکصا میشناختیمش
ولی خوب دایال آپ بود
آقا عالی بود عالییییییییییییی
بعد از مدتی رفتیم تو خط ADSL .
از صبا شروع کردم
یوزر های صبا ناراحت نشنا ولی
مزخرفتر از این نمیشد
باورتون نمیشه برا رانجه کردم خودم زنگ زدم به مرکز ولیعصر که نامشو بفرستن به مرکز خودمون
اصلا کسی نبود جواب منو بده
نمیدونم مشکلشون چی بود که هر از گاهی هم جاشون رو تغییر میدادن ( البته الان هم میدن)
خلاصه 3 ماه من از اونجا گرفته بودم که 20 روز آخر اصلا connect نمیتونستم بشم
َاکانت هم داشتم
الان از امین نت استفاده میکنم
در کل بد نیست چون استفاده حرفه ای ندارم
ولی پشتیبانی خوبی داره
من از یکی از نمایندگی هاشون اینترنت گرفتم
فقط یه توصیه : سعی کنین از جاهایی اینترنت بگیرین که شلوغ نباشه و بتونن پاسخگوی شما باشن
ببخشیدا ؛ بعضی جاها وقتی خرشون از پل گذشت دیگه میگن گور بابای کاربر
هر ماه هم که نمیشه بری از یه جای دیگه اینترنت بگیری به صرفه نیست
ببخشید سرتون رو درد آوردم
ولی تو دلم مونده بود ..................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)