اماده بگیرم حله؟ دیگه مشکل واسه جلوبندی پیش نمیاد؟
اماده بگیرم حله؟ دیگه مشکل واسه جلوبندی پیش نمیاد؟
در مورد ارتفاع زدن خود پراید اطلاعات زیادی ندارم.
ولی در یه حالت کلی اینا رو میگم.
بحث ارتفاع زدن و از حالت استاندارد خارج کردن یه بحث پیچیده هست. ما به طرق مختلف میتونیم ارتفاع بزینم. مثل همین بریدن و تعویض .
ولی هم بریدن هم تعویض به اندازه کافی برای ماشین ضرر دارن.
برای پراید بریدن رو به کلی بی خیال بشین. چون اولا در حالت عادی هم به اندازه کافی خشک هست پس اگه ببرین به کلی خشکتر میشه.
شاسی پراید یه شاسی ضعیف هست. شما اگه بخوایید فنرها رو هم عوض کنید بهتره از یه فنر نرم و مناسب استفاده کنید. تا حداقل ضربه ها رو به شاسی و بدنه انتقال بده.
البته یه راه دیگه هم هست که پراید رو میشکنه. و اون اینه که به جای بریدن، دربیارمشون
برای خیلی خابوندن هم نیاز دارید که گلگیر ها رو هم باد بدین. البته این کار فقط برای گلگیر های جلو کافیه ولی برای به هم نخوردن فرم ماشین عقب ها رو هم باد میدن.
از اونجایی که من خودم هم خوشم از ارتفاع میاد پیشنهاد میدم تعویض کنید. و از یه نوع مرغوب بگیرید. البته اگه پولش زیاد خیالی نیست.
یعنی کسی نبود یه راهنمایی بکنه؟بابا ماشا الله اینجا آدم چیز فهم که زیاد هست.یه راهنمایی ،یه تجربه ای چیزی به ما هم بدین.
پرايد من هم 85 انژكتوري است و يكسال اخير فقط سوپر ميزدم.فقط در اين بين كه يكبار بنزين معمولي زدم حس كردم كشش ندارد.از زمان آزاد شدن سوپر چون زياد از ماشين استفاده نكردم هنوز نصف باك سوپر داخل باكش از قبل مانده.بنظرم بايد قبل از هر كاري تست دياك انجام ميدادي تا كامپيوتر ماشين تست و تنظيم دوباره شود
چون بنزين سوپر تميز است و اصلاً نيازي نبود كه شمع را تميز كني يا شستشوي انژكتور و...... انجام دهي.فقط چون قدرت سوپر بيشتر از بنزين معمولي سات شايد ميكروچيپ انژكتور در طولاني مدت خودش را سازگار با سوپر كرده باشد
penrynجان خیلی ممنونم مرسی.شایدم اینطور که شما فرمودین باشه.حالا واسه حل این مشکل چه می شه کرد؟واقعا کلافه هستم.اصلا رغبت نمی کنم پشت ماشین بشینم.خدا لعنت بکنه باعث و بانیه این کارو.دوستان اگه راه حل علمی عملی دارن ممنون میشم بیان کنند.
شما بزار یک باک کامل بنزین سوپر تموم بشه تا ای سی یو پاشش انزکتور رو دوباره تطبیق بده ......
مشکلی نیست به همین راحتیها یک هکچین اشکالی در موتور به وجود نمیاد .
اقا شما که از ماشین زیاد کار نمی کشی روا بخر
چون زیاد استفاده نمیکنی کمبود بنزین هم داشته نمیشی
تازه روا تو پیچ و سربالایی از پراید بهتره
به خصوص تعادلش تو پیچ ها
پراید زود چپ میکنه ولی روا نه
شما اول جونت مهمه
نه پولت که بدی بنزین بخری
پس همون روا خوبه
یعنی شما می گی من چیکار کنم؟دوباره یه باک بش بنزین سوپر بزنم؟یا کار دیگه ای کنم؟
شما بعد از بروز مشکل یک باک سوپر زدی که ماشین باز به حالت اول برنگشته درسته ؟
حتما بعد از اون یک باک هم سوپر بزن دوباره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)