تا حالا من تو عمر uiq3 ام ویروسی ندیدم که برای uiq3 نوشته شده باشه حتی برای جاوا و.....
تا حالا من تو عمر uiq3 ام ویروسی ندیدم که برای uiq3 نوشته شده باشه حتی برای جاوا و.....
نيست ، يه جوري خودت رو با اين سيستم uiq بايد عادت بدي
من از accept call و mute برای این کار استفاده میکنم.خوب جواب میده.
اين يعني چي ؟ يكم توضيح بده حامد خان
من نیز یک سال دارم از یو ای کیو استفاده میکنم و تا الان ویروس نگرفته ولی دوست دارم یه انتی ویروس داشته باشم.
اگه دوستان یه لطفی کنن و بهترین انتی ویروس برای یو ای کیو 3 را معرفی کنن خیلی خیلی ممنون میشم.
برای نیومدن صدای دریافت sms گوشی رو mute میکنم وبرای اینکه کسی نتونه زنگ بزنه مثلا سر کلاس باشم از accept calls استفاده میکنم.که اینجوری هر کس زنگ بزنه ریجکت میشه یا براش اشغال زده میشه.
accept calls هم توی حالت استند بای ,more رو بزنید پیداش میکنید.
میل خودته ولی اینجور برنامه ها سرعت گوشی رو هم پایین میاره.من نیز یک سال دارم از یو ای کیو استفاده میکنم و تا الان ویروس نگرفته ولی دوست دارم یه انتی ویروس داشته باشم.
اگه دوستان یه لطفی کنن و بهترین انتی ویروس برای یو ای کیو 3 را معرفی کنن خیلی خیلی ممنون میشم.
توی بخش نرم افزار بود.بگردی پیدا میشه.
Last edited by hamed1297; 15-03-2009 at 00:41.
حالا که سرعت را میاره پایین بی خیال......
ممنون
باسلام
کسی برنامه اسمارت گارد برای p1 داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه نرم افزارش رو بهم بدین. مشکل پسورد گذاری رو جاهایی رو که میخوام رو با Advance lock حل کردم . مشکل آلارم رو هم حل کردم. الان مشکل فقط ساختن پروفایل هستشو البته داخل گوشی های جاوا گذاشته موندم چرا در این گوشی نذاشته. البته شاید تعطیل نمیشد پیشرفت بیشتری میکرد. یا خود نوکیا برنامه های uiq رو هم میزد یا در کل سیستم عاملش رو مثل نوکیا میزاشت و میشد از برنامه های نوکیا استفاده کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)