تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 142 اولاول ... 111718192021222324253171121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 1415

نام تاپيک: كلوپ گيم پد كامپيوتر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض سوال مبتدیانه

سلام . ممنون از همه دوستانی که سعی در رفع مشکلات دیگر دوستان دارند . من یه سوال مبتدیانه دارم . با خوندن چندین صفحه متوجه شدم شدم که بهتره یه دسته طرح پلی استیشن معمولی برای فیفا بگیرم .
    برای فیفا 08 , من یه دسته معمولی ارزون خریدم بدون آنالوگ . سوالم اینکه که میشه با این دسته تکنیک ها فیفا رو اجرا کنم یا نه ؟
    اگر نه ؛ مثلا با یه دسته ای که دو تا آنالوگ داشته باشه میتونم این کارا رو انجام بدم ؟
    سوال دیگم اینه که من چند جا و تو همین تاپیک یه سری آموزش دیدم که از قسمت Sports FIFA 08 - Tips & Hints کپی شده بودن . منظور از این " دسته trick stick " چیه ؟ یا مثلا دکمه Cancel/Dummy Move
    ممون میشم اگر پاسخ بدبد

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام . ممنون از همه دوستانی که سعی در رفع مشکلات دیگر دوستان دارند . من یه سوال مبتدیانه دارم . با خوندن چندین صفحه متوجه شدم شدم که بهتره یه دسته طرح پلی استیشن معمولی برای فیفا بگیرم .
    برای فیفا 08 , من یه دسته معمولی ارزون خریدم بدون آنالوگ . سوالم اینکه که میشه با این دسته تکنیک ها فیفا رو اجرا کنم یا نه ؟
    اگر نه ؛ مثلا با یه دسته ای که دو تا آنالوگ داشته باشه میتونم این کارا رو انجام بدم ؟
    سوال دیگم اینه که من چند جا و تو همین تاپیک یه سری آموزش دیدم که از قسمت Sports FIFA 08 - Tips & Hints کپی شده بودن . منظور از این " دسته trick stick " چیه ؟ یا مثلا دکمه Cancel/Dummy Move
    ممون میشم اگر پاسخ بدبد
    جواب سوال اولت نه هست برای اجرای حرکات تکنیکی به Right Stick یا همون آنالوگ سمت راست نیاز داری

جواب سوال دوم بله می تونی به شرط اینکه از devdata درست استفاده کنی مال خود بازی اشتباهه برای ایجاد devdata می تونی از یه ابزار استفاده کنی که آلمانی هست اگه نداری بگو برات آپ کنم

trick stick همون آنالوگ سمت راست هست که باهاش حرکات تکنیکی اچرا میکنی دکمه ای هم که گفتی همون کلیدهای L1,2 و R1,2 هستند که با اونها هم میتونی یه سری دریبل ساده اجرا کنی مثله نگه داشتن توپ به صورت ناگهانی که خیلی وقتها به درد می خوره الته این مشکل رو باید توی تاپیک فیفا 08 مطرح می کردی ولی چون سوالات در مورد گیم پد هم بود اینجا پاسخ دادم موفق باشی

3. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alivip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

خب شکل دسته و کارایی که هر دکمه باید انجام بده رو تو شکل گذاشتمووقسمت بالا دکمه روش و قسمت پایین با 90 دوران دکمه جلو دسته هستند.
    2 تا دسته هم دارم که اسماشون
    generic usb joystick
    این فایلی که میدی رو کجاها باید بزارم
    متشکرم از جوابتون

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

عزیز من پست قبلی تون رو خوندم شما دقیقا سوالتون در باره کدوم فوتبال هست pes یا فیفا ؟

6. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام
    آیا گیم پدی وجود داره که بجای 4 جهت 8جهت مستقل داشته باشه؟ در گیم پدهای معمولی برای استفاده از جهتهای غیر اصلی باید دو جهت اصلی مجاور هم فشارداده بشه که این مساله موجب عدم حرکت دقیق کارکتر بازی میشه بخصوص بازیهایی مثل فوتبال که احتیاج به دریبلهای دقیق داره.به این صورت که بعضی وقتها همزمان دوجهت اصلی با هم فشرده نمیشن و بجای اینکه کارکتر بازی مستقیما به جهت غیر اصلی (مثلا بالا سمت راست ) حرکت کنه اول به سمت راست و بعد به بالا حرکت میکنه.
    من چند ساله که با دسته های مختلف بازی کردم اما بازم از این مساله رنج میبرم.البته 90 درصد موارد این مشکل پیش نمیاد اما همون 10 درصد هم برای من مهمه.
    من تمام گیم پدهایی که داشتمو باز کردم و دیدم زیر لاستیک دکمه ها فقط 4 قسمت برای 4 جهت وجود داره .درصورتیکه اگه 8قسمت وجود داشت مطمئنا تسلط گیمر برروی دکمه ها خیلی بالاتر میرفت.
    حالا کسی اطلاع داره که چنین گیم پدی وجود داره یا نه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    آیا گیم پدی وجود داره که بجای 4 جهت 8جهت مستقل داشته باشه؟ در گیم پدهای معمولی برای استفاده از جهتهای غیر اصلی باید دو جهت اصلی مجاور هم فشارداده بشه که این مساله موجب عدم حرکت دقیق کارکتر بازی میشه بخصوص بازیهایی مثل فوتبال که احتیاج به دریبلهای دقیق داره.به این صورت که بعضی وقتها همزمان دوجهت اصلی با هم فشرده نمیشن و بجای اینکه کارکتر بازی مستقیما به جهت غیر اصلی (مثلا بالا سمت راست ) حرکت کنه اول به سمت راست و بعد به بالا حرکت میکنه.
    من چند ساله که با دسته های مختلف بازی کردم اما بازم از این مساله رنج میبرم.البته 90 درصد موارد این مشکل پیش نمیاد اما همون 10 درصد هم برای من مهمه.
    من تمام گیم پدهایی که داشتمو باز کردم و دیدم زیر لاستیک دکمه ها فقط 4 قسمت برای 4 جهت وجود داره .درصورتیکه اگه 8قسمت وجود داشت مطمئنا تسلط گیمر برروی دکمه ها خیلی بالاتر میرفت.
    حالا کسی اطلاع داره که چنین گیم پدی وجود داره یا نه؟
    دقیقا آنالوگ رو واسه همین گذاشتن ضعف جهت ها باعث شد این طوری بشه و آنالوگ به دسته اضافه بشه البته الان دسته های 360 که برای pc موجود هستند دارای جهت های معمولی به شکلی که دارای دکمه مایل هم هستند و نیاز نیست شما 2 تا دکمه رو فشار بدید قسمت بین اونها دکمه هست و اگه فشار بدید همون مایل هست

9. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

چه جوری میشه از کنترلر xbox360 در pc به صورت وایرلس استفاده کرد؟
    ......................

پروفشنال babak-online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام

من امروز یه دونه از تبدیلهای PS به USB گرفتم (شکلش مثلث آبیه) درایورش رو هم نصب کردم ولی وقتی به USB وصلش می کنم پیغامی میاد مبنی بر اینکه USB Device Not Recognized . به نظر شما مشکل از کجاست؟ اعصابمونو داغون کرده.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

دقیقا آنالوگ رو واسه همین گذاشتن ضعف جهت ها باعث شد این طوری بشه و آنالوگ به دسته اضافه بشه البته الان دسته های 360 که برای pc موجود هستند دارای جهت های معمولی به شکلی که دارای دکمه مایل هم هستند و نیاز نیست شما 2 تا دکمه رو فشار بدید قسمت بین اونها دکمه هست و اگه فشار بدید همون مایل هست
    من یک دسته فراسو 660 دارم که طرح 360 هستش اما این خصوصیتی که شما میگید نداره.امروز بازش کردم زیر لاستیکش فقط 4 تا نقطه تماس دکمه داشت.یعنی میفرمایین 360 تمام 8 جهتو داره؟
    آنالوگ هم دقیق نیست اگه جهت آنالوگو دقیق بین دو جهت اصلی هدایت نکنی بازیکن بسمت یکی از دو جهت اصلی میره و حرکت مورب انجام نمیده و یا اینکه اول بسمت جهت اصلی میره بعد حرکت مورب انجام میده.من pes6 زیاد بازی میکنم این مساله خیلی اذیتم میکنه .بخصوص تو محوطه 18 قدم که احتیاج به دریبل های ریز و ظریفه .اگه این خصوصیت توی دسته های 360وجود داره که برم از این دسته ها بگیرم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alivip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

عزیز من پست قبلی تون رو خوندم شما دقیقا سوالتون در باره کدوم فوتبال هست pes یا فیفا ؟
    خب معلومه 09fifa
    اون فایل data که قبلا گذاشتی درست نشد
    بعدا با این excel هم بلد نیستم

از همه بدتر دیروز رفتم بازی کنم با اینکه قبلا کرک کردم و بازی می کردم یهم پم اومد بازی اتورایزد نیست باید بشه و نمی رفت تو بازی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •