تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نتیجه ی بازی ؟

راي دهنده
185. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • برد تیم استقلال

70 37.84%
  • برد تیم پرسپولیس

105 56.76%
  • تساویه دو تیم

10 5.41%
صفحه 21 از 21 اولاول ... 111718192021
نمايش نتايج 201 به 209 از 209

نام تاپيک: دربی بزرگ پایتخت

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

اولا چه ربطی به قومیت و نژاد داشت.
    دوما که گفته مدیر نداره ؟ داره.
    سوما خودتم توهین کردی.
    چهارما دوباره توهین کردی.
    پنجما آدم که کم میاره و جواب نمیتونه بده مجبور میشه گیر بده به امضا و آواتور و .... درکت میکنم دوست من.

من اگه میگم سیاهپوست تاکیدم رو خارجی بودن بازیکن های پرسپولیسه. حالا شاید زیاده روی کردم ولی دلیل نمیشه تو اینجا بیای و به من توهین کنی. میخوام این پستت رو گزارش بدم ولی بیخیال میگذریم...

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اولا چه ربطی به قومیت و نژاد داشت.
    دوما که گفته مدیر نداره ؟ داره.
    سوما خودتم توهین کردی.
    چهارما دوباره توهین کردی.
    پنجما آدم که کم میاره و جواب نمیتونه بده مجبور میشه گیر بده به امضا و آواتور و .... درکت میکنم دوست من.

من اگه میگم سیاهپوست تاکیدم رو خارجی بودن بازیکن های پرسپولیسه. حالا شاید زیاده روی کردم ولی دلیل نمیشه تو اینجا بیای و به من توهین کنی. میخوام این پستت رو گزارش بدم ولی بیخیال میگذریم...

اي واي

اگه توهين کردم حتما اين رو گزارش کن

چون خودم اينکار رو ميکنم

يا من بن ميشم يا تو ديگه .

ولي ميدوني که پستهاي قبل هم مد نظر

در کل لطفا اينکار رو بکن
    چون توهين به نژاد همون اول ثبت نام جزء خلافيتهاست

اينکه يه بار ميگي اين رو از کجات در آوردي نشانه ادب ديگه و ...

باز هم خواهش ميکنم گزارش کن

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

نوشته شده توسط M.etallic.A [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کی تکذیب کرد ؟ شما ؟
    اون 100 میلیون پاداش رو میشه بگی منبعت کجاست ؟ استقلالی ها که واسه بردن هم جایزه نذاشته بودن الان بیان برای مساوی 100 میلیون پاداش بدن. اینم از اون حرفایی بود که فقط میشه از اون جاها در آورد...
    پرسپولیس با این هزینه ای که کرده و خرج سنگینی که داره و فقط به لطف وجود هدایتی داره ساپورت مالی میشه اون روزی رو میبینم که پرسپولیس از جام باشگاهها حذف میشه و هدایتی از هیئت مدیره میره و پرسپولیس میمونه با این همه بازیکن با حقوق بالا و با کله میخوره زمین...
    حتما اين هم رسم ادب و صحبت شخيص با يه دختره

گزارش کردي بابا ؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

از دوستان استقلالی گل خواهشمند هستم واسه هیچی اینجا پست ندین.دوستان پرسپولیسی یه چیزی میگن کی این حرفارو گوش میکنه به جز خودشون.
    Last edited by M_Abieteh; 05-10-2008 at 01:02.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نگاه کن تورو خدا چه ذوقی کردن الان دو تا خبر آوردن از اینور اونور... ما میگیم منبع خبر جایزه رو بدید خبر اخراج کوشکی رو میزارن. در مورد اون خبر ایسنا هم اگه یه کم دقیق تر میخوندید این پاداش رو شخص انصاری از جیب خودش میخواد بده و ربطی به باشگاه و مدیرعامل نداره. خود آشتیانی تو نود گفت که از پاداش خبری نیست.

در مورد اخراج کوشکی هم حقش بود و باید اخراج می شد. اینو میگن برش و جذبه مربی... نه مثل قطبی که نه تنها با نیکبخت برخورد نکرد تو رختکن صورتشم بوسید به قول خودش... دیگه اینو مطمئنم که حرکت نیکبخت رو بد از تعویض همتون دیدید. مربی باید برش داشته باشه. در کل اگه همه بازیکن های قدیمی و دیپورتی رو هم جمع کنید به اضافه تعدادی سیاهپوست و ... به هر کدوم هم فلان قدر پول بدید باضافه جوایز نفیس و .... بازم تو دربی گل اول رو همیشه شما میخورید و بعدش باید 90 دقیقه زور بزنید تا شاید از بالا دستور مساوی صادر بشه و مصلحتی یه گل بزنید. داستان تکراری دربی های چند وقت اخیر... این قطبی هم با چند تا دریبل کریمی جوگیر شد قول قهرمانی داد. دیگه نمیدونه این کریمی از اون بازیکن هایی که یه روز میاد سر تمرین 4 روز نمیاد یه بازی خوبه یه بازی بد ... کلا بازیکن باثباتی نیست که اگه بود از بایرمونیخ دیپورتش نمیکردن. با چهار تا دریبل که نمیشه تیم رو قهرمان کرد. و اما خطاب به پرسپولیسی های عزیز... بیخیال تیم خوبی دارید بهتره بحث رو تموم کنیم ولی خواهشا دربی بعدی دیگه قبلش گرد و خاک نکنید که بعد از دربی اینجوری .....
    اولا: فكر كنم برش و جذبه به اين ميگن كه كوشكي به خاطر يه اشتباه (بيرون و درون زمين) از تيم اخراج بشه(چون تاثير زيادي تو تركيب نداره) ، ولي مجتبي جباري با اين همه بي انضباطي همچنان فيكس باشه ، چون بازيكن موثريه!!
    و قطبي كه پارسال توي بدترين شرايط (كه پرسپوليس كمبود بازيكن داشت ) ، شيث و نيكبخت رو انداخت بيرون ، انسان بي جذبه اي هست!
    حتما شما درست ميگيد!
    در ضمن فكر كنم به كوشكي از بالا وحي شده بود كه بازي بايد مساوي بشه ، وگرنه كوشكي كه اصلا اهل اشتباه نيست!
    اصلا چه گيري دادين به كوشكي؟
    يار مستقيم كريم پس چه غلطي ميكرد؟
    قطبي بعد از هر بازي قول قهرماني ميده!
    (در مورد علي كريمي هم درست صحبت كن ، ميدونم كه ديروز بد روي اعصابتون راه رفت!)
    ثانيا: يه سوال:
    استقلال تا حالا بازيكني تو اروپا داشته (البته يونانو نميگم
    اگه علي كريمي بعد از 2 سال از بايرن رفت ، بازيكناي سالهاي پيش استقلال كه به اروپا رفتند ، قبل از شروع فصل ديپورت شدند!
    اينو كه قبول داري؟
    بهترين لژيونرهاي ايراني از چه تيمي بودند؟
    تو تا 100 تا پست ديگه هم بدي ما جوابتو ميديم ، چون حرفات فوق العاده غير منطقيه!
    البته منكر اين نميشم كه بعضي حرفاي ما هم از روي تعصبه

اگه نباشه جاش خالی می مونه beginner63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. اهل كل كل بيخود نيستم. اما نميشه از حق گذشت

اين آمار بازي:

اين هم گل آفسايد استقلال:

Last edited by beginner63; 05-10-2008 at 08:43.

آخر فروم باز فاطـمه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

نگاه کن تورو خدا چه ذوقی کردن الان دو تا خبر آوردن از اینور اونور... ما میگیم منبع خبر جایزه رو بدید خبر اخراج کوشکی رو میزارن. در مورد اون خبر ایسنا هم اگه یه کم دقیق تر میخوندید این پاداش رو شخص انصاری از جیب خودش میخواد بده و ربطی به باشگاه و مدیرعامل نداره. خود آشتیانی تو نود گفت که از پاداش خبری نیست.

در مورد اخراج کوشکی هم حقش بود و باید اخراج می شد. اینو میگن برش و جذبه مربی... نه مثل قطبی که نه تنها با نیکبخت برخورد نکرد تو رختکن صورتشم بوسید به قول خودش... دیگه اینو مطمئنم که حرکت نیکبخت رو بد از تعویض همتون دیدید. مربی باید برش داشته باشه. در کل اگه همه بازیکن های قدیمی و دیپورتی رو هم جمع کنید به اضافه تعدادی سیاهپوست و ... به هر کدوم هم فلان قدر پول بدید باضافه جوایز نفیس و .... بازم تو دربی گل اول رو همیشه شما میخورید و بعدش باید 90 دقیقه زور بزنید تا شاید از بالا دستور مساوی صادر بشه و مصلحتی یه گل بزنید. داستان تکراری دربی های چند وقت اخیر... این قطبی هم با چند تا دریبل کریمی جوگیر شد قول قهرمانی داد. دیگه نمیدونه این کریمی از اون بازیکن هایی که یه روز میاد سر تمرین 4 روز نمیاد یه بازی خوبه یه بازی بد ... کلا بازیکن باثباتی نیست که اگه بود از بایرمونیخ دیپورتش نمیکردن. با چهار تا دریبل که نمیشه تیم رو قهرمان کرد. و اما خطاب به پرسپولیسی های عزیز... بیخیال تیم خوبی دارید بهتره بحث رو تموم کنیم ولی خواهشا دربی بعدی دیگه قبلش گرد و خاک نکنید که بعد از دربی اینجوری .....
    من اصولا با شما هیچ بحثی ندارم، برو خوش باش که داری حرف حساب می زنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه beginner63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دي چي چي؟؟؟

چه فلسفه هاي جالبي!

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

از دوستان استقلالی گل خواهشمند هستم واسه هیچی اینجا پست ندین.دوستان پرسپولیسی یه چیزی میگن کی این حرفارو گوش میکنه به جز خودشون.
    اوکی تایید میشه...

اولا: فكر كنم برش و جذبه به اين ميگن كه كوشكي به خاطر يه اشتباه (بيرون و درون زمين) از تيم اخراج بشه(چون تاثير زيادي تو تركيب نداره) ، ولي مجتبي جباري با اين همه بي انضباطي همچنان فيكس باشه ، چون بازيكن موثريه!!
    و قطبي كه پارسال توي بدترين شرايط (كه پرسپوليس كمبود بازيكن داشت ) ، شيث و نيكبخت رو انداخت بيرون ، انسان بي جذبه اي هست!
    حتما شما درست ميگيد!
    در ضمن فكر كنم به كوشكي از بالا وحي شده بود كه بازي بايد مساوي بشه ، وگرنه كوشكي كه اصلا اهل اشتباه نيست!
    اصلا چه گيري دادين به كوشكي؟
    يار مستقيم كريم پس چه غلطي ميكرد؟
    قطبي بعد از هر بازي قول قهرماني ميده!
    (در مورد علي كريمي هم درست صحبت كن ، ميدونم كه ديروز بد روي اعصابتون راه رفت!)
    ثانيا: يه سوال:
    اگه علي كريمي بعد از 2 سال از بايرن رفت ، بازيكناي سالهاي پيش استقلال كه به اروپا رفتند ، قبل از شروع فصل ديپورت شدند!
    اينو كه قبول داري؟
    تو تا 100 تا پست ديگه هم بدي ما جوابتو ميديم ، چون حرفات فوق العاده غير منطقيه!
    البته منكر اين نميشم كه بعضي حرفاي ما هم از روي تعصبه
    تشخیص غیرمنطقی بودن حرفای من باشه با بقیه دوستان که میان و پست ها رو میخونن.

در مورد اون جریان جباری هم ربطی به قضیه نداشت... یه سوتفاهم بود که بخاطر تعویض مدیرعامل به وجود اومده بود. وگرنه همه میدونن جباری بازیکن اهل حاشیه و بداخلاقی نیست. در مورد شیث و نیکبخت صحبت نکن که اصلا نمونه هاشون تو استقلال وجود نداره.

من 100 باز این بحثها با پرسپولیسی ها داشتم. و همیشه اینطور بوده که پرسپولیسی ها تو هر قسمت از بحث کم میارن به مبحث جدید باز میکنن و ... نمونه ش همین...

اينو كه قبول داري؟
    من نمیدونم چه ربطی به هفته نیروی انتظامی داشت.
    بیخیال بابا اونی که باید تشخیص بده با خوندن پستها ما تشخیص میده...

من اصولا با شما هیچ بحثی ندارم، برو خوش باش که داری حرف حساب می زنی
    یعنی تو واقعا فکر کردی من اون پست رو در جواب تو گفتم ؟ بابا شماها خیلی خوشحالید ...

دوباره میگم بحث تمام ... میترسم یه کم دیگه ادامه بدیم شما در مورد رنگ چمن محل تمرین استقلال هم مبحثی رو باز کنید و بگید ماله پیروزی خوشرنگ تره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •