تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 96 اولاول ... 111718192021222324253171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 953

نام تاپيک: FIFA Manager 09

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

بچها دیگه به نظر نمیاد کرکی برای این بازی بیاد و با توجه به تغییر کمی که نسبت به 08 داشته بهتره منتظره 2010 باشیم که اگه ارزششو داشت روش کار کنیم . من که فعلا پیشنهاد میکنم مثل من به برو بکس فیفا09 بپیوندید یه چند مدتی که بچهایه پرو اولوشنی خیلی پررو شدن باید دست به دست هم دهیم به مهر فیفا خود را کنیم اباد گرچه به نظر من فیفا از هر چه بازی ترسناک هیجانش بیشتره.

در آغاز فعالیت mory_net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همه
    من Update1 و Update2 رو نصب کردم بعدش ازم سریال میخواد و حتما باید Online باشم.....
    هر چی سریال هم تست کردم قبول نمیکنه

در آغاز فعالیت mory_net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

14

سلام

مشکل من این که Update 1 و Update 2 که نصب کردم برای اجرا ازم سریال میخواد و حتما هم باید online باشم.
    کلی هم سریال تست کردم که جواب نداده.... ار کرک های مختلفی هم استفاده کردم ولی اکسرا برای نسخه Update نشده هستش.
    حالا کسی میتونه کمک کنه که من با update 1 یا 2 بتونم بازی رو ادامه بدم....؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

8

سلام
    دوستان عزیز من یه مشکلی در بازی داشتم
    لطفا جواب بدین
    من فوتبال رو از طریق جوی استیک بازی میکنم
    ولی وقتی وارد بازی میشم و میخوام تنظیمات مربوط به دگمه های جوی استیک رو اجرا کنم
    خود به خود بازی مکث میکنه و نمیذاره من تنظیمی رو اجرا کنم
    و باید از بازی خارج بشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    ایــــــران

پيش فرض

سلام

مشکل من این که update 1 و update 2 که نصب کردم برای اجرا ازم سریال میخواد و حتما هم باید online باشم.
    کلی هم سریال تست کردم که جواب نداده.... ار کرک های مختلفی هم استفاده کردم ولی اکسرا برای نسخه update نشده هستش.
    حالا کسی میتونه کمک کنه که من با update 1 یا 2 بتونم بازی رو ادامه بدم....؟؟؟؟؟
    دوست گرامی
    برای آپدیت 1 و 2 باید نسخه ارجینال بازی را داشته باشی و هیچ کرکی برای اونا نیومده
    یا باید منتظر بمونی که بعید می دونم کرکی بیاد یا باید نسخه ارجینال بخری که من خریدم و حدود 22000 شد و یا اینکه کلا قیدش رو بزنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    ظاهرا شرکت سرزمین گفته فیفا مینیجری که اونا در اوردن کاملا کرک شده است و مشکل اخراج شدن رو حل کردن. من گیم رو گرفتم ولی امتحان نکردم. چون میگن باید سیو های قبلی رو پاک کنی و از اول بازی رو شروع کنی. حتی می گن باید ویندوزی که بازی کرک نشده رو روش نصب کردین رو پاک کنین و از اول ویندوز بزنید. با سیو قبلی من باز هم اخراج شد. راست و دروغش گردن خودشون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    ایــــــران

پيش فرض

سلام
    ظاهرا شرکت سرزمین گفته فیفا مینیجری که اونا در اوردن کاملا کرک شده است و مشکل اخراج شدن رو حل کردن. من گیم رو گرفتم ولی امتحان نکردم. چون میگن باید سیو های قبلی رو پاک کنی و از اول بازی رو شروع کنی. حتی می گن باید ویندوزی که بازی کرک نشده رو روش نصب کردین رو پاک کنین و از اول ویندوز بزنید. با سیو قبلی من باز هم اخراج شد. راست و دروغش گردن خودشون.
    این دیگه از اون حرفاست!!
    اگه کرکی در کار بود اول تو تمام سایتهای کرک و وارز پخش می شد و همه استفاده می کردند

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

سلام
    اگه نتیجه داد خواهشاً زودتر ما رو در جریان بگذارید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

بچه ها سلام من امروز سال اول رو با نیوکاسل تموم کردم. بازی هم مشکلی پیدا نکرد و از کار برکنار برکنار نشدم.
    حتی اولین بازی فصل جدید روهم انجام دادم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

اگه نتیجه داد خواهشاً زودتر ما رو در جریان بگذارید.
    سلام بچه ها من یه فصل رو با نیوکاسل تموم کردم و حتی یه بازی توی فصل جدید انجام دادم. ولی از کار برکنار نشدم و هنوز توی باشگاه موندم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •