این دیگه چیه ؟Batamn:AS
آخه تو تایپیک درخواست دانلود بازی درخواست دادم بهم لینک دادند ، اینجا :
خودتون یه نگاه بندازید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این دیگه چیه ؟Batamn:AS
آخه تو تایپیک درخواست دانلود بازی درخواست دادم بهم لینک دادند ، اینجا :
خودتون یه نگاه بندازید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Batman Arkham Asylumاین دیگه چیه ؟
بازی تموم شد خیلی قشنگ بود
خوبیش اینه که بعد از بازی میتونی تو arkham گشت بزنی و پازل ها رو حل کنی
دقیقا... چون اونی که داره دانلود میشه دموی بازی (به حجم 2.03 GB) هست نه خود بازی.
ببخشيد من يكم گيرائيم دست كاري شده فعلا اوراقهدقیقا... چون اونی که داره دانلود میشه دموی بازی (به حجم 2.03 GB) هست نه خود بازی.
اين دموي بازي چه چيزاي از اصل كم داره ؟
چون من فال آووت رو دموش رو گرفتم از بازي اصلي فقط 3 تا زمين و 8تا ماشين كم داشت .
دمو یعنی هندونه به شرط چاقو!اين دموي بازي چه چيزاي از اصل كم داره ؟
دموی بازی يه قسمت از بازی هست كه زودتر از بازی منتشر ميشه ... مثلا يه مرحله از بازی رو ميزارن و ما بازی ميكنيم
اگه خوشمون اومد بازی اصلی رو هم تهيه ميكنيم
سعید تو که خوشت اومده.
بوگو بازی چطوره؟
اول ميگم وقتی بازی رو تهيه كرديد بايد چه كارا بكنيد :
اول بهتون بگم اگه ميخوايد از بازی نهايت لذت رو ببريد بازی رو از همون اول روی Hard شروع كنيد ... روی اين درجه مبارزه با ، باس فايت ها سخت ميشه و مجبور ميشيد از مغزتون كار بكشيد كه وقتی حمله كرد طرفتون چيكار كنيد . اول بزنيد با batrang كورش كنيد بعد حمله كنيد يا نه راه حل بهتری داريد ...
بعد از اين يه پيشنهاد ديگه هم دارم . چون بازی فكريه سعی كنيد قسمت های فكری و معما های بازی رو خودتون حل كنيد ... پيدا كردن آيتم ها و ... نياز به كمك داره ولی حل معما ها فقط و فقط نياز به فكر كردن داره ( من ميدونم يه مدت ديگه توی اين تاپيك چه خبر ميشه ! ) تلاشتون رو بكنيد و بعدش اگه واقعا ديديد فكری برای حل معما ها به ذهنتون نميرسه بياين اينجا بپرسيد
اين از توصيه های من !! تا بازی رو هم 100 % نكرديد ولش نكنيد !
خوب اما در مورد خود بازی :
محتوای مخفی: داستان بازی
در مورد گيم پلی هم بايد بگم همه چيز متكی به اسكن كردنه ! يعنی اگه ميخوايد بدونيد پشت ديوار دشمن هست يا نه يا اصلا ميخواين بدونيد اين معما چطور حل ميشه بايد پشت سر هم محيط رو اسكن كنيد ... دومين چيز مهم كه توی حل معما و همينطور كشتن دشمنان خيلی اهميت داره Batrang هستش ! برای اينكه بازی هم خسته كننده نشه مثل Prototype آپگريد هايی وجود داره ... با كشتن دشمنان و كمبو زدن و حمله به نقاط ضعف باس ها و حل معما و پيدا كردن آيتم های خاص و ... ميشه آپگريد هارو خريد ... در مورد سيستم مبارزات هم بايد بگم كه مبارزات بازی بدون خون ريزی هست ولی ضربات و كمبو های زيبایی رو شما ميتونيد اجرا كنيد . چيزی كه من رو خيلی ازش توی اين بازی خوشم اومده دوربينش در بعضی صحنه ها مثل باز كردن در كانال ها هستش كه كمك كرده حس سينمايی بازی رو بيشتر كنه . توی بازی معماهای جالبی هم وجود داره كه شما بايد اون هارو حل كنيد
اينا در مورد گيم پلی ... هر كی بازم به خوب بودن بازی شك داره بره نقد های سايت های معتبر رو بخونه
مگه شما دمو بازیو بازی کردید..؟؟
مگه این بازی هنوز نیومده ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)