تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 413 اولاول ... 111718192021222324253171121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 4122

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Symantec || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه 3phase boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این فقط مشکل nis نیست در مورد آنتی ویروسهای دیگه هم این مشکل بوجود اومده:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از 3phase boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من این پست رو مطالعه کردم ولی بازم مشکلم حل نشده

پروفشنال Aloneboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سلام دوستان
    من نسخه اینترنت سکوریتی 2008 رو نصب کردم حالا میخوام 2009 نصب کنم موقعی که پاک کردم 2008 نسخه 2009 که نصب کردم از کار افتاد
    لطفا راهنمایی کنید

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام دوستان
    من نسخه اینترنت سکوریتی 2008 رو نصب کردم حالا میخوام 2009 نصب کنم موقعی که پاک کردم 2008 نسخه 2009 که نصب کردم از کار افتاد
    لطفا راهنمایی کنید
    سلام.
    کافیه اینو مطالعه کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

جناب همیلتون سلام اگر می تونی کرک نورتون360 ورژن3 رو برای من پیدا کن فقط شما شاید بتونید این کاررو بکنید البته یک سایت هست که داره پول می خواد ولی من کارت ندارم اگر پیدا کنی شاهکار کردی ممنون

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

جناب همیلتون سلام اگر می تونی کرک نورتون360 ورژن3 رو برای من پیدا کن فقط شما شاید بتونید این کاررو بکنید البته یک سایت هست که داره پول می خواد ولی من کارت ندارم اگر پیدا کنی شاهکار کردی ممنون
    اگر كركي براي اين نسخه منتشر بشه حتما در اختيار شما و ساير دوستان قرار خواهم داد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ardavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان من یک عدد لپتاپ دارم و در این لپتاپ "Norton Internet Security 2009 " نصب است،البته نسخه 60 روزه هست و حالا یک خواهشی از دوستان دارم،که چطور میتونم فول ورژن ان بکنم،سریالی کرکی چیری میزی اگه هست بزارید یک دنیا ممنون میشم.مرسی/
    البته من صفحه اول رو خوندم،حالا نمیدونم به غیر از ان کرک اول واسه 2009 چیزی دیگری نیست؟چون حوسله ویروس گرفتنو سیستم یهم ریختن ندارم.با تشکر از شما دوست خوب.
    Last edited by Ardavan; 18-02-2009 at 02:31.

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستان من یک عدد لپتاپ دارم و در این لپتاپ "Norton Internet Security 2009 " نصب است،البته نسخه 60 روزه هست و حالا یک خواهشی از دوستان دارم،که چطور میتونم فول ورژن ان بکنم،سریالی کرکی چیری میزی اگه هست بزارید یک دنیا ممنون میشم.مرسی/
    البته من صفحه اول رو خوندم،حالا نمیدونم به غیر از ان کرک اول واسه 2009 چیزی دیگری نیست؟چون حوسله ویروس گرفتنو سیستم یهم ریختن ندارم.با تشکر از شما دوست خوب.
    2 كرك براي محصولات 2009 نورتون منتشر شده كه هر دوي انها در اين تاپيك معرفي شده اند و آموزش نحوه استفاه از آنها توسط Batman عزيز نيز قرار داده شده است.من خودم روي نسخه هاي OEM تست كردم و جواب نداد و فكر نميكنم روي لپتاپ شما هم جواب بده.كار اين كرك(بويزه نسخه جديدتر)آن اينه كه زمان 15 روزه را به 90 روز افزايش ميده ولي در مورد نسخه نصب شده روي سيستم شما كه 60 روزه ميباشه بعيد ميدونم جواب بده.بهر حال ميتونيد تست كنيد ببينيد جواب ميده يا خير.
    فعلا كرك ديگري براي محصولات نسخه 2009 وجود نداره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ardavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    شیراز

10

2 كرك براي محصولات 2009 نورتون منتشر شده كه هر دوي انها در اين تاپيك معرفي شده اند و آموزش نحوه استفاه از آنها توسط Batman عزيز نيز قرار داده شده است.من خودم روي نسخه هاي OEM تست كردم و جواب نداد و فكر نميكنم روي لپتاپ شما هم جواب بده.كار اين كرك(بويزه نسخه جديدتر)آن اينه كه زمان 15 روزه را به 90 روز افزايش ميده ولي در مورد نسخه نصب شده روي سيستم شما كه 60 روزه ميباشه بعيد ميدونم جواب بده.بهر حال ميتونيد تست كنيد ببينيد جواب ميده يا خير.
    فعلا كرك ديگري براي محصولات نسخه 2009 وجود نداره.
    جناب "hamilton" بسیار ممنونم از راهنماییت.که اینطور.norton توی مجله pcworld مقام اول رو اورده،خیلی چیزه جالبی هست،دلم نمیاد بریزمش دور،حالاصبر میکنیم تا 60 روز وقت داریم تا ببینیم دوستان هکر چی میکنن با این.اقا یک عدد سوال دیگه خدمتت داشتم،من وقتی اپدیت میکنم این رو،دانلود میکنه کامل میشه،ولی وقتی میخواد نصبشون کنه fail میشه(منظورم از نصب همون مراحل سه گانه که من منظورم مرحله 3ومشه،امیدوارم منظورمو تونسته باشم خوب بگم)اگه میشه کمک،چه باید کنم،البته اینم بگم که بعدش وقتی که وارد صفحه اصلی میشم مینیویسه update شده سیستم.نمیدونم والا!!!با تشکر.

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

جناب "hamilton" بسیار ممنونم از راهنماییت.که اینطور.norton توی مجله pcworld مقام اول رو اورده،خیلی چیزه جالبی هست،دلم نمیاد بریزمش دور،حالاصبر میکنیم تا 60 روز وقت داریم تا ببینیم دوستان هکر چی میکنن با این.اقا یک عدد سوال دیگه خدمتت داشتم،من وقتی اپدیت میکنم این رو،دانلود میکنه کامل میشه،ولی وقتی میخواد نصبشون کنه fail میشه(منظورم از نصب همون مراحل سه گانه که من منظورم مرحله 3ومشه،امیدوارم منظورمو تونسته باشم خوب بگم)اگه میشه کمک،چه باید کنم،البته اینم بگم که بعدش وقتی که وارد صفحه اصلی میشم مینیویسه update شده سیستم.نمیدونم والا!!!با تشکر.
    در مورد نورتون شما ميتونيد از آخرين نسخه محصولات نورتون در سيستم خود استفاده كنيد و از كركي كه براي نسخه ها طراحي شده و trial Reset نيز نام داره استفاده كنيد كه آخرين نسخه اين كرك زمان 15 روزه ازمايشي را به 90 روز افزايش داده و هر روز كه ميگذره همون 90 روز باقي ميمونه.
    در مورد Fail شدن آپديت هم بايد گفت كه اين امر نشان ميده كه آپديت مشكلي داشته.توصيه ميكنم براي يكبار اگر به Proxy خاصي دسترسي داريد و سرعت اينترنت مناسبي نيز در اختيار داريد تست كنيد ببينيد باز اين مشكل وجود داره يا خير.اما در صورت استفاده از خطوط Dialup احتمال قطع ارتباط با سرورهاي نورتون و Fail شدن آپديتها نيز وجود داره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •