سلام
دوست عزیز اینو میدونم که دیسکو سوزونده ولی هر بار که رایت می کنم اینجوری میشه . من می خوام دلیلشو بدونم . راستی به خاطر درایو مجازی که رو سیستمم هست این مشکل بوجود میاد یا نه دلیل دیگه ای داره ؟
سلام
دوست عزیز اینو میدونم که دیسکو سوزونده ولی هر بار که رایت می کنم اینجوری میشه . من می خوام دلیلشو بدونم . راستی به خاطر درایو مجازی که رو سیستمم هست این مشکل بوجود میاد یا نه دلیل دیگه ای داره ؟
منم زیاد تلفات میدم
دیسک و رایتر خیلی مهمه...
سرعت رایت هم روی 2 بزارین...
حذف شود.............
Last edited by smallfrank; 07-01-2012 at 11:26.
سلام
کسی از دوستان اگه ممکنه راهنمایی بفرمایند اخه لازمش دارم .
خوب طبق آموزش صفحه اول!!!!!
همه چی رو که توضیح داده!!!
فقط باید از ورژن قدیمی برنامه استفاده کنید یعنی یکی قبل از1.06!!
سلام
ساجد جان من صفحه اول رو خوندم چیزی در خصوص پچ کردن بازی A.P.2.5 مثل need for speed hot pursuit نگفته می خواستم یه کوچولو منو دقیقتر راهنمایی کنید مثلا آیا باید ویدیو پارتیشنی رو دانلود کنم و اگه آره کدومشو ؟ اما همونطوری که گفتم من لایو نمیرم و فقط می خوام کنسولم این بازی رو اجرا کنه و راستی با ورژن 1.06 این برنامه نمیشه این کار رو کرد و اگه به نسخه قبلی نیاز هست میشه لینک دانلود رو لطف کنی . راستی کسی از دوستان جایی رو در تهران سراغ دارید که بازیهای پچ شده رو بفروشند آخه آقا میثم نداشتن . ممنون .
Last edited by amin200200; 07-01-2012 at 16:56.
نقل قول از پست اول که چاره کار شماست:
دقت کن حتما به اینترنت وصل باشی.در این آموزش نحوه ی چک کردن یک دیسک سالم توسط این برنامه نشان داده شد.. در صورتیکه دیسک شما Stealth نبود و سکتورهای آن به رنگ قرمز نمایش داده شدند میبایست ابتدا از دیسک ایمیج گرفته و سپس از منوی Input برنامه آن را Open کنید. سپس گزینهی Launch را فشرده و منتظر شوید تا دیسک پچ شود. لازم به ذکر است که این برنامه به طور خودکار تنظیمات Options را انجام داده و فایل های مورد نیاز را دریافت میکند. بنابراین به راحتی میتوان دیسک را پچ نمود.. در صورتیکه در کار با این برنامه مشکل دارید در این تاژیک مطرح کنید تا به سوالات شما پاسخ داده شود.
اینم نسخه قدیمی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا این قضیه نسخه قدیمی برای خودم هم سوال شدهچون پچ هارو هر دو ورژن از یه سرور میگیرن احتمالا هر دو برایlt+3پچ کنن.فکر کنم دستی باxbox bcباید پچ کنی.
بزار یه امتحانی بکنم بگم
اینم عکس از چک کردن دیسک بازی از طریق برنامه :
من برنامه abgx360 نسخه 1.06 که لینکش در صفحه اول هست به این آدرس :
رو دانلود کردم اما در about برنامه زده که نسخه 1.02 هستش که عکسشو قرار می دم دوستان یه بررسی کنید :
ساجد جان لطف میکنی امتحان کنی خبرشو به ما هم بدی . خیلی عالی میشه . آخه لازمش دارم .
Last edited by amin200200; 08-01-2012 at 00:27.
دوست عزیز شما باید از دیسک ایمیج بگیری بعد با برنامه چک کنی اینجوری که دیسک فیکس نمیشه!اینم عکس از چک کردن دیسک بازی از طریق برنامه :
ورژن برنامه 1.6 هست منتها در about برنامه میزنه 1.2 .من برنامه abgx360 نسخه 1.06 که لینکش در صفحه اول هست به این آدرس :
رو دانلود کردم اما در about برنامه زده که نسخه 1.02 هستش که عکسشو قرار می دم دوستان یه بررسی کنید :
خود سازنده برنامه هم به این مشکل اشاره کرده و گفته مشکلی نیست :
Note: The GUI has not been changed and will still display version 1.0.2, don't worry about it as long as the CLI app displays v1.0.6
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)