تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 502 اولاول ... 111718192021222324253171121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

فکر می کنم پشتیبانی کنه گرچه واقعا نیازی به 8 گیگابایت حافظه نیست. (حافظه های این سری 800 مگاهرتز هستند و چهار گیگابایت حافظه 800 مگاهرتز همه نیازهای یک لپ تاپ رو برطرف می کنه)

کابل HDMI همراه هیچ لپ تاپی نیست و باید جدا تهیه کنید، قیمت کابلهای HDMI معمولی 1.8 متری هم حدود 25 تا 30 هزار تومان است.

اگه از پردازنده های T9400 یا T9600 استفاده شده باشه (که فکر میکنم T9400 باشه) فرکانس مسیر 1066 مگاهرتز است.

ممنون از راهنماییت استریم جان.ولی جواب یه سوالمو ندادیدلطفا یا شما یا رجیستر جان جواب اون یکی سوالمو بدید

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

میخواستم بدونم اگه کسی گرفته ، محتویاتش با اونی که توی تمام سایت هایی که بررسی کردن!! یکیه یا نه،همین
    بهرحال ممنون
    فکر کنم دوستان گذاشته بودند ... آرمان جان شما لطف میکنید پاسخ بدید ؟ یا دوستان دیگر که دارند ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام.من وقتی داشتم با راهنمای انلاین سایت ایران اچ پی حرف میزدم ازش پرسیدم که آیا رم dv5-107 و dv7-1070 تا 8گیگ ارتقا پیدا مکنن یا به عبارتی رم 8 گیگ ساپورت میکنه یا نه بهم گفت بله ساپورت میکنه و میشه 2 تا رم 4 گیگ ماژل اگه درست گفته باشم روش نصب کرد و من بابت این قضیه خیلی خوشحال شدم......بعدش اینکه رجیستر جان ازت یه سوال دارم.آیا ارزش داره حدودا 300 تومن بیشتر بدیم و dv7-1070 رو بخریم.هارد 640 گیگ.فینگر پرینت.ال سی دی 17 اینچ.ساب ووفر.vga up to 2303 mg اینا رو بهتر از dv5-1070 داره.آیا چیزای دیگم هست که ازdv5-1070 بهتر داشته باشه یا نه؟بعدش اینکه آیا تو جعبه این لپ تاپا کابل HDMI هست یا نه؟آخرین سوالم اینکه آیا باس سی پی یو این 2 لپ تاپ 800MHz یا 1066MHz.ممنون میشم اگه جواب بدید.

ببین بعد سنگینیش رو باید در نطر بگیری ... اگر فقط کارت خونه هست و مدت خیلی کمی بیرون هستی و میخوای این لپ تاپ بالای 3.5 کیلو رو با خودت بسیار کم اینور اونور ببری حتما 17 اینچی بگیر ... قوی و سریع ... لااقل ارزش داره کمی بیشتر پول بدی و قویتر و بهتر رو بخری

پس ملاک بوجه نیست ، ملاک حمل و نقل و mobiliy هست بیشتر

در ضمن VGA upto همون ماکزیمم مقدار و share هست ... بشه 4 گیگ وقتی ریل 256 هست هیچ کارایی نداره به اون که ریل 256 و مقدار نهایی 1024 هست !

اگر CPU centrino2 باشه 1066 و اگر santaroza باشه و centrino dou2 و intel core2 peryn باس 800 هست ... اما لپ تاپ های AMD dual این سری 3200 و intel centrino2 برابر 1066 هست ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دسسسسسسسسسسسسسسسسسسستت درد نکنه رجیستر جان.ممنون که سوالامو جواب دادید.اگه وقت کردید و باز تو این تاپیک اومدید به این سوالمم جواب بدید.آیا dv5-1070 و dv7-1070 درایورای ویندوز ایکس پی رو داخل سی دیشون دارن یا باید آنها را دانلود کنیم.اگه ندارن باید از کجا دانلود کنیم.مممممممممممممممنون میشم اگه اینم جواب بدید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

خیر ... حتی توی سایتش هم نیست عین سونی ...

باید از درایورهای قطعات استفاده کنید ... یا بگردید و پیدا کنید برای مدلهای مشابه توی اینترنت !!!

توی بخش درایور تاپیک درخواست درایور صفحه اول توضیح کامل دادم

این دو تاپیک رو توی فروم نوت بوک ریوو ببنید که همکاران خارجی لطف کردند :

و همچنین این بخش رو زیر و رو کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سخت افزارهای صدا و تصویر همه یکی هستند و با پک های مشابه راه اندازی میشوند

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    من دیروز یدونه 1060 خریدم الان متوجه شدم که سرعت بوت دستگاه به شدت پایینه گفتم شاید برایه نرم افزار ها و پارتیشن بندیه که انجام دادم آخه بعد از نصب نرم افزار ها سیستم سکته کرد و همون صفحه آبی رنگ معروف نشون میداد و مجبور شدم با سیستم ریستور برگردونم ... خلاصه 2 -3 بار هم با ریکاوری خود دستگاه به تنظیمات اولیه برگشتم ولی بازم سرعت بوت در حد فاجعست

اینطور که من تایم گرفتم 3 دقیقه از فشار دادن دکمه تا نشون دادن دسکتاپم طول کشید cpu دستگاه 2.26 اینتل 3مگ کش
    در حالی که با یه توشیبا دیگه که دارم amd turion 2 gh ولی بوتش فقط 1 دقیقه طول میکشه!!!
    به نظر شما چیکار کنم ؟ آیا این سری مشکل بوت داره !!؟ برم بزنم تو سر فروشنده؟ بقیه دوستان که 1060 دارن این مشکل رو ندارن ؟ من که دیگه دارم دیونه میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

lo5t هم یه 1060 گرفته بهش یه پ.خ بزن ببین مال اونم همیجوره یا نه ( که بعید میدونم اگر اینجور بود سایت های لپ تاپ خودشون رو خفه میکردن )

داره خودمونی میشه hipo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام کسی در مور د گرمای تولیدی dv4-1050 میدونه قاعدتا بایستی گرماش کمتر باشه نسبت به dv5-1060 چطوره البته مصرف باطریش کمتره چون کارت گرافیکش9200gs هست در مورد باطریش هم اگه می دو نید توضیح بدید سوال دیگه اینگه نوع ال سی دی بازار این سری چی هست wxga یا wsxga+
    Last edited by hipo; 08-09-2008 at 16:16.

اگه نباشه جاش خالی می مونه L05T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    من دیروز یدونه 1060 خریدم الان متوجه شدم که سرعت بوت دستگاه به شدت پایینه گفتم شاید برایه نرم افزار ها و پارتیشن بندیه که انجام دادم آخه بعد از نصب نرم افزار ها سیستم سکته کرد و همون صفحه آبی رنگ معروف نشون میداد و مجبور شدم با سیستم ریستور برگردونم ... خلاصه 2 -3 بار هم با ریکاوری خود دستگاه به تنظیمات اولیه برگشتم ولی بازم سرعت بوت در حد فاجعست

اینطور که من تایم گرفتم 3 دقیقه از فشار دادن دکمه تا نشون دادن دسکتاپم طول کشید cpu دستگاه 2.26 اینتل 3مگ کش
    در حالی که با یه توشیبا دیگه که دارم amd turion 2 gh ولی بوتش فقط 1 دقیقه طول میکشه!!!
    به نظر شما چیکار کنم ؟ آیا این سری مشکل بوت داره !!؟ برم بزنم تو سر فروشنده؟ بقیه دوستان که 1060 دارن این مشکل رو ندارن ؟ من که دیگه دارم دیونه میشم
    نه اینجوری نیست
    من همین الان تایم گرفتم
    لپ تاب به برق وصل بود ، از لحظه زدن دکمه تا رسیدن به صفحه ورود ( قسمت وارد کردن پس )
    1 دقیقه شد شاید چند ثانیه بیشتر یه 10 ثانیه هم تا لود شدن همه برنامه ها
    انتی ویروس کاسپر دارم ، یاهو مسنجر هم لود میشه همین

در مورد صفحه آبی هم من دو بار دیدم البته فک کنم مال یه برنامه بود ( انتی چیت کانتر sxe )
    که اول صفحه می رفت ( سیاه میشد بعد هم اون صفحه ) که البته بعد از پاک کردن برنامه مثل اینکه حل شده

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آقا یون این dv7 1070 این مشکلو نداشته باشه من هفته دیگه دارم میگیرم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •