تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 53 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 529

نام تاپيک: Windows Seven اخبار

داره خودمونی میشه you_nasery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ما که هر چی ویستا رو بر انداز کردیم ، همون ایکس پی بود که خوشگل شده بود .
    میگن امنیتش هم بالاس .
    خب با یه سری برنامه ها میشه ظاهر ایکس پی رو به ویستا تغییر داد و با آپدیت ویندوز ایکس پی هم میشه امنیتش رو بالا برد .
    انتظار میرفت ویستا با اون همه تبلیغاتی که واسش شد چیزی فراتر از این باشه .
    تازه خیلی از برنامه ها با ویستا مشکل دارن . البته این یه ضعف تلقی نمیشه چون شرکت های نرم افزاری باید برنامه هاشون رو با سیستم عامل منطبق کنند نه سیستم عامل خودش رو با برنامه ها!! ولی خب تا ویستا هم مثه ایکس پی بشه خیلی طول می کشه تازه هنوز ویستا از راه نرسیده ویندوز هفت هم میخواد بیاد!
    به هر حال دیر نیست زمانی که اوپن سورس پیروز معرکه باشه. لینوکس هم خوب پیشرفت کرده خدایییییییییی
    یکی از دوستان گفته بود ویستا ثبات خوبی داره ، به نظر من اینجوری نیست .

داره خودمونی میشه ParsiKade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

Build 7022 از ویندوز 7 بتا در شبکه تورنت منتشر شده است. در نسخه جدید، اينترنت اکسپلورر نسخه 8 RC1 قرار گرفته است، سرعت جستجو بالاتر رفته و مجموعه اي تم های گرافيکي به آن افزوده شده است. به گفته افرادي که اين نسخه را نصب کرده اند گرافیک در نسخه جدید بهبود یافته و تعدادی از مشکلات امنيتي نیز برطرف شده است.

اگر ویندوز 7 بتا را از سايت مایکروسافت دانلود کرده ايد Build 7000 را دارید. که بر روي دسکتاپ در قسمت پایین سمت راست نوشته شده است.

به نظر می رسد که امکان آپگرید براي کاربران Build 7000 نيز وجود دارد. برای اين کار بايد نسخه جديد را دانلود و آن را روي یک دي وی دي رايت کنید. سپس هنگام نصب گزینه آپگريد را انتخاب کنید.

توجه: از آنجايي که هنوز این نسخه رسما ارايه نشده است اطلاعات اين مطلب بر اساس گفته های کاربراني است که از اين نسخه استفاده کرده اند.

Narenji.ir
    آقا من الان دارم از همین نسخه استفاده می کنم ( از تورنت دی ال کردم ( mininova.org ) ) بسیار هم جالب و مفرحه
    کلا با اینکه خیلی شبیه به ویستاست، احساس می کنم خیلی متفاوت تره ! ( چی گفتم )

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

سلامم... دوستان حرفه ای وارد در ویندوز 7 کسی میتونه این مشکل را حل کنه؟؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض تغییرات نسخه rc ویندوز هفت

همانگونه که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده، قرار است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ویندوز هفت (که آخرین نسخه آزمایشی قبل از ارائه برنامه اصلی است) 36 مورد تغییر در ظاهر و کارایی بخش های مختلف داشته باشد؛ که به نظر می رسد این سیستم عامل را بسیار دوست داشتنی تر از قبل می کند. احتمالا نیاز به یادآوری هم نیست که نسخه RC ویندوز هفت دوماه دیگر ارائه خواهد شد.
    1. Aero Peek: با این قابلیت ویندوز هفت که تمامی پنجره های باز به جز پنجره ای که با موس بر روی آن قرار دارید شفاف ديده می شوند آشنایی دارید. خب، حالا با استفاده از کلید های Alt و Tab هم به همین صورت می توانید در بین پنجره های مختلف جابه جا شوید و پنجره نشان دار شده را به صورت کامل ببینید. واقعا که جذاب به نظر می رسد، با تکاپو و جابجایی موس کمتر می توانید به تعداد بیشتری پنجره نیم نگاهی بیاندازید و رد شوید، تا پنجره مورد نظرتان را پیدا کنید.
    2. با استفاده از دکمه لوگوی ویندوز به همراه اعداد مختلف، نه تنها می توانید برنامه های وارد شده در نوار ابزار را ببینید، بلکه می توانید به تمامی برنامه هایی که در حال اجرا بر روی سیستم هستند هم نگاهی بیاندازید. حتی هنگامی که در اینترنت اکسپلورر هستید با استفاده از این کلید ها می توانید بین تب های مختلفی که باز کرده اید جابجا شوید. حال برای باز کردن برنامه هایی که میان بر آنها در نوار ابزار است، نیاز دارید که به همراه کلید لوگوی ویندوز و اعداد، کلید Shift را هم پایین نگه دارید.
    3. چند تغییر کوچک قابلیت های لمسی ویندوز 7 را تا حد زیادی بهبود بخشیده اند. حال برای تازه کاران، صفحه کلید و راست کلیک هم به صورت چند لمسی قابل استفاده اند. ایراد دیگر نسخه بتای ویندوز هفت این بود که در نوار وضعیت ان همانند ویندوز ویستا نمی توانستید بدانید که به اینترنت وصل هستید یا خیر. اما این مشکل برطرف شده و دوباره با همان آیکون های آشنای قدیمی سر و کار خواهید داشت.
    4. رابط کاربری ویندوز مدیا پلیر هم تا حد زیادی بهبود یافته است و آنگونه که مهندسان مایکروسافت می گویند، صفحه Now Playing کاملا تر و تمیز و شسته رفته شده است. همچنین امکانات شناسایی فایل ها و پشتیبانی امکان پخش از روی دوربین ها هم بهبود یافته است و به طور قابل ملاحظه ای دسترسی به تنظیمات پیشرفته و لیست پخش آن آسان تر شده است.
    مطمئنا این لیست بخشی جزئی -اما جذاب- از تغییرات نسخه جدید ویندوز هفت است. در صورتی که می خواهید با تمامی 36 تغییر بوجود آمده آشنا شوید، بهتر است سری به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنید.

Narenji.ir

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان فکر میکنید با آمدن آن جایگزین xp بشود؟

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

ویرایش شد.
    ببخشید اشتباه شد.
    Last edited by Ghaioom; 09-03-2009 at 14:03.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آخرین نسخه از ویندوز 7 یعنی 7057 رو دانلود کردیم و سپس نصب کردیم و تست شد و به راحتی هم کار میکنه .ودر هنگام نصب هم مشگلی نداشت. که به زودی در سایت اعلام خواهییم کرد
    اما نسحه جدیدتری هم در راه است که اون رو هم پس از بررسی از صحت و وجودش . دانلود کرده و تست خواهییم کرد
    کد:
    Last edited by hamed-pc; 23-03-2009 at 06:15.

8. این کاربر از hamed-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آخرین نسخه از ویندوز 7 یعنی 7057 رو دانلود کردیم و سپس نصب کردیم و تست شد و به راحتی هم کار میکنه .ودر هنگام نصب هم مشگلی نداشت. که به زودی در سایت اعلام خواهییم کرد
    اما نسحه جدیدتری هم در راه است که اون رو هم پس از بررسی از صحت و وجودش . دانلود کرده و تست خواهییم کرد
    کد:
    خوشبختانه genuine هم شد

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض سیستم عامل ویندوز7 به ساخت 7070 رسید

چند روز پیش جزئیات ویندوز 7 ساخت 7068 اعلام شد و اکنون عکس هایی از ساخت 7070 به دست ما رسیده است.

داستان از این قرار است که " من تازه از مایکروسافت برگشته بودم، پدر من آنجا در قسمت SQL server کار می کند و این تعدادی عکس است از ساخت 7070 مربوط به ویندوز 7. من چیز جدیدی از این ساخت نمی دانم ولی آنها دیروز آنرا نصب کردند. بنابراین به زودی عرضه خواهد شد و آنها می گفتند آپدیدهای مهمی بر روی آن انجام شده است البته بیشتر این آپدیت ها مربوط به هسته می باشد."

آنچه خواندید بخشی از سخنان مدیر سایت Arstechnica بود. همانطور که می دانید در تاریخ 27 مارس ساعت 6:45 بعد از ظهر این ساخت Compiled شده است.

به نظر می رسد ساخت های (7070,7071,7072) در ماه آپریل برای تست کنندگان ارسال خواهد شد و صفحه دانلود RC در ماه May (می) به کار خواهد افتاد ولی در آخر نمی توان حدس زد که چه اتفاقی می افتد.

تصاویر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    منبع خبر: WinBeta.Net (نقل از arstechnica)

11. 2 کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    سنندج

پيش فرض

با سلام.من از ویندوز se7en آزمایشی استفاده میکنم.بسیار روان و سریع اجرا میشه.سخت افزار قوی از ویستا کمتر نیاز داره.

13. 2 کاربر از naderh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •