این کار رو هم کردم بازم همون ایرور رو داد .(روی localhost تست کردم)
این کار رو هم کردم بازم همون ایرور رو داد .(روی localhost تست کردم)
ممنون، یه مشکل دیگه ام هست اینه که اول باید رو مجموعه رو کلیک کنی تا لیست لینکا رو نشون بده، نمیشه این مجموعه رو برداشت، میخوام اسم خود لینک ها تو چشم باشه...
یه سوال دیگه اینکه من چطور می تونم فونت قسمت های مختلف رو عوض کنم مثل مطالب یا هرجای دیگه، مثلا این ماژول allweblinks لینکارو با فونت جالبی نشون نمیده، میخوام عوضش کنم.
Last edited by ha.mi; 27-08-2010 at 12:54.
سلام . دوست خوبم من خودم آخرین ورژن جوملا و آخرین ورژن Joomfish رو همین الان جهت تست نصب کردم در WAMP . هیچ مشکلی نداشت و بدون ارور اجرا شد .
یه نکته ای که متوجه شدم ، فایل admin.joomfish.php که شما در خط 53 اون به ارور بر میخورید ، در آخرین ورژن کامپوننت Joomfish اصلا وجود نداره و این نشون میده که شما دارین از نسخه ی دیگه ای از این کامپوننت استفاده میکنید که با ورژن 1.5 جوملا سازگاری نداره . ( احتمالا 1.8 ) .
این لینک آخرین ورژن کامپوننت Joomfish هست :
امیدوارم با نصب این ورژن مشکلتون حل بشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مشکل اولتون رو راهش رو نمیدونم چون با کامپوننت پیوند ها اصلا کار نکردم تا بحال.
اما مشکل دومتون ، باید داخل فایل CSS اون ماژول ( allweblinks.css ) تغییرات لازم رو انجام بدید .
تگ های مربوط به فونت در CSS :
به طور مثال اگر در جایی font-family قرار داده نشده ، اون رو قرار بدید بهمراه اسم فونت دلخواهتون .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهرحال تنظیمات ظاهری همه در فایل های CSS و گاها در فایل های PHP قرار دارن.
هنوز همون طوری .شرمنده اذیتت کردیم .مارو حلال کن .
به نظرت با بقیه کامپونت هام مشکل نداره ؟(نسخه جملام هم 1.5.20 هست)
اختیار دارین. بنده تا اونجا که سوادم کمک کنه سعی میکنم کمک کنم.
اگر آخرین نسخه Joomfish رو نصب کنید ( 2.0.4 ) ، دیگه اصلا فایل admin.joomfish.php وجود نداره که بخواد از اون ارور بگیره. ( برام این موضوع هنوز سئواله ... ! )
ممکنه که کامپوننت ها باهم تداخل داشته باشن اما در این مورد بعید میدونم . شما یکبار جوملا رو بصورت خام بدون هیچ کامپوننتی نصب کن ، بعد فقط Joomfish رو روش نصب کن . اگر مشکلی نداشت بعد بقیه تنظیماتت رو انجام بده.
میگم که رو هاست بدون هیچی تست کردم اما هیچی که هیچی .تو دو تا سایت جومفا و جوملا فارسی هم مطرح کردم اما اونجا هم به نتیجه ای نرسیدم .
خیلی خیلی ممنون که بازم وقتتو دادی .
بیخیال اون میرم همون روش فحشو پیش میگرم اینطوری به نتیجه میرسم
یه سوال این Photo_Spot نصبش چه جوریه ؟من دانلود کردم بهم یه ماژول و کاپونت و پلاگین داد .هر سه تاشو لو لوکال هاست نصب کردم اما اتفاق خاصی نیفتاد .چه جوریه ؟
ممنون ولی کسی نیست اینجا بدونه چطور میشه پیوند به صورت عکس گذاشت الان دیگه خیلی از سایتا اینجوریه که به جای اینکه روی متن کلیک کنی تا وارد پیوند بشه یه عکسی که بر اساس اون پیوند طراحی شده رو میزاری که با کلیک روی اون وارد لینک مربوطه بشه ایا اینم با ماژول انجام میشه...؟
راستی نمیشه یه گالری عکس گذاشت که عکساشو تو سرور سایت اپ کنیم و عکسا رو نشون بده من الان خودم مرکز دانلود دارم که توقسمت عکساش عکس فقط برای دانلود و نه نمایش ایا نمیشه یه گالری تصویر برای سایت گذاشت؟
سلام دوستان
تازه با این نرم افزار آشنا شدم
یه کمکی می خواستم و اون اینه که آیا تو جوملا میشه کل چارچوب سایت رو طراحی کرد یا باید توی برنامه هایی مثل فرونت پیج طراحی کرد بعد ازش توی جوملا استفاده کرد ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید !
سلام، دوستانی با پیوندها سروکار دارند لطفا کمک کنند من میخوام پیوندام به جای متن با عکس باشه مثل تبلیغات، باید چیکار کنم ؟
سلام بچه ها ریف شد.
از کامپوننت آگهی استفاده کنید وفقط برای عکسش باید برید تو پنلتون و تو قسمت Image\Banner عکسایی که می خواید رو اپ کنید....
البته یادتون نره ماژول اگهی رو هم فعال کنید.
فقط یه چیزی دوستانی که با این کار کرده بودن، نمی دونن چطور میشه بین آگهی ها یه فاصله انداخت، اخه عکساشون به هم چسبیده (یعنی هیچ فاصله ای حتی 1 میلی متری هم نیست و پشت سرهمه)....
Last edited by ha.mi; 02-09-2010 at 12:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)