تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 28 اولاول ... 11171819202122232425 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 273

نام تاپيک: مركز دانلود جوملا - قالب ،‌ كامپوننت ،‌ماژول ،‌مامبوت ،‌هسته جوملا و فارسي ساز ها * * راه اندازي شد * *

داره خودمونی میشه pirooz000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

این کار رو هم کردم بازم همون ایرور رو داد .(روی localhost تست کردم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون، یه مشکل دیگه ام هست اینه که اول باید رو مجموعه رو کلیک کنی تا لیست لینکا رو نشون بده، نمیشه این مجموعه رو برداشت، میخوام اسم خود لینک ها تو چشم باشه...

یه سوال دیگه اینکه من چطور می تونم فونت قسمت های مختلف رو عوض کنم مثل مطالب یا هرجای دیگه، مثلا این ماژول allweblinks لینکارو با فونت جالبی نشون نمیده، میخوام عوضش کنم.
    Last edited by ha.mi; 27-08-2010 at 12:54.

آخر فروم باز nightmare's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این کار رو هم کردم بازم همون ایرور رو داد .(روی localhost تست کردم)
    سلام . دوست خوبم من خودم آخرین ورژن جوملا و آخرین ورژن Joomfish رو همین الان جهت تست نصب کردم در WAMP . هیچ مشکلی نداشت و بدون ارور اجرا شد .

یه نکته ای که متوجه شدم ، فایل admin.joomfish.php که شما در خط 53 اون به ارور بر میخورید ، در آخرین ورژن کامپوننت Joomfish اصلا وجود نداره و این نشون میده که شما دارین از نسخه ی دیگه ای از این کامپوننت استفاده میکنید که با ورژن 1.5 جوملا سازگاری نداره . ( احتمالا 1.8 ) .

این لینک آخرین ورژن کامپوننت Joomfish هست :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    امیدوارم با نصب این ورژن مشکلتون حل بشه.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ممنون، یه مشکل دیگه ام هست اینه که اول باید رو مجموعه رو کلیک کنی تا لیست لینکا رو نشون بده، نمیشه این مجموعه رو برداشت، میخوام اسم خود لینک ها تو چشم باشه...

یه سوال دیگه اینکه من چطور می تونم فونت قسمت های مختلف رو عوض کنم مثل مطالب یا هرجای دیگه، مثلا این ماژول allweblinks لینکارو با فونت جالبی نشون نمیده، میخوام عوضش کنم.
    مشکل اولتون رو راهش رو نمیدونم چون با کامپوننت پیوند ها اصلا کار نکردم تا بحال.

اما مشکل دومتون ، باید داخل فایل CSS اون ماژول ( allweblinks.css ) تغییرات لازم رو انجام بدید .
    تگ های مربوط به فونت در CSS :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به طور مثال اگر در جایی font-family قرار داده نشده ، اون رو قرار بدید بهمراه اسم فونت دلخواهتون .

بهرحال تنظیمات ظاهری همه در فایل های CSS و گاها در فایل های PHP قرار دارن.

4. این کاربر از nightmare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

هنوز همون طوری .شرمنده اذیتت کردیم .مارو حلال کن .

به نظرت با بقیه کامپونت هام مشکل نداره ؟(نسخه جملام هم 1.5.20 هست)

آخر فروم باز nightmare's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هنوز همون طوری .شرمنده اذیتت کردیم .مارو حلال کن .

به نظرت با بقیه کامپونت هام مشکل نداره ؟(نسخه جملام هم 1.5.20 هست)
    اختیار دارین. بنده تا اونجا که سوادم کمک کنه سعی میکنم کمک کنم.

اگر آخرین نسخه Joomfish رو نصب کنید ( 2.0.4 ) ، دیگه اصلا فایل admin.joomfish.php وجود نداره که بخواد از اون ارور بگیره. ( برام این موضوع هنوز سئواله ... ! )

ممکنه که کامپوننت ها باهم تداخل داشته باشن اما در این مورد بعید میدونم . شما یکبار جوملا رو بصورت خام بدون هیچ کامپوننتی نصب کن ، بعد فقط Joomfish رو روش نصب کن . اگر مشکلی نداشت بعد بقیه تنظیماتت رو انجام بده.

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

میگم که رو هاست بدون هیچی تست کردم اما هیچی که هیچی .تو دو تا سایت جومفا و جوملا فارسی هم مطرح کردم اما اونجا هم به نتیجه ای نرسیدم .

خیلی خیلی ممنون که بازم وقتتو دادی .
    بیخیال اون میرم همون روش فحشو پیش میگرم اینطوری به نتیجه میرسم

یه سوال این Photo_Spot نصبش چه جوریه ؟من دانلود کردم بهم یه ماژول و کاپونت و پلاگین داد .هر سه تاشو لو لوکال هاست نصب کردم اما اتفاق خاصی نیفتاد .چه جوریه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون ولی کسی نیست اینجا بدونه چطور میشه پیوند به صورت عکس گذاشت الان دیگه خیلی از سایتا اینجوریه که به جای اینکه روی متن کلیک کنی تا وارد پیوند بشه یه عکسی که بر اساس اون پیوند طراحی شده رو میزاری که با کلیک روی اون وارد لینک مربوطه بشه ایا اینم با ماژول انجام میشه...؟

راستی نمیشه یه گالری عکس گذاشت که عکساشو تو سرور سایت اپ کنیم و عکسا رو نشون بده من الان خودم مرکز دانلود دارم که توقسمت عکساش عکس فقط برای دانلود و نه نمایش ایا نمیشه یه گالری تصویر برای سایت گذاشت؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    تازه با این نرم افزار آشنا شدم
    یه کمکی می خواستم و اون اینه که آیا تو جوملا میشه کل چارچوب سایت رو طراحی کرد یا باید توی برنامه هایی مثل فرونت پیج طراحی کرد بعد ازش توی جوملا استفاده کرد ؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام، دوستانی با پیوندها سروکار دارند لطفا کمک کنند من میخوام پیوندام به جای متن با عکس باشه مثل تبلیغات، باید چیکار کنم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها ریف شد.
    از کامپوننت آگهی استفاده کنید وفقط برای عکسش باید برید تو پنلتون و تو قسمت Image\Banner عکسایی که می خواید رو اپ کنید....
    البته یادتون نره ماژول اگهی رو هم فعال کنید.

فقط یه چیزی دوستانی که با این کار کرده بودن، نمی دونن چطور میشه بین آگهی ها یه فاصله انداخت، اخه عکساشون به هم چسبیده (یعنی هیچ فاصله ای حتی 1 میلی متری هم نیست و پشت سرهمه)....
    Last edited by ha.mi; 02-09-2010 at 12:50.

12. این کاربر از ha.mi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •