ممنون ولی 98 رو سیتمم نصب نمیشه
شنیدم روی سیستم بالا نصب نمیشه!!!!!!!
سیستمم 2.4 هست ...!!!
ممنون ولی 98 رو سیتمم نصب نمیشه
شنیدم روی سیستم بالا نصب نمیشه!!!!!!!
سیستمم 2.4 هست ...!!!
دوستان یه کمکی میخوام ازتون
من الان ویندوز 7 دارم و نمیخوام پاکش کنم
ولی شدیدا برای مدتی میخوام یه ویندوز xp هم نصب داشته باشم
میدونم اگه بخوام دو ویندوزه کنم باید اول اکس پی رو نصب کنم
ولی نمیخوام الان دیگه ویندوز 7 رو پاک کنم فقط میخوام برای یه مدت محدودی ویندوز اکس پی رو هم کنار دستم داشته باشم..
چه راه حلی می فرماییین؟
سلام
راه دیگه ای به نظر نمیرسه.
شاید بتونی نسخه ی سازگار نرم افزار رو برای XP پیدا کنی.
عزیز راه حلی وجود نداره.
البته اگه بخوای میتونی از نسخه ی USB Stick یا نسخه ی Live ویندوز XP استفاده کنی.
هر دو نسخه ی در انجمن زیر وجود دارند :
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام. من الان روی سیستمم xp و سون 64 بیتی دارم. حالا میخوام سون 64 بیتی رو به 32 بیتی تغییر بدم. بهتره 64 بیتی رو آپگرید کنم یا clean install بهتره؟ یعنی میتونم از طریق بوت بجای 64 بیتی 32 بیتی رو جایگزین کنم و برای xp مشکلی پیش نیاد؟
سلام
Clean Install کنید .
مشکلی واسه XP پیش نمیاد .
موفق باشید![]()
سلام آقا من روی لپ تاپ ویندوز ویسنا دارم خیلی سرعت سیستم رو میگیره.
می خوام xp نصب کنم با بوت میام توی صفحه آبی اما بعد از یک دقیقه و شناسایی پورتها بک ارور میده اخرین خطش نوشته : stop*** چعنی چی؟
سلام
اينجا مطرح كن :
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با درود فراوان به دوستان
من روی اکس پی ویندور 7 نصب کرده ام.می خواهم درباره اکس پی نصب کنم به علت خرابی .
پرسش من اینه که پس نصب دوباره اکس پی ویندوز 7 در بوت سیستم نیست.می خ واستم بدانم مسیر ذخیره فایل بوت 7 در کجاست؟ و آیا می شود از آن بک آپ گرفت.
سلام
من اشتباها دو تا ویندوز نصب کردم در دو درایو مجزا یکی شون رو با فرمت داخل ویندوز پاک کردم اما الان وقتی کامپیوترم رو روشن میکنم ویندوزی که به صورت دستی پاک کردم هم میاره ومیگه میخوای وارد کدوم بشی وقتی هم که وارد ویندوزی که پاک کردم بشم خاموش میشه چه طوری میتونم بدون عوض کردن ویندوز ویندوز خرابه رو پاک کنم؟![]()
سلام
مسیرش مشخص نیست.
با نرم افزار زیر درستش کن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمحتوای مخفی: Pic
آموزش مختصر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرو تو Run و عبارت msconfig رو وارد کن و اینتر بزن.
در پنجره ی باز شده به تب BOOT.INI برو و روی دکمه ی Check All Boot Paths کلیک کن .
سپس پنجره رو OK کن.
ویندوز رو Restart کن.
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)