خب دیگه!
ام ام اس ایرانسل هم که قطعی شد...
یواش یواش باید بزنیم توو کار ایرانسل...
خب دیگه!
ام ام اس ایرانسل هم که قطعی شد...
یواش یواش باید بزنیم توو کار ایرانسل...
راهاندازي سرويس GPRS همراه اول؛
ثبتنام اينترنتي و از روز يكشنبه انجام ميشود
سرويس GPRS شرکت ارتباطات سيار ايران مرحلهي تستهاي فني اوليه را پشت سر گذاشته و از روز يکشنبه در اختيار مشترکان متقاضي اين سرويس قرار ميگيرد.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، روابط عمومي شرکت ارتباطات سيار ايران اعلام كرد: سرويس GPRS همراه اول، راهاندازي شده و از صبح روز يکشنبه 12 آبانماه 1387، آمادهي ارايه به مشترکان سيمکارتهاي دائمي «0912» در استان تهران است.
بدين ترتيب اين دسته از مشترکان همراه اول در اين مرحله ميتوانند از ساعت 23 تا 8 صبح روزهاي عادي و تمام ساعات روزهاي تعطيل، از اينترنت استفاده کنند.
در اين گزارش آمده است: مشترکان سيمکارتهاي دائمي «0912» که متقاضي استفاده از اين خدمت در استان تهران هستند بايد از ساعت 10صبح روز يکشنبه 12 آبانماه با مراجعه به سايت اينترنتي اين شرکت به نشانيتقاضاي خود را ثبت کنند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پذيرش درخواست، متناسب با شرايط شبکه و در هر مرحله براي 50 هزار نفر صورت ميپذيرد که از طريق پيامک به اطلاع مشترک متقاضي ميرسد.
بر اساس گزارش همراه اول، بر اساس اطلاعاتي که متقاضي در سايت اينترنتي ثبت کرده است، پيامک تنظيمات لازم براي استفاده از خدمات GPRS را برايش ارسال ميکند.
اطلاعات بيشتر دربارهي چگونگي ارائهي درخواست، نحوهي ارايهي سرويس، تعرفهي خدمات و تنظيمات انواع گوشيها، در آدرس اينترنتي مذکور ارايه ميشود.
بنا براعلام فعلاً فاز اول ارايهي سرويس GPRS آغاز شده و بهتدريج در فازهاي بعدي، اين سرويس در تمامي ساعات و براي مشترکان تمامي سيمکارتهاي همراه اول در استان تهران و در ادامه، ساير نقاط کشور ارائه ميشود.
یعنی چی از ساعت ۲۳ تا ۸ صبح روز های عادی؟؟؟!!!!! چقدر مسخره!
روز های تعطیل هم لابد اینقد کنده که...
ای خدا برای یک gprs این همه دوندگی و وعده و برنامه و هزینه و بخور بخور کارفرماها و ............... ؟
خدا رو شکر احدادم این روزها رو ندیدند و رفتند.
باور کنید زجری که الان یک بشر میکشه از زجر گذشته ها درد اور تر هست.
می تونستند موفقترین کشور در این زمینه ر انتخاب و کلا همه کارها رو خارجی ها انجام می دادند. هم هزینه اخرش خوب بود هم زود تموممیشد و هم الان سطح فرهنگی کشور بالا و سریع بود.
به امید ازادی تکنولوژی از بند زمان.
یعنی چی!
23 تا 8 صبح دیگه چیه؟!؟!؟!
کی به ما می رسه؟؟؟
تعرفه ش چی شد؟!تعهدنامه ش کجا رفت!
فعلا طرح آزمایشی هست و طول میکشه تا سراسری بشه.
امروز اخبار اعلام کرد
از فردا نام نویسی شروع میشه
مژده اي دل كه مسيحا نفسي ميرسد ( Gprs ) .
به سلامتي دارند راه ميندازنش . كاش قيمتش رو ميگفتند . البته ممكنه از ايرانسل ارزونتر باشه. براي حفظ مشتري عقلانيه .
.
شما رو كه نميدونم ولي من كه دارم ميرم تايپنگ " چگونه مشكل راه اندازي اينترنت همراه اول را حل كنيم " را ايجاد كنم .( براي اولين بار در كشور ).
خدا كنه سرعت و قيمتش مناسب باشه چون من كه خيلي مورد استفاده ام هست .
موفق باشيد .![]()
اگر پایدار وسرعتش خوب باشه من مشتری ثابت همراه اول خواهم بود. و حرفهایم رو که به همراه اول گفته بودم پس میگیرم.
باید بشینم و ببینم. درود همراه اول با سرعت بیا .
راستی میگن تهران فقط هست ولی اینجا تو شهر من سیم کارت های همراه اولم علامت gprs شئن فعال شده و ای علامت پیداش شده اما نمیره . فکر کنم داره به اینجا هم سرایت میکنه یا ازمایش.
كارهاي مخابرات حساب كتاب نداره براي شما كه قرار نيست راه اندازي بشه علامتش مياد ولي براي ما كه فردا راه اندازي ميشه علامتش نمياد . بگير نگير داره .
من كه ميدونم آخر از دست اين مخابرات ياميشيم يا از اينجا سر در مياريم
.
اين علامت براي اينه كه دارند در منطقه شما هم امتحان ميكنم ( آزمون و خطا به جاي محاسبات علمي) ولي بزودي اون جا هم راه مي افته . كيه كه از پول بدش بياد .
تقديم به بچه هاي غير تهراني :![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)