دانشگاه های غیر انتفاعی برای پر کردن جیبشون همه نوع دانشجو می پذیرن
حتما نیاز به شما دوست عزیز خواهم داشت
در ضمن این دانشگاه کوثر استاداش چطورین
دانشگاه های غیر انتفاعی برای پر کردن جیبشون همه نوع دانشجو می پذیرن
حتما نیاز به شما دوست عزیز خواهم داشت
در ضمن این دانشگاه کوثر استاداش چطورین
دیگه از شریف استاد نمیاد کلا غیرانتفاعی استادای خیلی شاخ کم پیدا میشه ولی استادای خوبین اکثرشون
ترمیم من 19 واحد گرفتم که 1 واحدم عملی داره 350
ولی تو قزوین غیرانتفاعی اول کار شهر صنعتی ! بعد رجا
Last edited by mm00; 23-06-2009 at 16:46.
من میخوام قزوین مدیریت صنعتی یا بازرگانی بخونم
همون مرکز قزوین فکر میکنم باشه
350 هزار تومان می پردازی برای 19 واحد و اونم فقط 1 واحد عملی ماشالله
پیام نور فکر میکنم ارزون تر هست درسته
البته بنده مشکل مالی ندارم خوشبختانه
براحتی قبولید در غیرانتفاعی ولی پیام نور ارزون هست درست ولی میدونید شیوه خواندن در پیام نور سخت تر هست و همه چیز مربوط به شماست !![]()
سلام دوستان
تقریباً یه ساعت پیش یکی از مسئولان نمی دونم چی چی تو شبکه خبر گفت که داوطلبانی که علاقه مندی پیام نور و غیرانتفاعی رو اعلام کردن همه مجاز به انتخاب رشته خواهند شد . گفت ظرفیت پذیرش بسیار بیشتر از تعداد شرکت کنندگان در ازمون هست .
این واقعیت داره ؟ ایا مجاز به انتخاب هر رشته ای ؟
بله داداشسلام دوستان
تقریباً یه ساعت پیش یکی از مسئولان نمی دونم چی چی تو شبکه خبر گفت که داوطلبانی که علاقه مندی پیام نور و غیرانتفاعی رو اعلام کردن همه مجاز به انتخاب رشته خواهند شد . گفت ظرفیت پذیرش بسیار بیشتر از تعداد شرکت کنندگان در ازمون هست .
این واقعیت داره ؟ ایا مجاز به انتخاب هر رشته ای ؟
الان دیگه همه جا پیام نور و غیرانتفاعی داره و چون هر کسی حاضر نیست این جاها بره و اکثرا آزاد رو ترجیح میدن،پس احتمال قبولی خیلی زیاده
الان از کجا میشه فهمید که غیرانتفاعی ها در شهرهای مختلف چه رشته هایی دارن؟ یعنی مثل دفترچه آزاد که اطلاعات دانشگاه هاش رو نوشته ! اینو از کجا باید فهمید؟
اینکه آزاد بهتره یا غیرانتفاعی کاملا به سابقه دانشگاه بستگی داره.هردو هم میتونن خوب باشند و هم بد.
شما اگر دنبال رشته ی خاصی هستید باید تحقیق کنید که آیا اون دانشگاه سابقه خوبی در این رشته داره یا نه.
بعضی از غیرانتفاعی ها سابقه خیلی خوبی دارن و بعضی ها 1 یا 2 سال بیشتر از تاسیسشون نمیگذره.
همینطو دانشگاه آزاد. در کل اگر علاقه شدیدی به درس خوندن دارید و علاقه به ادامه تحصیل،می ارزه اگه یک سال دیگه بخونید و دولتی قبول بشید.
خوب من چون کار میکنم به صورت ازاد نمیتونم هم برای سال دیگه فکر کنم امسال بایستی برم به دلایل شخصی
خوب از نظر مالی فکر نمیکنم موردی داشته باشم
اما از نظر درسی
میخوام بدونم که کلس های غیر انتفاعی چجوری است
استاداش -جو کلاساش- نمره دهی-امکانات-جوابگویی مسئولینش
در ضمن mm00 عزیز این دانشگاه غیر انتفاعی غزالی چطوره؟؟
به نظرتون پیام نور بهتره یا غیر انتفاعی؟ با توجه به این نکته که من حتما باید سر کلاس برم ها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)