تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 21 از 1042 اولاول ... 1117181920212223242531711215211021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

5

خیلی خیلی !

اصلا مهمترین عیبی که از سرویس اینپر سرعت از نوع ADSL میگرند همین فاصله است ! که البته در نسخه های دوم این فناوری این موضوع بهش توحه شده وفاصله ی بشتری را ساپوذ میکنه ! منظورم ADSL+2 هست که البته تو ایران پیدا نمیشه ! در مورد شاتل که همچنین ادعایی داره بگم که صحیح نیست خواستید براتون توضیح میدم !
    با توجه به پست هفته پيش شما:

اگر ميشه لطفا توضيح دهيد چون دقيقا عكس حرف شما به ما ثابت شده!

جهت اطلاعتان كارگاه ما با مركز مخابراتيمان حدود 6.5 كيلومتر فاصله كابل مخابراتي دارد و دو سال پيش شركتهاي پارس آنلاين و داتك و شاتل اين مركز را ساپورت ميكردند. در وحله اول از پارس سرويس 512 گرفتيم و طي يك هفته تست؛ سرعت ترنسفر اطلاعاتمان حداكثر به 8 ميرسيد و به پشتيباني گفتيم علت را فاصله مركز با ما ذكر كردند و سرويس را پس داده و از داتك گرفتيم ولي باز هم به علت مسافت اصلا داتك لينك نميداد و مجدد سرويس پس داده شد و از شاتل 512 گرفتيم و از روز اول تا اين لحظه سرعت دانلودمان همواره بين 70 الي 80 بوده و هيچ مشكلي هم نداشتيم و همين امر ثابت ميكند كه سرويس شاتل adsl2+ است. البته از اول امسال پارس هم در منطقه ما adsl2 سرويس داده كه همسايه ما از آنها 512 گرفته ولي سرعتشان حراكثر به 30 ميرسد كه خوده اين هم نشانه اختلاف سرويس adsl2+ شاتل با adsl2 پارس است.

با اين تفاصير خوشحال ميشوم دلايل شما را نيز در تايييد گفته‌هايتان بدانم
    Last edited by azadiphone; 05-08-2008 at 15:57.

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قضيه چيه؟! مگه همه از داتك نمينالن پس چرا تو نظر سنجي انقدر بهش رأي دادن؟! اي بابا آخر نفهميديم داتك بگيريم يا نه.
    من فکر میکنم خیلی ها که adsl هم ندارن تو این نظر سنجی شرکت میکنن و شانسی یه گزینه رو انتخاب میکنن.یا یه اسمی شنیدن و براشون آشنا هست و میان نظر میدن.

آخر فروم باز Mr.Lover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    رو به عـرش،روی فـرش گروه خون: +O

پيش فرض

سلام
    عنوان این نظر سنجی برای کاربرانی که حداقل از دو Isp یا بیشتر استفاده کرده اند کاربرد داره.
    ممکنه کسی هم باشه که از Adsl استفاده می کنه اما تا حالا از سرویس سایر مراکز استفاده نکرده، پس نمی تونه بگه که سرویس این شرکت از سایرین بـــــــــرتر هست!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اقا دستت در نکنه.
    فردا میرم مخابرات ببینم چی میشه.
    ولی اگه از سیم کشی داخلی بود چی کار باید کنم؟
    اگه سیم سرخط میدونی کدومه یک تلفن ساده ببر ببین صدا صافه یا نه مودم رو هم بزن ببین راحت آپ میشه استتوس ثابت میمونه یا نه اگر هم نمیدونی به مخابراتی بگو سر خط نویز هست ولی حواست باشه این که میگن نویز هست معناش اینه که بوق با نویز همراهه اگر هیچ نویزی نیست موقع حرف زدن پس حرف سرویس دهنده بیخوده یا فوقش اگر هم باشه به تو ارتباطی نداره مشگل از خودشونه ولی اگه یک مودم میتونستی گیر بیاری خیلی بهتر بود.
    خط ما مشگل داشت شاید 15 بار از پشتیبانی شاتل هم خونه هم مخابرات رفتن اگر سرویس دهنده جای دیگه بود فکر کنم قرارداد فسخ شده بود با این که مخابرات حتی حاضر نشد کسی رو بفرسته تا نویز سر خط ببینه هست یا نه.

5. این کاربر از ایدون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_rafie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام ایدون.
    اون تاپیک بسته شد. من کدام قسمت کانفیگ مودم باید ببینم که سرعت کانکت چقدره؟

راستی اینجا دوباره مشکلمو میگم:

من سرویس 128دارم قبلا با 16 دانلود میکردم ولی حالا با 8 !!!

کمک!!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اگه سیم سرخط میدونی کدومه یک تلفن ساده ببر ببین صدا صافه یا نه مودم رو هم بزن ببین راحت آپ میشه استتوس ثابت میمونه یا نه اگر هم نمیدونی به مخابراتی بگو سر خط نویز هست ولی حواست باشه این که میگن نویز هست معناش اینه که بوق با نویز همراهه اگر هیچ نویزی نیست موقع حرف زدن پس حرف سرویس دهنده بیخوده یا فوقش اگر هم باشه به تو ارتباطی نداره مشگل از خودشونه ولی اگه یک مودم میتونستی گیر بیاری خیلی بهتر بود.
    خط ما مشگل داشت شاید 15 بار از پشتیبانی شاتل هم خونه هم مخابرات رفتن اگر سرویس دهنده جای دیگه بود فکر کنم قرارداد فسخ شده بود با این که مخابرات حتی حاضر نشد کسی رو بفرسته تا نویز سر خط ببینه هست یا نه.
    پس با این حساب خط ما اصلن نویز نداره. میرم مودم دوستم رو قرض کنم ببینم چی میشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اینا چند تا مورد کلیشه ایی بلدن تحویل خلق الله میدن البته سرویس دهنده خیلی مهمه من چند بار رفتم مخابرات معاونه الا للا میگفت نویز مال اینترنته و هرکی که اینترنت داره خطش نویز دار میشه با این حال دم شاتل گرم یجوری مسیله رو حل کرد ولی 2 ماه استتوس چشمک زن بود

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام ایدون.
    اون تاپیک بسته شد. من کدام قسمت کانفیگ مودم باید ببینم که سرعت کانکت چقدره؟

راستی اینجا دوباره مشکلمو میگم:

من سرویس 128دارم قبلا با 16 دانلود میکردم ولی حالا با 8 !!!
    شرمنده داشتم میگشتم دنبال پستت. این عکسی که گذاشتم مربوط به کانفیگ مودمه که با سرعت معینی وصل میشه:

معناش اینه که مودم من حداکثر دانش 315 و آپش 125 هست حالا یاید نیگاه کنی ببینی مال خودت با چه سرعتی کانکت میشه.

10. این کاربر از ایدون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farhad_s5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینا چند تا مورد کلیشه ایی بلدن تحویل خلق الله میدن البته سرویس دهنده خیلی مهمه من چند بار رفتم مخابرات معاونه الا للا میگفت نویز مال اینترنته و هرکی که اینترنت داره خطش نویز دار میشه با این حال دم شاتل گرم یجوری مسیله رو حل کرد ولی 2 ماه استتوس چشمک زن بود
    اگه چشمك بزنه ميشه رفت اينترنت؟

برا من كه همش اين چراغ چشمك ميزنه بعضي موقع ها تند بعضي موقع ها هم آروم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اگه چشمك بزنه ميشه رفت اينترنت؟

برا من كه همش اين چراغ چشمك ميزنه بعضي موقع ها تند بعضي موقع ها هم آروم
    اون چشمکی که شما میگی مربوط به act هست اونی که من میگم استتوس هست اینا فرق دارن اگه ورودی و خروجی باشه اون چراغ چشمک میزنه

13. این کاربر از ایدون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •