تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 394 اولاول ... 111718192021222324253171121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

Seymour جان پس من این مدل Zen v plus بگیرم مشکل نداره آخه تو این تاپیک و یکی دیگه چند نفری به محض اینکه خریده بودن میگفتن خراب شده. در ضمن من هرجا بخوام به سیستم هر کسی بزنم شناخته میشه درایوش باز بشه مشکلی که نداره ؟!! نیازی به برنامه ای که نداره دیگه الان فلش مموری ها و ام پی تری پلیر ها همه راحت شناخته میشن
    اتفاقا Zen v plus انتخاب خوبیه

دوتا مطلب هم بگم

امروز ولیعصر بودم ، پاساژ ایران روبروی پله برقی ZEN X-Fi اورده بود.8 گیگ 205 و 16 گیگ با WiFi 275و همینطور ZEN Mozaic که 2 گیگ 95 و 4 گیگ 110 تومن میدادند.قیمت Lpayer هم یادم رفت

تویه پساژ ولیعصر هم جلوی ATM وسط پاساژ یه مغازه کلی Creative داشت منجمله همین هایی که بالا گفتم ولی قیمت نزده بود

2. این کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    من سوال ندارم. ,ولی بالاخره توانستم یک mp3 player پیدا کنم که هم Line-in و هم Mic-in را توام با هم داشته باشد و علاوه بر پورت Line-in قابلیت اتصال به میکروفون اکسترنال را داشته باشد. این امکان را در هیچ مدلی دیگری ندیدم جز Iriver E100. مشخصات عمومی این مدل را در خیلی از سایت ها می توانید پیدا کنید ولی چون الآن آن را در اختیار دارم جهت اطلاع دوستان، یک ریویوو از تجربه خودم می نویسم:

این مدل، از لحاظ ظاهری زیباست و LCD بزرگ آن تصویر باکیفیت و خوبی دارد. سبک و کوچک است و کیفیت ضبط و پخش خوبی هم دارد. منوهای آسان و طرز کار کاربرپسند، رادیو و خلاصه تمام امکانات یک دستگاه خوب را از نظر من داراست ولی اگر بعضی امکانات Iriver T60 را هم داشت دیگر حرف نداشت. این امکانات (که E100 ندارد و T60 دارد) شامل اینهاست:
    1- ضبط صدا مستقیماً با فرمت Mp3 بی نیاز از کانورت
    2- قابل تنظیم برای ضبط خودکار از رادیو FM در ساعت معین از روز
    3- داشتن حالت Study Mode که برای زبان آموزان خیلی مفید است. ولی شاید کمتر کسی اهمیت آن را بداند.

Study Mode چیست؟
    کسی که بخواهد یک فایل صوتی را با دقت زیاد گوش کند، طبیعتاً ناچار خواهد بود بعضی جمله ها را چندین بار گوش کند و عقب و جلو بردن فایل صوتی برای تکرار چندباره هر جمله، کار راحتی نیست. اما در حالت Study Mode یک Step تعیین می کنیم مثلاً 10 ثانیه. سپس با هر بار زدن دکمه عقب یا جلو، فایل صوتی ما به اندازه Step به جلو یا عقب می رود.

اگر کسی مدلی سراغ داشت که ترکیب این دو امکان را داشته باشد لطفاً حتماً به من اطلاع دهد:
    1- Scheduled Recording (تنظیم برای ضبط خودکار از رادیو FM در ساعت معین از روز)
    2- داشتن Line-in و Mic-in با هم.

متشکرم

4. 2 کاربر از javad2625 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

Seymour جان پس من این مدل Zen v plus بگیرم مشکل نداره آخه تو این تاپیک و یکی دیگه چند نفری به محض اینکه خریده بودن میگفتن خراب شده. در ضمن من هرجا بخوام به سیستم هر کسی بزنم شناخته میشه درایوش باز بشه مشکلی که نداره ؟!! نیازی به برنامه ای که نداره دیگه الان فلش مموری ها و ام پی تری پلیر ها همه راحت شناخته میشن
    نه - از این خبرا نیست که به محض خریدن خراب بشه ؛ مگه شهر هرته ؟!! (شوخی)..

(فوروم دیگه منظورت پی.تیه ؟ ... چون اونجا هم دوستی چنین شکی مطرح کرده بود که من دلایل مخالفتم رو گفتم-لینک زیر

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    (ستاره رو بردارید)

در مورد اینکه به سیستم دیگران بزنی : این دستگاه نیاز به نرم افزار داره واسه اینکه از همه قابلیت هاش استفاده بشه ... شما اگه اینو وصل کنی به یه دستگاه دیگه که نرم افزار zvp روش نصب نیست ، با دو حالت روبرویی : 1- طرف مدیا پلیر 10 و 11 به بالا داره که می تونه با zvp کار کنه (اگه اشتباه نکنم ویستا هم مشکلی نداره باهاش) 2- برعکس مورد قبلی ؛ که فقط می تونی از قابلیت کول دیسک بودنش استفاده کنی ... (یعنی هرچی می خوای بریزی توش بصورت data ؛ بدون قابلیت پخش در همون لحظه)

6. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اگر کسی مدلی سراغ داشت که ترکیب این دو امکان را داشته باشد لطفاً حتماً به من اطلاع دهد:
    1- Scheduled Recording (تنظیم برای ضبط خودکار از رادیو FM در ساعت معین از روز)
    2- داشتن Line-in و Mic-in با هم.

متشکرم
    COWON D2 هر دو قابلیت را دارد گرچه ضبط بشکل روز خاصی از هفته یا ماه نیاز به تقویم دارد که D2 ندارد اما ساعت روز برای ضبط را میتوان تنظیم کرد.به اون شکلی که شما میخواهید شاید یه موبایل راحتتر این کارو انجام بده . . .
    البته فکر کنم P2 هم بتونه میتونید در تاپیک مربوطه سوال کنید و البته با Linin و Mic هم بهترینش همین D2 است.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    من ديروز حدود 20 كليپ 2-3 مگي روي d2 ريختم همه بدون ايراد و با فرمتي يكسان فضاي آزاد دستگاه با وجود اين كليپها و موسيقي هاي روش 2.5 گيگ بود ولي موقع نمايش اتفاقهاي زير افتاد
    1- يكي دو تاشو كاملا بدون ايراد پخش كرد ولي بعد هنگ كرد و من مجبور شدم دوباره خاموش و روشنش كنم البته زمان خاموش شدنش هم از حد معمول كمي بيشتر ميشد اين موقع ها
    2- با وجود اينكه هر بار تعدادي از اونها رو حذف مي كردم باز اين اتفاق تكرار ميشد
    3- وقتي ميخواستم از مووي ليست يكيشو انتخاب كنم خودش ميرفت سراغ يكي ديگه
    4- بعد از اينكه همه رو بجز اون دو كليپ بي ايراد پاك كردم وقتي روي ويدئو كليك مي كردم خود بخود مي رفت توي فولدر ميوزيك

راستي كليپها اگه توي فولدر ميوزيك ذخيره بشه پخش نميشه؟ يعني بايد حتما فايلهاي تصويري رو توي فولدر ويدئو ذخيره كنيم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سوال : دقیقا چه فرمتی بودند این فیلم ها ؟ (اگه بتونی کدک صوتی و تصویری اشون رو به تفکیک بگی که خیلی بهتره)

1. هنگ در هنگام نمایش فیلم (حتی فیلم هایی که بدون مشکل در دستگاه ریخته میشن) ، یه چیز خیلی عجیب و فاجعه نیست ... یعنی مثلا شاید هر دو هفته یه بار واسه خود من هم پیش بیاد ... قدرت پردازش یه mp3 player محدوده ، نمایش تصویر ، بخصوص اونایی که فشرده سازی سنگین روشون انجام شده یا مثلا یه مشکل کوچولو در data شون دارن ، می تونه باعث بشه که سیستم کمی دچار مشکل بشه و حتی گیر کنه ...

2. احتمالا ، اینکه از روی یکی شون می پریده این بوده که نمی تونسته پخشش کنه و میرفته سراغ بعدی ...

4. نمی دونم این یکی رو ... ولی باید توی فولدر خودشون باشن ...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم shadli_m7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام
    من میخوام یه mp3player بگیرم. بیشتر برا گوش کردن آهنگ و هر از گاهی ضبط صدا. کیفیت پخش صداش برام مهمه و اینکه جمع و جور باشه.قیمتش هم حدودای 80 تومان باشه.چیزی که خودم مد نظر دارم.MP3 Sony NW-E003 1GB و creative-zen stone plus
    هست.پیشنهاد شما چیه؟
    مرسی

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام
    من ديروز حدود 20 كليپ 2-3 مگي روي d2 ريختم همه بدون ايراد و با فرمتي يكسان فضاي آزاد دستگاه با وجود اين كليپها و موسيقي هاي روش 2.5 گيگ بود ولي موقع نمايش اتفاقهاي زير افتاد
    1- يكي دو تاشو كاملا بدون ايراد پخش كرد ولي بعد هنگ كرد و من مجبور شدم دوباره خاموش و روشنش كنم البته زمان خاموش شدنش هم از حد معمول كمي بيشتر ميشد اين موقع ها
    2- با وجود اينكه هر بار تعدادي از اونها رو حذف مي كردم باز اين اتفاق تكرار ميشد
    3- وقتي ميخواستم از مووي ليست يكيشو انتخاب كنم خودش ميرفت سراغ يكي ديگه
    4- بعد از اينكه همه رو بجز اون دو كليپ بي ايراد پاك كردم وقتي روي ويدئو كليك مي كردم خود بخود مي رفت توي فولدر ميوزيك

راستي كليپها اگه توي فولدر ميوزيك ذخيره بشه پخش نميشه؟ يعني بايد حتما فايلهاي تصويري رو توي فولدر ويدئو ذخيره كنيم؟
    درمورد پخش نکردن به احتمال خیلی زیاد مربوط به کدکش هست
    3 برای اینکه نمیتونه اون فایلو ساپورت کنه بهترین کار اینه که همه کلیپاتو با jettaudio تبدیل کنی
    تا اونجایی که یادمه فرقی نمیکنه که کجا کلیپ هارو بریزی خودش برات پیدا میکنه وقتی هر کلیپ رو به بعدی میبری
    راستی فیرم ورت چه مدلیه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من میخوام یه mp3player بگیرم. بیشتر برا گوش کردن آهنگ و هر از گاهی ضبط صدا. کیفیت پخش صداش برام مهمه و اینکه جمع و جور باشه.قیمتش هم حدودای 80 تومان باشه.چیزی که خودم مد نظر دارم.MP3 Sony NW-E003 1GB و creative-zen stone plus
    هست.پیشنهاد شما چیه؟
    مرسی
    با توجه به اینکه این مدلی که گفتی نیاز به سونیک استیج داره (یه نرم افزاریه که چندان خوشدست نیست) شاید بهترین گزینه نباشه ...

برو سراغ کارای creative ... توی این دامنه قیمت ، zen v plus هست که صدای خیلی خوبی داره ... zen stone هم که گفتی خوبه و جمع و جور ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

sx68 سوني بايد خوب باشه ... هنوز چيزي خريدين يا نه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •