تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 198 اولاول ... 111718192021222324253171121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مثلا حس انسان دوستانه ی من گل کرد گفتن به دهکدتون کمک می کنم تا در برابر حملات شبانه محافظت بشه
    بعد هر چقدر تلاش کردم نمی شد این مرحله رو رد کرد خیلی سخت بود
    حس انسان دوستانه بیخیال, اینا رو اینقدر پررو نکنید. اگه پول/ایتم خوب میدادن, بگو برم کمکشون
    راستی چه کلاس و نژادی رو انتخاب کردید؟
    Last edited by G.D.ragon.Ir; 18-11-2009 at 19:12.

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

مثلا حس انسان دوستانه ی من گل کرد گفتن به دهکدتون کمک می کنم تا در برابر حملات شبانه محافظت بشه
    بعد هر چقدر تلاش کردم نمی شد این مرحله رو رد کرد خیلی سخت بود
    ولي من ردش كردم چون اين كارو در لولاي بالا انجام دادم در نتيجه زورم رسيد........... .

راستي هر درخواستي از من بخوان بدون هيچ چشم داشتي انجام ميدم واسشون بالاخره اين سرزمين يه گروه grey warden كه بيشتر نداره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه 123list's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

این بازی قمر در عقرب شده من تقریبا اخرهای بازی هستم اما نمیدونم کجا را اشتباه رفته ام یا اصلا نرفته ام من از قسمت پازل پل رد شدم و رفتم اخرش از ان مجسمه که یک زن بود خاکسترش را بر داشتم به ان مردک دادم تا برام چیزی درست کنه انهم توی denerim برای دست کرد حالا که به باید به قسمت بر BACK AT THE CASTEL REDECLIFFE برم انجا 4 تا سرباز هستند و دروازه شهر هم پائین است توی خود شهر Denerim هم دو تا دروازه پائینه همه جای شهر را گشتم نمیدونم چطور باید وارد ان شهر بشم اما چیزی پیدا نکردم وقت یک کلیسا است که دو تا گارد داره و نمیتونم وارد انجا بشم
    نمیدونم کجا را اشتباهی رفته ام از یک سایت که راهنمای انگلیسی داشت دیدم بعضی مرحله ها را پس پیش رفته ام به هر حال تمام نقشه و جاهایی که باز شده بودند را رفتم اما فایده ای نداشت

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

يكي از افتخارات زندگيم چه مجازي و چه حقيقي نقش آفريني به عنوان يك Grey Warden هست و هميشه هم تو گفتگو هاي بازي با غرور و به همه اعلام ميكنم كه من يك Grey Warden م ، چه به ضررم باشه و چه به نفعم .
    در كنار همه ي بدبختي هاي زندگي ازين خوشحالم كه هم شيفته ي واقعي Biowareم و هم با بازيهاي نقش آفريني زندگي ميكنم .

حرف آخر اينكه كاش ميشد با Brood Mother هم سك* داشت !

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

حس انسان دوستانه بیخیال, اینا رو اینقدر پررو نکنید. اگه پول/ایتم خوب میدادن, بگو برم کمکشون
    راستی چه کلاس و نژادی رو انتخاب کردید؟
    این مرحله رو باید انجام بدی و باید کمک کنی به Redecliffe
    منم برگشتم به عقب و رفتم به جنگل
    تا دوباره به این مرحله برگردم
    یه بدی بازی اینه که نمی تونی آزادانه بچرخی و EXP بگیری
    کلا در زمینه ی لول گیری بازی یکم سخت گیره
    +
    من دوارف ساختم Warrior

6. این کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من دوارف ساختم Warrior
    جریان چیه؟ ظاهرآ اکثر بچه های تاپیک, جنگجو ساختن! درسته که جادوگرش مثل بازی "نوور وینتر نایتس 2" تو لول های بالا, وحشتناک نیست اما اینطوری هم نیست که نخواد کسی سراغش بره شایدم دوستان, کلآ طرفدار کلاسهایی با توانایی نبردهای فیزیکی هستند. نمیدونم, من که امیدوارم بتونم یک جادوگر دیگه به گروه اضافه کنم و با 3 جادوگر و یک جنگجو خوب, به عنوان تانک, تیمم رو ببندم.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

من عادت داشتم معمولا کلاس پالادین انتخاب می کردم یعنی هم جادو بلد باشه هم قدرت فیزیکی مناسب
    ولی زیاد حال نمیده به نظر من یکی از این دو حالت انتخاب بشه خیلی بیشتر حال می ده
    از طرفی هم معمولا تو بازی RPG جادوگر و تانک به پارتی اضافه میشه
    مثلا Morrigan الان هست دیگه آدم نیاز خاصی به جادوگر نداره

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من عادت داشتم معمولا کلاس پالادین انتخاب می کردم یعنی هم جادو بلد باشه هم قدرت فیزیکی مناسب
    ولی زیاد حال نمیده به نظر من یکی از این دو حالت انتخاب بشه خیلی بیشتر حال می ده
    حسن سبک نقش آفرینی اینه که تمام سلایق رو پوشش میده اما این بازی با تعدا محدود کلاسهاش این امکان رو از ما گرفته. من عادت دارم یک کارکتر متکی به خود (مثل دروئید تو "نوور وینتر نایتز 2") بسازم ولی با این کلاسهای تک منظوره

مثلا Morrigan الان هست دیگه آدم نیاز خاصی به جادوگر نداره
    انتخاب کلاس که کلآ به سلیقه خودمون برمیگرده و همونطور که خودتون گفتید "معمولا تو بازی RPG جادوگر و تانک به پارتی اضافه میشه" پس نیازی نیست به تکمیل تیم (از لحاظ تنوع کلاس) بپردازیم و بهتره که با کلاسی بازی کنیم که حداقل از کلاسهای دیگه بهتر باشه (مسلمآ از دید خودمون).
    من بیشتر بخاطر جادوهای منجمد کننده دنبال 1 جادوگر دیگه واسه گروه هستم چون با این جادوها, مبارزات راحت تر میشن

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

حسن سبک نقش آفرینی اینه که تمام سلایق رو پوشش میده اما این بازی با تعدا محدود کلاسهاش این امکان رو از ما گرفته
    درسته که کلاس ها کم هستن ولی همونطور که خودتون میدونین هر کلاس چهار تا زیر کلاس داره مثلا اگه warrior باشید در مقابل حملات فیزیکی قوی هستین ولی در مقابل جادو ضعیف ولی با انتخاب templar که یکی از زیر مجموعه های warrior هست هم میتونید قدرت فیزیکی زیاد داشته باشید هم تا حدود زیادی در مقابل جادو ها مسون بشید.

11. این کاربر از new evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

چرا تو این بازی مرد کم گیر میاد ؟
    من خودم یه کاراکتر زن جنگجو ساختم ولی توی تیم 7 نفریم تا اینجای بازی فقط 2 تا مرد هست که جفتشونم جنگجو هستن و مجبورم یکی رو انتخاب کنم .
    2 تا جادوگر زن دارم
    1 دزد زن (البته بدبخت خدا و پیغمبر حالیشه و همش دعا میکنه و در واقع دزد نیست)
    1 جنگجوی زن
    2 تا جنگجوی مرد .

کلا گله ی داف ها رو دنبال خودم راه انداختم .

اینم عکس برو بچ :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by Alireza.M67; 19-11-2009 at 23:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •