سلام
اون مربع ها حركت ها و تنوين ها و علامت ساكن و تشديد رو شامل ميشه كه براي زبان عربي هست و نياز چنداني بهش وجود نداره.
اگه ميخواي اونا رو هم ببيني راهي نداري جز اينكه فونت هاي زشت p1 رو تحمل كني
موفق باشي.
سلام
اون مربع ها حركت ها و تنوين ها و علامت ساكن و تشديد رو شامل ميشه كه براي زبان عربي هست و نياز چنداني بهش وجود نداره.
اگه ميخواي اونا رو هم ببيني راهي نداري جز اينكه فونت هاي زشت p1 رو تحمل كني
موفق باشي.
این آموزش 100% عملی اضافه کردن فونت فارسی به فونت انگلیسی که فارسی نداره و همچنین تغییر فونت انگلیسی...
خودم شخصا امتحان کردم و جواب گرفتم (روی P1i).
در ضمن کاراکتر ها رو با دقت کپی بزنید.... و اگه خواستین فونت BKAMRAN رو به فونت اضافه کنین از BKAMRANB استفاده کنین کهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکم درشتره آخه معمولیش خیلی ریزه...
سلام، میشه این فونت رو برای من دوباره آپلود کنید، با تشکر .
دوستان عزیز این فونتو که با همین نرم افزار کار کردم...
فارسیش مال خود گوشی هستش... ضمنا این فونت مشکل New SMS که اکثر فونتا دارن رو نداره وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیغام جدید رو Bold میکنه...
![]()
اگر ممکنه یکی از دوستان زحمت بکشه و یه اسکرین شات از فونت فارسی این فونت جدید بگذاره.ممنون میشم.
انگلیسیش رو پسندیدم ولی میخوام ببینم فارسیش چجوریاس.
تنکس.
بفرمایید ،اینم از فارسیش...
البته یه سری اشکال داره که بعدن رفع میکنم ایشالا... ولی اگه کسی اسمشو میخواد...
اسم این فونت Century Gothic هست. هر 4 تا حالتش رو هم دارم Bold,Italic,Bolditalic,Normal.
طریقه میکس کردنش با فونت گوشی تو همین تاپیک لینک شده.. فقط اگه 1 کاراکتر اشتباه insert کنین
دیگه اون حالت درشت شدن فونت New SMS رو از دست میدین.... کار با Font Creator
این خود فونت ها(اصلیش) :
اینم Font Creator با شماره سریالش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکس مشخص نیست.ممنون میشم یک جای دیگه عکس رو آپ کنید.
Last edited by hamed1297; 31-01-2009 at 20:44.
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اعضای عزیز سایت.
یه مشکلی هست:
فونت رو که میریزم رو مموری استیک گوشی حله اما وقتی مموری رو بعضی اوقات از گوشی خارج میکنم بعضی از جاهای گوشی مثل مسیج یا دفترچه تلفن و ... فونتهاش میریزه به هم.
راه حل چیه؟
از نام کاربریم هم مشخصه گوشیم چیه.
عرض ادب.
خوب وقتی مموری رو خارج میکنید توقع دارید از کجا سیستم بهش دسترسی داشته باشه.این طبیعی هست.
مثل اینکه شما در حال کار با CD یکدفعه اون رو eject کنی.
حامد عزیز سلام.
بنده منظورم اینه که نمیشه کاری کرد که وقتی مموری رو در میاریم از فونت پیش فرض خود گوشی استفاده کنه درست مثل زمانی که ما تو مموری استیکمون اصلا فونت نداشتیم.
عرض ادب.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)