تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 577 اولاول ... 111718192021222324253171121521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Shahin Shahr

2 بي عنوان !

من اوبونتو رو با قسمت نصب در خالي ترين قسمت روي هارد نصب كردم (‌ در قسمت دستي نمي شد كاري كرد ) حالا اون از قضا پر ترين درايو منو قورت دارده حالا من چكار كنم ؟!
    اخه با ريكاوري ماي فيل هم كه نميشه كاري كرد .
    نتو رو خدا جواب بدين !!!!!!!! اين قدر از دست اين اوبونتو عصباني ام كه ميخوام پاكش كنم . اه بچه بد .
    مرسي از همه .

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

من اوبونتو رو با قسمت نصب در خالي ترين قسمت روي هارد نصب كردم (‌ در قسمت دستي نمي شد كاري كرد ) حالا اون از قضا پر ترين درايو منو قورت دارده حالا من چكار كنم ؟!
    اخه با ريكاوري ماي فيل هم كه نميشه كاري كرد .
    نتو رو خدا جواب بدين !!!!!!!! اين قدر از دست اين اوبونتو عصباني ام كه ميخوام پاكش كنم . اه بچه بد .
    مرسي از همه .
    سلام دوست عزیز، اول اینکه بهتر بود قبل از نصب، اونهم نصب لینوکس کمی مشورت می کردید تا دوستان در مورد چگونگی نصب بهتون راهنمایی های لازم رو می دادند!
    حالا هم من متوجه نشدم که چه درخواساتی دارید دقیقا !
    اگر درایوتون قبلا از فرمت های ویندوز بوده من به شخصه بعید بدونم که بشه ریکاوری کرد چون کلا فرمت درایو عوض شده و حداقل با نرم افزارهای موجود که کاری نمی شه کرد مگر بتونید با مراجعه به شرکت خاصی کار ریکاوری رو انجام بدین!
    اما اگر سوالتون چیز دیگری هست، لطف کنید کمی دقیقتر توضیح بدید!
    و از دست ubuntu هم زیاد عصبانی نباشین که تقصیر اون نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Shahin Shahr

12 تشکر

از جوابتون ممنونم . آره نمی شه کاریش کرد دیگه همه فایلا پرید . اینم یه تجربه که دیگه واسه نصب هر سیستم عاملی باید از اطلاعات روی هارد بکاپ گرفت !

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

4

از جوابتون ممنونم . آره نمی شه کاریش کرد دیگه همه فایلا پرید . اینم یه تجربه که دیگه واسه نصب هر سیستم عاملی باید از اطلاعات روی هارد بکاپ گرفت !
    دقیقا! اینم تجربه است، خیلی خوشحالم که تجربه را مد نظر گرفتید، ولی حتما به استفاده از ubuntu ادامه بدید، به شخصه خودم اطلاعات هاردم را تا الآن از دست ندادم، ولی یکبار بخاطر دستکاری در lib های ubuntu یک 24 در نمایندگی دستگاهم به انتظار نشستم ولی به تجربه اش می ارزید!
    به هر جهت اگر از ویندوز استفاده می کنید، قبل از نصب linux بهتره با نرم افزارهایی مثل partition magic و غیره دو درایو root و swap را قبلش آماده کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام
    دوستان عزیز پسورد پیش فرز روت درubuntu چیه؟(su )
    با سپاس.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Shahin Shahr

14 عنوان نداره !

سلام می خواستم بگم که اگه برای مدیر های این بخش ممکنه یه جوری مطالب اموزش این اوبونتو رو جمع و جور ( مثلا Pdf ای که حداقل یه خورده مارو راه بندازه ) کنن که ماکه تازه واردیم هم بتونیم یه جوری یه حالی به مخمون داده باشیم ( آخه اکس پی ... ) . راستش دادن این فرامین واسه ی من یکی سخته و من نمی دونم از کجا باید شروع کنم . اصلا می خوام بدونم این فرامین رو چطوری شما یاد گرفتین ( یعنی از کجا ) .
    ببخشید خواسته هام رو اینقدر صریح گفتم .
    ممنون از همگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام
    آیا میشه از دیسک زنده اوبونتو به درایو های هارد دسترسی داشت یا نه ؟
    در ضمن اونایی که میخوان بعد از حذف لینوکس یا به علت خرابی ویندوز ، ویندوز عوض کنند و بوت سی دی ویندوز بالا نمیاد میتونند از برنامه تحت داس norton disk doctor یا همون ndd خودمون استفاده کنند تا بوت سکتورشون درست بشه و ویندوز بالا بیاد .
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه parsbin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

محیط جالبی داره
    Last edited by parsbin; 17-03-2007 at 04:11.

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    دوستان عزیز پسورد پیش فرز روت درubuntu چیه؟(su )
    با سپاس.
    به su و پسورد احتیاج ندارید
    هر دستوری که می خواید رو با یه فرمان sudo در اولش اجرا کنید
    مثلاً
    sudo dpkg -i filename.deb
    سلام می خواستم بگم که اگه برای مدیر های این بخش ممکنه یه جوری مطالب اموزش این اوبونتو رو جمع و جور ( مثلا Pdf ای که حداقل یه خورده مارو راه بندازه ) کنن که ماکه تازه واردیم هم بتونیم یه جوری یه حالی به مخمون داده باشیم ( آخه اکس پی ... ) . راستش دادن این فرامین واسه ی من یکی سخته و من نمی دونم از کجا باید شروع کنم . اصلا می خوام بدونم این فرامین رو چطوری شما یاد گرفتین ( یعنی از کجا ) .
    ببخشید خواسته هام رو اینقدر صریح گفتم .
    ممنون از همگی
    این چیزهایی که شما می خواهید در آدرس زیر سعی شده که جمع و جور بشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فقط مشکلش اینه که یه خورده قدیمی شده ولی هنوز کارو راه می ندازه

سلام
    آیا میشه از دیسک زنده اوبونتو به درایو های هارد دسترسی داشت یا نه ؟
    در ضمن اونایی که میخوان بعد از حذف لینوکس یا به علت خرابی ویندوز ، ویندوز عوض کنند و بوت سی دی ویندوز بالا نمیاد میتونند از برنامه تحت داس norton disk doctor یا همون ndd خودمون استفاده کنند تا بوت سکتورشون درست بشه و ویندوز بالا بیاد .
    ممنون
    بله می شه
    اگر به صورت پیشفرض مونت نشده باشه باید خودتون دستی مونت کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون
    برای اینکار نیازی به نرم افزار خاصی نیست، کافی با cd ویندوز، سیستم رو بوت کنید و به حالت recovery برید و اوونجا دستور fixmbr رو تایپ کنید و به این شکل ویندوز سکتور بوت رو دوباره نویسی می کنه.
    ولی برای برعکس، با توجه به سیستم بد و انحصار طلب ویندوز، برای recover کردن بوت لینوکس نیاز به مراحلی سخت خواهید داشت!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •