تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما درباره اين فيلم چيه؟

راي دهنده
68. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • فيلم خوبيه

19 27.94%
  • به درد نميخوره

49 72.06%
صفحه 21 از 33 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 326

نام تاپيک: سریال ترانه مادری

آخر فروم باز hamidrezaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

تو فیلمهای ایرانی هر کی ظاهرش پریشون و درب و داغون باشه مثبته و هرکی به ظاهرش برسه و احیانا یک کم پولدار باشه میشه منفی.
    مثل سمیرا که چون چادر سرش میکنه و مثلا روانشناسانه و منطقی صحبت میکنه طبعا باید آدم خوبی باشه.تازه برای اینکه روغن داغ قضیه زیاد بشه یک کلوزآپ ازش با چادر نماز و سجاده پخش میکنند.(مثل سریال نرگس که تو هر قسمتش یکی دوبار اینکار رو میکردند).
    یا شوهر فرخندهه که چون ریش داره آدم خوبی هست.آدمی که به خاطر خدمت به مردم وقت نمیکنه به خونواده اش برسه.اگه قرار بود همه مهندسهای راهسازی مثل این باشند وضع راههای این مملکت اینجوری نبود.
    یا اون 2 تا بسیجیهای همکلاسی و داییشون و دوست چادری نغمه ولی اون یکی چون چادر سرش نمیکنه زیرآب زن و فضول میشه.(درحالی که تو جامعه ای که من دیدم و توش زندگی میکنم دقیقا برعکسه)
    ولی فرخ چون به سر و وضع خودش میرسه پس شک نکنید که باید منفی باشه و هر کار خوبی هم که انجام میده حکمتی داره.
    یا پدرزت فرخه چون مایه داره پس باید به فکر اضافه کردن داراییهاش باشه و پولدارها هم همیشه آدمهای خوبی نیستند.
    اقا دمت گرم واقعا قشنگ گفتی
    حرف دلم رو زدی

2. 3 کاربر از hamidrezaaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تو فیلمهای ایرانی هر کی ظاهرش پریشون و درب و داغون باشه مثبته و هرکی به ظاهرش برسه و احیانا یک کم پولدار باشه میشه منفی.
    مثل سمیرا که چون چادر سرش میکنه و مثلا روانشناسانه و منطقی صحبت میکنه طبعا باید آدم خوبی باشه.تازه برای اینکه روغن داغ قضیه زیاد بشه یک کلوزآپ ازش با چادر نماز و سجاده پخش میکنند.(مثل سریال نرگس که تو هر قسمتش یکی دوبار اینکار رو میکردند).
    یا شوهر فرخندهه که چون ریش داره آدم خوبی هست.آدمی که به خاطر خدمت به مردم وقت نمیکنه به خونواده اش برسه.اگه قرار بود همه مهندسهای راهسازی مثل این باشند وضع راههای این مملکت اینجوری نبود.
    یا اون 2 تا بسیجیهای همکلاسی و داییشون و دوست چادری نغمه ولی اون یکی چون چادر سرش نمیکنه زیرآب زن و فضول میشه.(درحالی که تو جامعه ای که من دیدم و توش زندگی میکنم دقیقا برعکسه)
    ولی فرخ چون به سر و وضع خودش میرسه پس شک نکنید که باید منفی باشه و هر کار خوبی هم که انجام میده حکمتی داره.
    یا پدرزت فرخه چون مایه داره پس باید به فکر اضافه کردن داراییهاش باشه و پولدارها هم همیشه آدمهای خوبی نیستند.

خلاصه هرکی با دیدن یک قسمت از این سریال یا حتی دیدن چند عکس از فیل میفهمه کیا نقش مثبت هستند و کیا منفی.
    حرفت کاملا تائید میشه...
    دیگه باید به این وضع عادت کرده باشی!
    وضع تو برخی سریالهای دیگه بدتر هست(مثل مرگ تدریجی رویا)

علیرضا جون منم یه دخترما:
    راست میگی؟!!!
    خوب شما جز استثناها هستید
    اصلا برید خودتون وبلاگه را ببینید دختر از سر و کول وبلاگ بالا میره!
    یک پسر من توش پیدا نکردم!

http://www.siavashkheyrabi.blogfa.com

4. این کاربر از Alireza Taji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Luxe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    LuXe LaNd

پيش فرض

این پویا دیشب من را دیوانه کرد...
    دیگه عمرا بشین این سریال چرند را ببینم.
    ندید بدید لپ تاپ را برداشت برد دانشگاه کی چی بشه؟ اون بچه فضول ها را بگو اخه به شما چه داخل سیدی چی هست؟چه توضیحش در مورد لپ تاپ من را کشت!
    بعد هم که مثل بز(!) راه افتاد رفت خونه دختره تا ازش سوال کنه شما خواستگاری داری؟با اون مدل موی مسخرش ...
    خیر سرش از اهواز هم اومده تهران ...
    این سریال یه جورایی دانشجو رو مسخره میکنه. کجا تو دانشگاه یه دانشجو به خودش اجازه میده سی دی بقیه رو چک کنه. یا اون چسبوندن کادو رو تخته کلاس (حالا اونجاشو درست ندیدم). کتک کاری تو دانشگاه !!عشق بازی یه بچه درس خون .. مسخره شدن توسط همکلاسی به خاطر خواستگاری تو دانشگاه آزادشم که ما میریم همچین خبری نیست دیگه واقعا یه جور توهینه

البته صدا سیما در کوبیدن دانشجو این حرف ها کاملا آزاده

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

من فكر ميكنم اين فيلم تا اينجا فيلم موفقي نبوده
    چون اول واخر اين فيلم همش خاله زنك بازيو حرفافي بود

بازي گرفتن بازيگرانم زياد خوب نبود شما بازي دانيال حكيمي رو در مرگ تدريجي با اين فيلم مقايسه كنيد
    اين فيلم فقط ديالوگه
    نه هيجاني نه تنوعي
    به نظرم فيلم نرگس كه قبلا پخش شد خيلي از اين سريال سرتر بود
    فقط اميد وارم بتونن اخر فيلمو خوب از اب در بيارن كه بعيد به نظر ميرسه.

آخر فروم باز bewitch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بازي گرفتن بازيگرانم زياد خوب نبود شما بازي دانيال حكيمي رو در مرگ تدريجي با اين فيلم مقايسه كنيد
    .
    كاملا تائيد ميشه . دانيال حكيمي توي مرگ تدريجي وافعا قشنگ بازي كرده ولي اينجا فقط بلده ابرو بندازه بالا

8. این کاربر از bewitch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

بچه ها تقریباً همه حرفها رو زدن و منم حرفهای تکراری نمی زنم . اما نکته اینه که حالا شاید چندان مهم نباشه که یه سریال به چه آدمهایی چه شخصیتهایی رو بده ، مهم اینه که این انتخابها چه تاثیری در دیدگاه جامعه ما میذاره ، مسلماً روی خیلی ها تاثیر مستقیم می ذاره نمی تونیم ادعا کنیم که همه آگاهن و می تونن منطقی قضاوت کنن . صدا و سیما از رسانه های با تاثیر بسیار زیاد در دیدگاه افراده ، برای همینه که الان بیشتر قضاوتها روی ظاهر افراده این طرز تفکر رو امثال همین سریالها به وجود آوردن . شخصیتها یا به سمت مثبت بی نهایت میل می کنن + چادر یا به سمت منفی بی نهایت ... در مورد خود سریال هم بی خودی داره ادامه پیدا میکنه من از همون اول داستان گفتم اینا برادرن ! بس که جلوه های ویژه داشت برخورد این دو تا با هم ...

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام بچه ها خوبید؟؟؟؟چه خبر؟؟؟؟؟خوش میگذره؟؟؟ایمان جون من به تو حق میدم که چنین نظری داشته باشی.... در این زمونه آدمهای بدی پیدا شدند که با گذاشتن ریش وبه اسم دین هر کاری میخوان میکنند و من و تو و امثال ما به اینا اعتماد میکنیم و وقتی میبینیم اونا آدمهای بدی هستند از همشون بیزار میشیم اونوقت اگه واقعا یه نفر آدم خوبی باشه وریش هم داشته باشه من وتو و امثال ما به اون اعتماد نمیکنیم که هیچ از اونم متنفر میشیم حالا هر چی بیان بگن بابا اینا خوبن ما همش به فکر اون آدم اولیه هستیم.....ببین بحث من سر آدمهای با ریش یا بی ریش نیستا من دارم کلی میگم...باید تلویزیون آدمهای خوب رو مثلا با ریش یا با چادر نشون بده چون درستشم همینه ولی ما انقدر آدمهای با ریشو بد دیدیم که دیگه برامون قابل قبول نیست که نیست....اون آدمهایی که با ریش هستند و ادعای خدا پیغمبریشون میشه فقط میخوان ذهنای جوونارو منحرف کنند و دین رو سخت نشون بدن که جوونارو از دین برگردونند و به دنبال ماهواره و خیلی چیزای دیگه بکشونند.... البته این فقط در مورد بعضی آدمها هستا حالا فکر نکنید همه ی اونایی که ریش دارند آدمهای بدی هستند آدمهای خوب و با خدا و با صفا هم توشون زیاد پیدا میشه.....خوب دیگه خیلی حرف زدم ایمان جون.

علیرضا جون وبلاگ رو دیدم راست میگی ولی وب قشنگیه مگه نه؟؟؟؟؟؟

havbb جون خوشحالم که فهمیدی...
    Last edited by sara_girl; 23-08-2008 at 14:03.

11. این کاربر از sara_girl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Dreamy love

پيش فرض

واقعاشما میشینید این سریال و نگاه میکنید ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

واقعاشما میشینید این سریال و نگاه میکنید ؟
    من یکی که برا خودم متاسفم

آخر فروم باز sd70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

يه سوال:

چرا وقتي پويا در قابلمه غذاشو برداشت ازش بخار بيرون نميومد؟؟

15. این کاربر از sd70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •