اقا دمت گرم واقعا قشنگ گفتی
حرف دلم رو زدی
اقا دمت گرم واقعا قشنگ گفتی
حرف دلم رو زدی
حرفت کاملا تائید میشه...
دیگه باید به این وضع عادت کرده باشی!
وضع تو برخی سریالهای دیگه بدتر هست(مثل مرگ تدریجی رویا)
راست میگی؟!!!علیرضا جون منم یه دخترما:![]()
خوب شما جز استثناها هستید
اصلا برید خودتون وبلاگه را ببینید دختر از سر و کول وبلاگ بالا میره!
یک پسر من توش پیدا نکردم!
http://www.siavashkheyrabi.blogfa.com
این سریال یه جورایی دانشجو رو مسخره میکنه. کجا تو دانشگاه یه دانشجو به خودش اجازه میده سی دی بقیه رو چک کنه. یا اون چسبوندن کادو رو تخته کلاس (حالا اونجاشو درست ندیدم). کتک کاری تو دانشگاه !!عشق بازی یه بچه درس خون .. مسخره شدن توسط همکلاسی به خاطر خواستگاری تو دانشگاه آزادشم که ما میریم همچین خبری نیست دیگه واقعا یه جور توهینه
البته صدا سیما در کوبیدن دانشجو این حرف ها کاملا آزاده![]()
من فكر ميكنم اين فيلم تا اينجا فيلم موفقي نبوده
چون اول واخر اين فيلم همش خاله زنك بازيو حرفافي بود
بازي گرفتن بازيگرانم زياد خوب نبود شما بازي دانيال حكيمي رو در مرگ تدريجي با اين فيلم مقايسه كنيد
اين فيلم فقط ديالوگه
نه هيجاني نه تنوعي
به نظرم فيلم نرگس كه قبلا پخش شد خيلي از اين سريال سرتر بود
فقط اميد وارم بتونن اخر فيلمو خوب از اب در بيارن كه بعيد به نظر ميرسه.
كاملا تائيد ميشه . دانيال حكيمي توي مرگ تدريجي وافعا قشنگ بازي كرده ولي اينجا فقط بلده ابرو بندازه بالا
بچه ها تقریباً همه حرفها رو زدن و منم حرفهای تکراری نمی زنم . اما نکته اینه که حالا شاید چندان مهم نباشه که یه سریال به چه آدمهایی چه شخصیتهایی رو بده ، مهم اینه که این انتخابها چه تاثیری در دیدگاه جامعه ما میذاره ، مسلماً روی خیلی ها تاثیر مستقیم می ذاره نمی تونیم ادعا کنیم که همه آگاهن و می تونن منطقی قضاوت کنن . صدا و سیما از رسانه های با تاثیر بسیار زیاد در دیدگاه افراده ، برای همینه که الان بیشتر قضاوتها روی ظاهر افراده این طرز تفکر رو امثال همین سریالها به وجود آوردن . شخصیتها یا به سمت مثبت بی نهایت میل می کنن + چادر یا به سمت منفی بی نهایت ... در مورد خود سریال هم بی خودی داره ادامه پیدا میکنه من از همون اول داستان گفتم اینا برادرن ! بس که جلوه های ویژه داشت برخورد این دو تا با هم ...
سلام بچه ها خوبید؟؟؟؟چه خبر؟؟؟؟؟خوش میگذره؟؟؟ایمان جون من به تو حق میدم که چنین نظری داشته باشی.... در این زمونه آدمهای بدی پیدا شدند که با گذاشتن ریش وبه اسم دین هر کاری میخوان میکنند و من و تو و امثال ما به اینا اعتماد میکنیم و وقتی میبینیم اونا آدمهای بدی هستند از همشون بیزار میشیم اونوقت اگه واقعا یه نفر آدم خوبی باشه وریش هم داشته باشه من وتو و امثال ما به اون اعتماد نمیکنیم که هیچ از اونم متنفر میشیم حالا هر چی بیان بگن بابا اینا خوبن ما همش به فکر اون آدم اولیه هستیم.....ببین بحث من سر آدمهای با ریش یا بی ریش نیستا من دارم کلی میگم...باید تلویزیون آدمهای خوب رو مثلا با ریش یا با چادر نشون بده چون درستشم همینه ولی ما انقدر آدمهای با ریشو بد دیدیم که دیگه برامون قابل قبول نیست که نیست....اون آدمهایی که با ریش هستند و ادعای خدا پیغمبریشون میشه فقط میخوان ذهنای جوونارو منحرف کنند و دین رو سخت نشون بدن که جوونارو از دین برگردونند و به دنبال ماهواره و خیلی چیزای دیگه بکشونند.... البته این فقط در مورد بعضی آدمها هستا حالا فکر نکنید همه ی اونایی که ریش دارند آدمهای بدی هستند آدمهای خوب و با خدا و با صفا هم توشون زیاد پیدا میشه.....خوب دیگه خیلی حرف زدم ایمان جون.
علیرضا جون وبلاگ رو دیدم راست میگی ولی وب قشنگیه مگه نه؟؟؟؟؟؟
havbb جون خوشحالم که فهمیدی...
Last edited by sara_girl; 23-08-2008 at 14:03.
واقعاشما میشینید این سریال و نگاه میکنید ؟
![]()
من یکی که برا خودم متاسفمنوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
يه سوال:
چرا وقتي پويا در قابلمه غذاشو برداشت ازش بخار بيرون نميومد؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)