1-در مورد فیزیک 3 من مبتکران داشتم مولفش دکتر فرین کمانگر بودن(واقعا عاشق فیزیکم کرد )
2-عزیزم اینقدر کتاب نگیر ! ! !
موفق باشی![]()
1-در مورد فیزیک 3 من مبتکران داشتم مولفش دکتر فرین کمانگر بودن(واقعا عاشق فیزیکم کرد )
2-عزیزم اینقدر کتاب نگیر ! ! !
موفق باشی![]()
سلام بچه ها خوبيد؟ من امسال كنكور دادم و كلي كتاب هاي باحال از بهترين مولفان( فريد شهرياري - مشفق- مجيد و ماشاالله رضوي- اياد فيلي- همه ي انديشه سازان ها -سيد موسوي و ...(خيلي هاي ديگه))دارم كه مي خوام با تخفيف فوق العاده بفروشم.
همه ي كتاب ها هم سالم هستند.و مال سال قبل از شما.+ يك خلاصه ي جامع و كامل كه از يه رتبه ي دو رقمي كه دخترخاله ام بود به من به ارث رسيده(يك سال از من بزرگتر بود) و خلاصه كلي كتاب هست.
هر كسي مي خواد(من كتاب ها رو جمعا به صورت دو تا پكيج در اووردم پس فقط دو نفر مي تونن بخرن) به اين ميل ايميل كنه درخواستش رو.من بهتون مي گم چه كتاب هايي هست و چقدر تخفيف دادم(تخفيف خيلي هست پشيمون نمي شيد)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که هنوز چیزی نگرفتم![]()
چرااااااااا ؟؟؟؟؟؟؟
خوب منم تقریبا همون کتابایی رو که پویا گرفته رو خریدم البته با دو سه تا تغییر(گسسته-زبان)
من فیزیک 1و2 اندیشه سازان مال سال 83 هست فک کنم از یکی از آشنایان گرفتم خیلی توپه!در مورد فیزیک 1و2 هم گفت که مولفاش یه کتاب واسه انتشارات شهریاری زدن که من نگرفتم ; حالا شما میگید چی کار کنم ؟ همون قدیمیها رو بگیرم یا این جدیدا رو ؟
گسسته و زبان رو چی گرفتی ؟
منم که گفتم همین فیزیک 1و2 اندیشه سازان رو گرفتم البته سال 84 هست![]()
گسسته: گاج - زبان: قلم چی!
ضمنا دیفرانسیل اندیشه فائق رو نداشت گفت این هفته میاره!
گسسته گاج خوفه ؟
گاج واسه اختصاصی دیگه چه چیز خوبی داره ؟
آره رفته تو چاپ بعدی ; من شنیدم مولفای دیفرانسیل اندیشه فائق واسه ده استاد هم یه کتاب زدن با پاسخ تشریحی بهتر![]()
1-منم شنیدم فک کنم ماله انتشارات معین باشه
2-فیزیک 3 من آبی 10سال قلمچی را زدم .الگو هم خوبه
3-برا گسسته و ذیفرانسیل به شدت خوشخوان عالیه برا تحلیلی نمیدونم
4-من اردیبهشت الگو را خریدم و تو 2 ماهه به کنکور خوندم همه تستا کنکورا زدم(عالیه)
5-منم موافقم(خودم اول فایقا کامل زدم بعد 10 استاد(ب و تب)زدم.هر جا هم مشکل داشتم از درس خوشخوان استفاده کردم)
به نظر یکی از مهمترین عامل موفقیت نسبی من دفتر برنامه ریزی قلمجی و برنامه راهبردیه کانون بود.حتما استفتده کن
5- (ب و تب ) ؟؟, خوشخوان آموزش هم داره مگه ؟ خوفه ؟
بابا موفق، چند شد رتبه ات ؟
![]()
Last edited by pooyahacker; 30-07-2008 at 12:38.
10 استاد سوالاشو بل اسم هایی مثل ب، تب،ح و ... تقسیم بندی میکنه که درجه سختی سوال رو نشون میده .5- (ب و تب ) ؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)