یه " به نظر من " بزار اولش . آی 8150 یه کپی برابر اصل از ان 95 هشت گیگه --- همه اسلایر های سامسونگم مثل همند.ولی بازم هرچی باشه تو امکانات و قشنگی سامسونگ از این گوشی سر تره...
یه " به نظر من " بزار اولش . آی 8150 یه کپی برابر اصل از ان 95 هشت گیگه --- همه اسلایر های سامسونگم مثل همند.ولی بازم هرچی باشه تو امکانات و قشنگی سامسونگ از این گوشی سر تره...
ولي واقعا كپي از N95 8GBهست ها ! مخصوصا اسلايد بالاش !!!!!!!!
حميد خان شما هم يه به نظر من بذار اولش
i8510 چه شبهاتي با G810 و D900 و G600 داره ؟ چون همگي بالا پايين ميشن پس مثل همن ؟
بابا........... چرا هی این دوتا گوشی رو باهم قیاس میکنید............؟؟؟!!!
تنها ، ربط این گوشی ها به هم دوربین 8مگیشون هست......... که اونم هر دو عکسهای زیادی ازشون نیست.........!!!
درباره 8510 ، طرحش شبیه گوشی گوشی های نوکیاس......... خب سامسونگ زرنگه ، با اینکار طرفدارهای نوکیا رو به سمت خودش کشیده.......... نمونش همین ، Actoor جان ............!!!
گشوی سونی هم ، که تیپش مثل بقیه طراحی این کمپانی هست...... هیچ نوآوریی نداره .......!!!
آره ديگه
همه سامسونگ ها كشويي و كپي ناجور مثل هم هستند
و خيلي اشتباه ميشه تو تشخسصشون
نه سامسونگ نو آوري داره كه همش كشوييه؟گشوی سونی هم ، که تیپش مثل بقیه طراحی این کمپانی هست...... هیچ نوآوریی نداره .......!!!
آخه مرد مومن اين گوشي سوني مثل كدوم گوشي هاي قبليشه؟
شما زياد خودتو ناراحت نكن
نمي دونم چرا سامسونگ ( شركت منظورمه ) مي خواد حرف خودشو به زور به كرسي بشونه
الكي ميگن دومين برند جهان
آره آقا اصلاً تمام مدلهاي سوني اريكسون رو سامسونگ توليد مي كنه حالا بريد صفا كنيد
اينو يادم رفت بگم : عشق است سوني اريكسون
ادامه ش اینجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداسلایدر منحنی ماله کدوم شرکت بوووود؟گشوی سونی هم ، که تیپش مثل بقیه طراحی این کمپانی هست
واقعا بحث بی خودی رو شرع کردین !!
یه شرکتی مثل اپل بدبخت باید بگه همه ی گوشی ساز ها
طراحی منو تقلید کردند
نه سامسونگ و سونی اریکسون سر یه طراحی فسیل شده (به لحاظ عمر )
به اسم اسلاید !
نوکیا هم که ماشالا داره از روی طرح های قبلی اش کپی میزنه !!
البته به نظرم طراحان سامسونگ تو طراحی 8510 (مخصوصا اسلاید جلو و دی پد مربعی اون)
یه نیم نگاهی به محصولات نوکیا داشتن
البته این اولین محصول سامسونگ نیست و مدل های دیگه ای هم با این مدل طراحی قبلا عرضه شده بودند !
Last edited by ali racer; 03-08-2008 at 14:16.
بابا اصلا به شکلو شمایل چیکار داریم...
مهم کارایی گوشی هست...
ولی من از اسلاید خوشم میاد...
راستي اين سامسونگ باز ها چه طوري مدل هاي گوشيشون را تشخيص ميدن؟
مثلا طرف مي خواد بره 8510 بخره اشتباهي جي 810 ميخره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)