ماشالا شما بچه های موتو چه اعصابی دارین
چطور تا الان درخواست ندادین اسم تاپیک رو عوض کنن ؟
خودم اومدم دیدم و پیغام دادم به مجتبی جان
بزودی اسم تاپیک عوض میشه
کلوپ ا Motorola ZN5 ا
ماشالا شما بچه های موتو چه اعصابی دارین
چطور تا الان درخواست ندادین اسم تاپیک رو عوض کنن ؟
خودم اومدم دیدم و پیغام دادم به مجتبی جان
بزودی اسم تاپیک عوض میشه
کلوپ ا Motorola ZN5 ا
rقیمتاشون هر دو حدود 550 هست تا 600 با گارانتی های مختلف
حالا 30درصد ازش کم کن ببین چقدر میشه
با این قیمتا یه a3100 کار کرده بخر ی که بهتره با قیمت بهتر
البته من نمیگم htc بده . میل خودته
عنوان تاپیک عوض شد.
![]()
دشمنت شرمنده . من خودم الان اصفهانم
ممنون علی جان لطف کردین. ما گفتیم شما خودتون بیاین که بالاخره یه گذری هم به کلوپ موتو داشته باشین ما هم یه چیزی یاد بگیریم
از لحاظ محدودیت جاوا 120 درصد مطئن باشین . هربرنامه ای خواستین بگین من نصب میکنم اسنپ شات میدم. hero هم واقعا گوشیه عالی ایه. با کیبورد هم عادت میکنین
اینم یه عکس از ve66,zn5,u9 در کنار هم که واقعا نشون میده ve66 از لحاظ ظاهری از هر سه برتره
![]()
دستت درد نكونه .
عكسه خوبيه . كاش 2-3 تا عكس هم از يك منظره كه با ve66 و zn5 گرفتي رو بزاري كه ببينيم كيفيتشون چه قدر اختلاف داره ؟
اين قاليه زير گوشيها هم قشنگه ها ! نايينيه يا كاشوني![]()
تم ولنتاین برای دوستانی که zn5 دارن
][
]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by fire159; 17-02-2010 at 11:56.
من ميخوام يه motorola zn5 بگيرم.
الان قيمتش چنده و آيا علاالدين داره؟
به چه نكاتي بايد توجه كنم؟ هنگام خريد؟
آيا آخرين فريم ور روش نصبه يا بايد هكش كنم؟
بالاخره صفحه اين گوشي تاچه يا نه؟
260. بله باید باشه. چیز خاصی نیست فقط اینکه کابل تی وی-یو اس بی-سی دی و مموری 4(اینو مطمئن نیستم 4بود یا 2) باشه.
هکش کنی!!! نه نیازی به ه ک نیست. فیرمویری که روشه فارسی داره ولی شما خریدی همینجا پیغام بده کامل راهنماییت میکنیم که به آخرین فیرمویر موجود واسه zn5 با استفاده از پی سی خودت آپگرید کنی.
صفحه ی گوشی هم از اول مشخص بود که تاچ نیست!
1. آيا اين گوشي هنوز هم بهترين 5 مگا پيكسلي جهانه؟
2. تنضيمات دوربينش هم حرفه ايه؟ ( ايزو؟ وايت بالانس؟ زوم؟ ماكرو و .... همه و همه قابل تنظيم هستند؟)
3. تشخيص لبخند و تشخيص چهره و استبلايزر و ضد لرزش دست هم داره؟
4. ميدونيد من دنبال يه كمرا فون توپ ميگردم چون به عكاسي خيلي علاقه دارم و دوست دارم يه دوربين هميشه همراهم باشه(البته براي يه گوشي هيچ وقت راضي نميشم بيشتر از 250 تومن هزينه كنم وگرنه ميرم دوربين ميخرم)
5. آيا دوربين اين گوشي در مجموع بهتر از C905 سوني اريكسون يا N82 نوكياست؟(كيفيت و شفاف بودن عكس شرطه و تنظيمات و امكانات دوربين و فلاش و ... و چيزي كه چندان برام اهميت نداره فيلمبرداريه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)