به شدت تاييد ميشه نبايد سبكشو به هم ميريختن اميدوارم كه بعد از انتشار اين با nfs خداحافظي نكنيم دي:
به شدت تاييد ميشه نبايد سبكشو به هم ميريختن اميدوارم كه بعد از انتشار اين با nfs خداحافظي نكنيم دي:
حالا اون که درست ، اصلا سبک رانندگی رو با زیر مرحله چیکار!ما که Nfs بازی نمی کنیم که تیر اندازی کنیم ! ما Nfs بازی می کنیم تا از رانندگی لذت ببریم !
يعني اين امكان فقط در زیر مرحله است؟ تو كرير نيستش
باز شما نشستین انتقاد کردن بزارین بازی بیاد حالا, من که میگم تیر اندازی در کار نیست !
شلوغ نکنید ! تا حالا که هنوز تو هیچ دمو و تریلر یا عکسی همچین چیزی دیده نشده !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکسهای جدید منو یاد موست وانتد میندازه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید-------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خواهشا برای تسریع در لود شدن
صفحات تاپیک از قرار دادن تصاویر
بزرگ خودداری کنید و تنها لینک آنها
را قرار دهید.
Sam Fisher 08
Last edited by BLACK-BLACK; 09-09-2008 at 07:21.
ایا تو این یکی هم مثل سری های قبل ما داف داریم یا نه مثل ماست وانتد که mia فکر کنم بود اسمش تو پرو استریت که نداشتیم تو این چی؟
منم موافقمبابا باغت آباد این صفحه رو Dial up های بی چاره می شن تا بیاد بالا !
با Adsl هم بازم طول کشید ! در اومد !
لطفا عكس تمام صفحه نزاريد!
وقتی عکسها کامل لود شد خودشون به اندازه متناسب با صفحه تغییر سایز میشن
چشم از این به بعد عکسها رو کوچیک میکنم.
سلام
این فرمونش این گرید تیز نیست که؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)