تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 21 از 923 اولاول ... 111718192021222324253171121521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

داره خودمونی میشه azita61's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام من همیشه با فعل آوردن مشکل دارم .در جمله های مختلف فعل آوردن متفاوته مثلا بیرون آوردن. میشه لطفا توضیح کاملی دراین مورد بدین.ممنون

من یه سوال دیگه هم داشتم میشه تفاوت past perfect ,present perfect رو بگین .من همیشه در انتخاب این دو در سوالات 4 جوابی دچار مشکل میشم.ممنون

Banned پسر نقره ای's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز!
    رد شدن یا پشت سر گذشتن ف ی ل ت ر ی ن گ در اینترنت رو می شه Bypassing Internet Censorship ترجمه کرد...
    *
    موفق باشید!
    نه اون فقط یه مثال بود منظورم همون دور زدن یا رد کردن یک محدودیت هستش طوری که اون پا برجا باشه ولی ما بتونیم ازش رد بشیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    خیلی ممنون از راهنمائی هائی که کردید
    این آموزش tell me more را از یکی از دوستان گرفتم و دارم امتحانش میکنم اما خیلی خوب میشود که همراه ترجمه فارسی میبود که بهتر میشود یاد گرفت
    راستی دوستان بنظر شما کدام فیلم خوب است که برای بهتر شدن انگلیسی چون میخواهم از این فیلم هایی که زیر نویس دارن بگیرم اگر میشود چند تا از این فیلم هائی که میدونید خوب هستند را بگید
    خداحافظ

ناظر انجمن زبان pro_translator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

سلام
    خیلی ممنون از راهنمائی هائی که کردید
    این آموزش tell me more را از یکی از دوستان گرفتم و دارم امتحانش میکنم اما خیلی خوب میشود که همراه ترجمه فارسی میبود که بهتر میشود یاد گرفت
    راستی دوستان بنظر شما کدام فیلم خوب است که برای بهتر شدن انگلیسی چون میخواهم از این فیلم هایی که زیر نویس دارن بگیرم اگر میشود چند تا از این فیلم هائی که میدونید خوب هستند را بگید
    خداحافظ
    سلام دوست عزیز!
    در مورد فیلم به نظر من بسته به میزان مهارت و دایره ی لغت شما داره. یعنی این که شما اول باید Listening خودتون رو قوی کنید . یعنی این که به به مکالمه های اون نرم افزار (که نمی دونم طرز استفادش چیه) گوش کنید و سعی کنید مهارت خودتون رو در این زمینه افزایش بدید. باید به مرحله ی خاصی برسید تا بتونید همه ی گفته های فیلم را درک کنید... فیلم های با زیرنویس به نظر من گزینه های خوبی هستند. انیمیشن Kung Fu Panda هم می تونه انتخاب خوبی باشه... البته نسخه ای از اون که توی بازار موجوده اشتباه ترجمه ی زیادی داره... یا مثلا فیلم شجاع دل (Brave Heart) و یا فیلم تروی (Troy)...
    باید توجه داشته باشید که از همین فیلم ها می تونید برای افزایش مهارت خودتون در لهجه استفاده کنید. فقط باید بسیار زیاد گوش کرده و سعی کنید همراه آن ها تکرار کنید. در کل فیلم های سینمایی پلیسی که به درک بالایی نیاز دارند به شما توصیه نمی شه... (من نظر خودم رو گفتم) می تونید آهنگ هایی به زبان انگلیسی از تاپیک زیر دانلود کنید که می تونه به شما کمک کنه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    امیدوارم بتونه به شما کمک کنه!
    البته نباید بلافاصله بعد از دانلود آهنگ متن (Lyrics) آن را از اینترنت بگیرید. برای این که موثر واقع بشه، باید حداقل 4 یا 5 بار آهنگ رو گوش کرده و سعی کنید خودتون متنش رو بنویسید. بعد متنی رو که از اینترنت گرفتید با متن خودتون مقایسه کنید... اوایل ممکنه اصلا جاهایی رو متوجه نشید یا ایراد زیاد داشته باشید، ولی این مورد هم به مرور زمان رفع می شه... پیشنهادم اینه که از الان Listening خودتون رو قوی کنید تا بعدا به مشکل برنخورید.
    *
    موفق باشید!
    Last edited by pro_translator; 20-08-2008 at 15:21.

5. این کاربر از pro_translator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

سلام من همیشه با فعل آوردن مشکل دارم .در جمله های مختلف فعل آوردن متفاوته مثلا بیرون آوردن. میشه لطفا توضیح کاملی دراین مورد بدین.ممنون
    میشه دقیقا توصیح بدی منظورت چیه؟؟ من متوجه نشدم!!!!

من یه سوال دیگه هم داشتم میشه تفاوت past perfect ,present perfect رو بگین .من همیشه در انتخاب این دو در سوالات 4 جوابی دچار مشکل میشم.ممنون
    در مورد این دو زمان در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح داده شده ..اگه توضیح بیشتری خواستی در همون تاپیک درخواست بده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه victorman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام دوستان میشه یک سایت انجمن انگلیسی زبان که کاربرای زیادی داشته باشه به من معرفی کنید

دوستان عزیز کسی نیست منو راهنمایی کنه
    یه انجمن مثل همینجا در مورد همه چی باشه

آخر فروم باز فاطـمه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام بچه ها من یه مقاله انگلیسی کوتاه می خواستم که ارائه اون حدودا 5 دقیقه طول بکشه
    موضوعش هم مهم نیست فقط جدید و جذاب باشه

کسی می تونه کمک کنه؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    یه اصطلاح داریم با عنوان دور زدن یا پیچوندن که در مواقعی مثل رد شدن از قانون به کار برده میشه مثل دورزدن ف ی ل ت ر ی ن گ
    اگر کسی اصطلاح انگلیسی اونرو میدونه لطفا بگه
    swindle هم به کار میره ... به معنای پیچوندن ...

10. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

سلام
    میشه از اصطلاح drop down برای price استفاده کرد مثلآ بگیم oil price drop down

آخر فروم باز فاطـمه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

بچه ها جای بدی سوالم رو مطرح کردم که جواب نمی دین؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •