سلام
خیلی ممنون از راهنمائی هائی که کردید
این آموزش tell me more را از یکی از دوستان گرفتم و دارم امتحانش میکنم اما خیلی خوب میشود که همراه ترجمه فارسی میبود که بهتر میشود یاد گرفت
راستی دوستان بنظر شما کدام فیلم خوب است که برای بهتر شدن انگلیسی چون میخواهم از این فیلم هایی که زیر نویس دارن بگیرم اگر میشود چند تا از این فیلم هائی که میدونید خوب هستند را بگید
خداحافظ
سلام دوست عزیز!
در مورد فیلم به نظر من بسته به میزان مهارت و دایره ی لغت شما داره. یعنی این که شما اول باید Listening خودتون رو قوی کنید . یعنی این که به به مکالمه های اون نرم افزار (که نمی دونم طرز استفادش چیه) گوش کنید و سعی کنید مهارت خودتون رو در این زمینه افزایش بدید. باید به مرحله ی خاصی برسید تا بتونید همه ی گفته های فیلم را درک کنید... فیلم های با زیرنویس به نظر من گزینه های خوبی هستند. انیمیشن Kung Fu Panda هم می تونه انتخاب خوبی باشه... البته نسخه ای از اون که توی بازار موجوده اشتباه ترجمه ی زیادی داره... یا مثلا فیلم شجاع دل (Brave Heart) و یا فیلم تروی (Troy)...
باید توجه داشته باشید که از همین فیلم ها می تونید برای افزایش مهارت خودتون در لهجه استفاده کنید. فقط باید بسیار زیاد گوش کرده و سعی کنید همراه آن ها تکرار کنید. در کل فیلم های سینمایی پلیسی که به درک بالایی نیاز دارند به شما توصیه نمی شه... (من نظر خودم رو گفتم) می تونید آهنگ هایی به زبان انگلیسی از تاپیک زیر دانلود کنید که می تونه به شما کمک کنه:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم بتونه به شما کمک کنه!
البته نباید بلافاصله بعد از دانلود آهنگ متن (Lyrics) آن را از اینترنت بگیرید. برای این که موثر واقع بشه، باید حداقل 4 یا 5 بار آهنگ رو گوش کرده و سعی کنید خودتون متنش رو بنویسید. بعد متنی رو که از اینترنت گرفتید با متن خودتون مقایسه کنید... اوایل ممکنه اصلا جاهایی رو متوجه نشید یا ایراد زیاد داشته باشید، ولی این مورد هم به مرور زمان رفع می شه... پیشنهادم اینه که از الان Listening خودتون رو قوی کنید تا بعدا به مشکل برنخورید.
*
موفق باشید!