عزيز شايد يه كاري كرده كه يوزرش روكردن !
اينو هم بدوني مديراي اينجا كسي رو بيخودينميكنن !
شايد حميد با كسيشده و
داده
شده !
به اميد روزي كه برگرده
موفق باشيد!![]()
عزيز شايد يه كاري كرده كه يوزرش روكردن !
اينو هم بدوني مديراي اينجا كسي رو بيخودينميكنن !
شايد حميد با كسيشده و
داده
شده !
به اميد روزي كه برگرده
موفق باشيد!![]()
آخرين پستاش را بخونيد همه چيز معلوم ميشه
درســــته بــــا مصطفي خــــاندادن پست هاي اخــــر
موفق باشيد!
اين يك ابر گوشوي براي سوني اريكسون هست اما فكر كنم مثل بقيه كوشي هاي سوني اريكسون كه كيفيت دوربين خوبي دارند مثلهk800از صداي پاييني برخوردار باشه
شما علم غیب درای؟(به من هم یاد بده)
اگه K850 را دیده باشی میفهمی که صداش از K800 بالاتره.
شاید این هم بالا تر از K850 باشد(الله اعلم)
خستـــه نباشي حسين جان اگه متوجه باشي دوست خوبمون علي كه تازه عضو اينجا شده
گفته كه بعضي سوني اريكسون ها هستن كه كيفيت دوربين دارن مثلا K800 صداي پاييني دارهپس بحثي نميشه كه اين گفته باشه صداش از K800 كمــــتره
هر گوشي عيب و مزايا خاص خودشون رو دارن نميشه گفت كه گوشي باشه بدون عيــــب !
موفق باشيد!![]()
یه سوال دارم.چرا سونی اریکسون هنوز گوشی با صفحه نمایش 16 ملیون رنگ نزده؟(C905 هم 16 ملیون نیست)
چون باتري گوشي مدت زمان بيشتري كار كنه
اون اوايل براي من هم همين سوال پيش اومده بود...یه سوال دارم.چرا سونی اریکسون هنوز گوشی با صفحه نمایش 16 ملیون رنگ نزده؟(C905 هم 16 ملیون نیست)
چون اولا اوني كه نوكيا مي زنه اسمش 16 مگ رنگه
تازه صفحه نمايش هاي سوني پارامتر هاي ديگه دارن كه بر 16 ميليون رنگ ارجحيت داره.(Contrast ,resolution , ... وبالاخره برايتنس بالاتري داره كه در نتيجه تصويري بهتر را ارائه ميكنه)
شما چند دلیل محکم و قانع کننده برامون بنویس تا به ما هم ثابت بشه که چرا گوشی ها باید از صفحه نمایش
16 میلیون رنگی استفاده بکنند تا اونوقت من و دوستان دیگه بگیم که چرا استفاده نمیکنه.
دلایل هم باید در سطح علمی و آکادمیکی باشه نه کوچه و خیابونی. شرمنده که این حرف رو میزنم اما خیلی ها
همین طوری میگن که 16 میلیون رنگ بهتره.... این افراد فکر میکنند که هرچی عدد و صفر های جلوی اون بیشتر
باشه بهتره. در حالی که همین افراد نمیدونند که سی پی یوی 200 مگاهرتزی سامسونگ با سی پی یوی ضعیف
500 مگاهرتزی برابری میکنه هر چند که اون 200 باشه و این 500 اما جفتشون کارایی واقعیشون در یک حده.
منتظر چند دلیل خوب از طرف شما میمونیم. موفق باشید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)