یعنی یه حالت تلق هستش یا یه نمونه برچسب ؟ پس به این صورت اگه این شیلد نباشه این بلا می تونه سرش بیاد!!
یعنی یه حالت تلق هستش یا یه نمونه برچسب ؟ پس به این صورت اگه این شیلد نباشه این بلا می تونه سرش بیاد!!
......./////
Last edited by ELVIS PRESLEY; 04-04-2009 at 21:28.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Last edited by Re Z a; 04-04-2009 at 21:36.
سی دی شو دارم چطوری استفاده کنم
نصبش کن.
بعد گوشیتو با کابل وصل کن کامپیوتر. برنامه رو اجرا کن. به اینترنتم وصل باش
240مگابایت مگه میشه دانلودش کرد بیرون نشونش دادم گفتن سیستم عاملش پاک شده 100تومن خرجشه 7تومن دادم کافی نت برام دانتود کرد و ریخت تو گوشی درست شد ایندفعه بخیر گذشت ولی نصب برنامه بهش خیلی سخته راستی این گوشی سی دی نصب نداره
مگه کشکه که سیستم عاملش پاک شه؟؟؟؟؟؟!!!!!!
اون رفت رو حالت ریکاوری.و در اصل بدون سیستم عامل بوت شده....
و باید وصل میکردی به ایتونز بعد دکمه هایه هوم و پاورو میگرفتی تا ریاستارت بشه و نیاز به دوباره ریختن سیستم عامل نباشه.
aref خان یه پیشنهاد دارم برات
بهتره قبل از هر چیز به سایتی که تو امضای ELVIS PRESLEY عزیز هست یسر بزنی و یه آشناییت نسبی به آیفون پیدا کنی و بعد یواش یواش آموزشارو بخونی.
خیلی کمکت میکنه دیگه کسیم نمیتونه بهت بگه سیستم عاملش پاک شده(خداییش خیلی باهال گفته طرف)
موفق باشید.
3سوال داشتم جاییکه سیمکارت قرار میگیره یه مدار کوچولو هست که سیمکارت رو اون گذاشتم بعد داخل قاب بعد تو گوشی . اون مداره چیه البته فروشنده گفت اسمش توربو منکه چیزی نفهمیدم
وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم سیمکارتو نمیشناسه ومجبورم سیمکارت رو دربیارم بعد دوباره به کامپیوتر وصل کنم مشکل از کجاست
من یه گوشی نوکیا هم دارم که خیلی کارهاشو بدون نیاز به کامپیوتر و توخود گوشی انجام میدم ایا ایفون همچین امکاناتی نداره و حتما باید با کامپیوتر بشه منظورم اینه هرکی میخواد ایفون بخره قبلش باید کامپیوتر بخره
اسمش سیم انلاکه.یعنی برایه اینکه انتن بده گوشیت حتما باید اینقطعه رو بذاری .و گوشیت لاک هست .
معلومه نمیشناسه.گوشیت مال کشور دیگه ای و فقط با همون سیم کارت کار میده حالا شما با اون سیم انلاک میتونید ازش استفاده کنید.
مسلمه که باید کامپیوتر داشته باشی.مثلا چه کارایی؟؟؟؟؟؟!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)