اوه درست می فرمایید من بر مبنای عادتم گفتم![]()
اوه درست می فرمایید من بر مبنای عادتم گفتم![]()
با سلام
از مطالب بسیار مفید شما ممنونم من چند تا سوال دارم امیدوارم که راهنمای کنید منو
من لب تابم 1640studio xps (دل) پارتیشن موجود رو اون به کار من نمی آمد یه پاتیشن cداشت که وینودز ویستا روش بود و یه d که ریکاورش روش بود من پارتیشن از طریق خود پارتیشن ویستا پارتیشن بندی کردن و متا سفانه ریکاورش از بین رفت بد هم درایوراش اینستال نمی شد من بردم شرکت و باز خودشون ویندوز و فایل ریکاورش رو ریختن اما بنظرم سرعتش خیلی امد پایئن و درایور کارت صداش بنظرم درست اینستال نشده
1.چجوری می تونم از درایو ریکاورش برای اطمینان برای خودم یه بک اپ بگرم و مطمئن باشم کار می کنه
2.اصلا فایل ریکاور به درد چی میخوره اینی کاریش چیه
3.اگر ریکاور رو اجر بکنم همه چیزا که رو هارد دارم پاک میشه
4.چجوری درایورام اینستال کنم چون dvdدرایور که داره تیک نداره و باید همه رو اینستال بکنم به غیر از مشکل زمن بر بودن و سخت بودن درست هم اینستال نمیشه
5.من اگر کل هاردم پاک کنم و پارتیشن بندی کنم میشه dvd که از ریکاورم تهیه بکنم باید تو همون درایو d بریزم
از دوستان ممنونم و می خوام لطف کنید و اگر مطمئن هستید که جوابتون درسته راهنمای فرماید از همه متشکر موغف باشید خداحافظ
با سلام
از مطالب بسیار مفید شما ممنونم من چند تا سوال دارم امیدوارم که راهنمای کنید منو
من لب تابم 1640studio xps (دل) پارتیشن موجود رو اون به کار من نمی آمد یه پاتیشن cداشت که وینودز ویستا روش بود و یه d که ریکاورش روش بود من پارتیشن از طریق خود پارتیشن ویستا پارتیشن بندی کردن و متا سفانه ریکاورش از بین رفت بد هم درایوراش اینستال نمی شد من بردم شرکت و باز خودشون ویندوز و فایل ریکاورش رو ریختن اما بنظرم سرعتش خیلی امد پایئن و درایور کارت صداش بنظرم درست اینستال نشده
1.چجوری می تونم از درایو ریکاورش برای اطمینان برای خودم یه بک اپ بگرم و مطمئن باشم کار می کنه
2.اصلا فایل ریکاور به درد چی میخوره یعنی کاریش چیه
3.اگر ریکاور رو اجر بکنم همه چیزا که رو هارد دارم پاک میشه
4.چجوری درایورام اینستال کنم چون dvdدرایور که داره تیک نداره و باید همه رو اینستال بکنم به غیر از مشکل زما ن بر بودن و سخت بودن درست هم اینستال نمیشه
5.من اگر کل هاردم پاک کنم و پارتیشن بندی کنمdvd که از ریکاورم تهیه کردم(در صورتی بشه از ریکاوریم بک اپ بگیرم) باید تو همون درایو d بریزم
از دوستان ممنونم و می خوام لطف کنید و اگر مطمئن هستید که جوابتون درسته راهنمای فرماید از همه متشکرموفق باشید خداحافظ
سلام
من هم 1640 خریدم دوستان
الان یاید شارز کنمش
1)تمام قطعات پلمپ بود غیر شارژر!
2)داخلش یک تبدیل سه به دو بود!)اگر پلمپ هست چرا یک همچین چیزی داخلش هست؟ که روی جعبش هم ایرانی نوشته بود؟)
3)الان زدم به شارژ برای دفعه اول چقدر داخل شارژ باشه؟
4)در حین شارژ میتونم روشن کنمش و ازش استفاده کنم؟
5)الان که زدم به شارژ چطور متوجه بشم داره شارژ میکنه؟ نه چراغی نه علامتی؟ هیچی نداره؟!.........
ممنون از زحماتتون
دوست عزیز برای من گارانتی زیگورات بود همون جوری که شما فرمودین پلمپ بود اما داخلش تبدیل شارژ داشت اونم برای اینه که خود شرکت دستگاه باز می کنه همه وسایلش رو چک می کنه و بد گارانتی می کنه و مجدد پلمپ می کنه و تبدیل شارژ خود شرکت می زاره نگران نباش در ضمن برای شارژ هم همون جوری که تو همین تایپ بارها صحبت شده بالی6 ساعت خود خدمات پس از فروش هم گفت 10 ساعت اما اگر از صفحه اول مطالعه فرماید براتون مفیده موفق باشی خداحافظ
در ضمن دوست عزیز چراغ اخطار شارژ و نشان دهنده شارژ بقل جای که شما می زارید برای شارژ یه نوشته xpsهست که وقتی داره شارژ تمام میکنی سفید نارنجی می شه و زمان شارژ سفید البته من فقط همین نشانگر دیدم شاید چیز دیگه هم باشه
موفق باشی
با سلام
کسی نیست به سوالهای من جواب بده ؟
سلام دوست عزیز جنابREGISTERED USER
از لطف شما خیلی ممنونم من تو یکی از پست های شما متوجه شدم که شما فرموده بودین که جواب پیغام خصوصی رو نمیدین اما من چون 3 4 بار سوالم تکرار کرده بودم و جوابی نگرفته بودم برای همین بصورت خصوصی فرستادم به هر حال از شما ممنونم الان هم چون کل داریوام فرمت کردم باز پارتیشن بندی کردم دیگه جواب اون سوالها بکارم نمی یاد موفق باشی خداحافظ
سلام دوستان
میخواستم بپرسم زمانی که باطری و برق هر دو به لبتاپ هستند اگر برق رو بکشیم یا وصل کنیم در حین روشن بودن خطری تهدید نمیکنه لپتاپ رو؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)