بله امکانش هست. همین امروز امتحان کردم.
در همون فرومی که بالاتر دوستان اشاره کردن در کلوپ touch pro تاپیک مربوطه با برنامه موجود هست.
بله امکانش هست. همین امروز امتحان کردم.
در همون فرومی که بالاتر دوستان اشاره کردن در کلوپ touch pro تاپیک مربوطه با برنامه موجود هست.
رضا جان ممنون که خبر دادی..
میگم سرعتش چطوره؟؟یا اینکه در کل چطوره؟؟
توصیه میکنی که نصب کنم یا نه؟؟
راستی من یه بار گوشیم و هارد ریست کردم...بعد که گوشیم اومد بالا یه سری از کلیپهام و اجرا نمیکنه...وقتی به pc وصل میشم همون کلیپهایی که اجرا نمیشه آیکنشون بصورت یه قفل هستش..البته بعضی از برنامه هام هم که رو گوشی داشتم اینجوری شدن..(منظورم فایل نصب برنامس)...ولی از برنامه ها یه نسخه روی کامپیوترم داشتم و دوباره ریختمشون و کار کردن..
ولی کلیپهام و ندارم..راهی هست که بشه قفلشون و باز کرد؟؟
من فکر میکنم هر چی هست زیر سر این activesync![]()
Last edited by The_Last_Samurai; 06-03-2009 at 21:40.
قربانت
راستش من زیاد حال نکردم چون امکانات پیشرفته ای نداره.یعنی جلوی ویندوز موبایل هیچهولی برای تست کردن خوبه.
نیازی هم به نصب نیست این سیستم عامل با استفاده از یک بوت لودر به صورت یک برنامه رو ویندوز موبایل اجرا میشه...
مراحل کار هم این بود که فولدر اش را در شاخه اصلی مموری کارت می ریزین از داخل ویندوز موبایل و با استفاده از فایل منیجر وارد فولدر بوت شده و فایل haret18 رو اجرا و بعدش run رو میزنید.(خلاصه در همون آدرس که گفتم کامل توضیح داده شده )
ممنون
اونجا هم رفتم..وقتی توضیحاتش و خوندم و فهمیدم که باید از تو خود ویندوز اجرا بشه اصلا حال نکردم..
من فکر کردم مثل کامپیوتر معمولی میشه وقتی که گوشی می خواد بیاد بالا میتونی ویندوز و انتخاب کنی..البته به قول همون دوستی که همونجا گفت برای شروع خوبه...حتما تا چند وقت دیگه اینجوری که گفتم هم میاد...![]()
دوستان الان رام گوشیه من همونیه که به صورت فابریک روش بود...(1.90.456.3wwe)
توصیه میکنید عوضش کنم؟؟
چه رامی الان بهتر از همس؟؟؟
: دی دوستان چجوری میشه با کیبورد تاچ پرو فارسی نوشت ؟ : دی : دی
دلمون پیچ گرفت از بس ا ن گ و ل دادیم به کیبوردش : دی داره کنده میشه دیگه ....
به قول یه بنده خدائی Please Help me و این صوبتا... : دی
یک رام جدید معرفی کرده که من دانلودش کردم و امروز نصبش می کنم و خبر میدم.
ولی اگه گارانتی دارین وقتی گوشی خراب شد{خدایی نکرده} باید رام اولی یعنی همین 1.90 .456.3 wwe رو دانلود و نصب کنید تا بهتون گیر ندند.
منظور از wwe این است که رادیوی گوشی { شبکه رادیویی} تو تمام کشور ها کار می کنه.![]()
ممنون سلیم جان..منتظرم.
.
راستی اینجا(اهواز) کابل tv برا pro رو 7-36 تومن میدن!!واقعا قیمتش همینقدره؟؟..من تهران که بودم هم یادم قیمت کنم..
البته چون به اون فیش تبدیلش خیلی احتیاج داشتم مجبور شدم از همینجا بخرمش..27 تومن..فکر میکنم گرون خریدم..تهران چنده؟؟
من تو تهران نیستم اما از تهران خریدم 21 تومان.
راستی رام جدید که دانلود کردم و مال خود شرکت بوده نصب نشد چون مخصوص گوشی هایه اروپایی بود و من هم بدون اینکه بخونم مال کجاست دانلود کردمش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)