تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 80 اولاول ... 111718192021222324253171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 793

نام تاپيک: تمام مشکلات ویندوز سرویس پک 3 را در این تاپیک مطرح کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز

به مشکلی برخوردم که امیدوارم دوستان در این باره من رو راهنمایی کنند.

روی سیستم من xp sp3 نصب هست و من جدیدا symantec endpoint protection رو نصب کردم این نسخه از سرویس پک 3 من پیغام 30 روزه میداد که با کرکی از همین تاپیک مشکل حل شده ولی از زمانی که این اینترنت سکیوریتی رو نصب کردم فایل dll ی که باعث کرک شدن و رفع پیغام 30 روزه بودن ویندوز رو حل میکرد رو به عنوان hacker tools میشناسه و سریعا پاکش میکنه و ویندوز برمیگرده به حالت قبلی .

میخواستم ببینم آیا راهی برای این مورد هست و امکان کرک xp sp3 به روش دیگه ای که این مشکل پیش نیاد وجود داره .

ممنون

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

کسی نبود یکی کمک کنه!

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز

به مشکلی برخوردم که امیدوارم دوستان در این باره من رو راهنمایی کنند.

روی سیستم من xp sp3 نصب هست و من جدیدا symantec endpoint protection رو نصب کردم این نسخه از سرویس پک 3 من پیغام 30 روزه میداد که با کرکی از همین تاپیک مشکل حل شده ولی از زمانی که این اینترنت سکیوریتی رو نصب کردم فایل dll ی که باعث کرک شدن و رفع پیغام 30 روزه بودن ویندوز رو حل میکرد رو به عنوان hacker tools میشناسه و سریعا پاکش میکنه و ویندوز برمیگرده به حالت قبلی .

میخواستم ببینم آیا راهی برای این مورد هست و امکان کرک xp sp3 به روش دیگه ای که این مشکل پیش نیاد وجود داره .

ممنون
    شما باید وارد تنظیمات آنتی ویروس بشید و دنبال قسمتی به نام Exclusions بگردید.
    اونجا میتونید آدرس فایل مورد نظرتون را وارد کنید تا دیگه اسکن نشه.

کسی نبود یکی کمک کنه!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 2 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

14 ویندوز قانونی نیست !

سلام . من چند وقتیه ویندوز پک سه رو نصب کردم اما چون بیشتر از فایرفاکس استفاده می کنم اینترنت اکسپلورر 7 رو نصب نکردم . امروز خواستم نصب کنم ارور داد مثل اینکه ویندوز قانونی نیست یه فایل یه مگی از کمیاب آنلاین دانلود کردم اما مال پک دو بود . یه ترفندم خوندم که باید توی ریجستری میرفت و بعد command که اون فایل masoobe اجرا نشد . اگه میشه راهنماییم کنید چطور و با چه برنامه ای میشه توی پک سه ویندوز رو قانونی کرد .

آخر فروم باز ferdfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من این ویندوز رو نصب کردم
    ولی تمام فایل ها و نوتپدها رو که به صورت فارسی هستند اینجوری میشه ??????????
    البته ویندوزم زبان فارسی هم داره !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    طحرون(down town )

پيش فرض

آقایان و عزیزان
    بنده به شدت دچار مشکل شده ام اینجانب پس از نصب یک فقره windows xp sp3 بسیار کامل {آخرین release } بازی های gta iv و nfs:undercover را نصب نمودم که پس از اجرای آن دو عزیز ناگهان windows به ما این خطا را هدیه داد
    bad image : the application or dll c:\windows\system32\d3d9.dll is not a valid windows image. please check this against your instalation diskette.
    از تمام شما صاحب نظران درخواست مساعدت داریم
    در ضمن dxdiag رو هم اجرا کردم که همین اخطار رو میده و میگه فایل d3d9.dll is an old version you shoud reinstall directx to get the latest version
    اما هر چی directx نصب کردم به حال d3d9.dll فرجی نشد حتی d3d9.dll هم دانلود کردم تو اون شاخه نصب کردم بازم ایرادای دیگه گرفت چکار کنم من تو xpsp2 , vista این مشکل رو نداشتم
    هم اکنون نیازمند یاری کیبوردتان هستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

چرا در sp3 قابل hibernate نیست

کاربر فعال انجمن مقالات هـک و امنیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    U /\/ |< /\/ 0 \/\/ N

پيش فرض

من این ویندوز رو نصب کردم
    ولی تمام فایل ها و نوتپدها رو که به صورت فارسی هستند اینجوری میشه ??????????
    البته ویندوزم زبان فارسی هم داره !!!
    Control Panel > Regional and language option > Advanced Tab

سپس از لیست کشویی فارسی رو انتخاب کن و OK بزن امکان داره به سی دی ویندوز هم نیاز باشه
    یا حق

اگه نباشه جاش خالی می مونه mooli70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

آقایان و عزیزان
    بنده به شدت دچار مشکل شده ام اینجانب پس از نصب یک فقره windows xp sp3 بسیار کامل {آخرین release } بازی های gta iv و nfs:undercover را نصب نمودم که پس از اجرای آن دو عزیز ناگهان windows به ما این خطا را هدیه داد
    bad image : The application or dll c:\windows\system32\d3d9.dll is not a valid windows image. Please check this against your instalation diskette.
    از تمام شما صاحب نظران درخواست مساعدت داریم
    در ضمن dxdiag رو هم اجرا کردم که همین اخطار رو میده و میگه فایل d3d9.dll is an old version you shoud reinstall directx to get the latest version
    اما هر چی directx نصب کردم به حال d3d9.dll فرجی نشد حتی d3d9.dll هم دانلود کردم تو اون شاخه نصب کردم بازم ایرادای دیگه گرفت چکار کنم من تو xpsp2 , vista این مشکل رو نداشتم
    هم اکنون نیازمند یاری کیبوردتان هستم
    دوستان چرا کسی کمکی نمیکنه ؟ آخه منم مثل این آقا همین مشکل رو دارم . ممنون میشم یه کمکی بکنید .

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام دوستان
    یکی از آشنایان برای شرکت یک ویندوز xp servis pack3 اورجینال خریده 146 هزار تومان و الآن هم داده به من که منم نصبش کنم حالا به نظر شما من اگه این رو نصب کنم خیلی بهتر از ویندوز حاضر خودم که servis pack 2 هستش هست؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •