حرف های من اینه که چرا ایران با اون بازیکن هاش که یکی رو در نظر بگیریم خیلی خوبه چرا آمارشو پایین میدنمن منظورم اینه
![]()
حرف های من اینه که چرا ایران با اون بازیکن هاش که یکی رو در نظر بگیریم خیلی خوبه چرا آمارشو پایین میدنمن منظورم اینه
![]()
اونها نسبت به بازیکنایی تراز اول سنجیده میشن مثلا از نظر شما فلان بازی کن ایرانی خوبه!حرف های من اینه که چرا ایران با اون بازیکن هاش که یکی رو در نظر بگیریم خیلی خوبه چرا آمارشو پایین میدنمن منظورم اینه
ولی شما اونو با یه بازیکن تراز اول که مقایسه میکنی میبینی که حرفی واسه گفتن نداره...
اینجا جای این حرف نیستش ولی کدوم بازیکن ایران خیلی خوبه!!!؟؟
بچه ها میگم ایشاالله که تیم هلند رو درست حسابی توی این نسخه بسازن ... میسازن ؟
یه جا خوندم که با تیم هلند به توافق نرسیدم و امسال نیز این تیم در فیفا نیستش!بچه ها میگم ایشاالله که تیم هلند رو درست حسابی توی این نسخه بسازن ... میسازن ؟
سلام خدمت دوستان:
مسعود جان میگم هلند کلا نیستش یا اینکه لیسانس نشده ها؟؟
چون که هلند تو یورو و فیفا 08 بود ولی خوب لیسانس نشده بود اصلا نمیدونم مشکلشون چیه .
راستی در ضمن میگم عجیبا سال قبل این موقع حد اقل یه تریلر اصلی پخش میشد ولی الان هیچ خبری نیستش.
دوستان عزیز باز هم سلام:
این عکس رو میبینید من که دارم دیوونه میشم این فیفا چکار کرده بینظیره چقدر هیجان انگیزه من که باورم نیمشه به این زیبای ضربه ایستگاهی کریس رو درست کرده باشن.
این مال یه ویدئو هستش کسانی که به یوتیوب دست رسی دارن برن و از اینجا این ویدئو رو ببینند من که دیوانه شدم و دیگه نمیدونم چطوری میشه که تا ریلیز این بازی صبر کنم.
این هم ادرس ویدئو:
(من فقط عکسش رو دیدم از محتویات ویدئو به دلیل نفتی بودن اینترنتم اگاه نیستم ولی خوب خود عکس مشخص کننده هستش.)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ahmad08; 26-07-2008 at 23:11.
بابا دم فیفا گرم
عجیب داره می ترکونه
خیلی خوب استایل رونالدو رو درست کرده
.............................
راستی کسی میدونه چی لیگهایی توی فیفا هست؟
به نظر شما 8500 براى اين بازى كافى خواهد بود؟
همونجورى تقريبى ميخواستم بگيد.
اره بابا میتونه بازی را به شکل خوب اجرا کنه!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)