سلام
یک پهلوون لطف کنه شماره ی روم های شهرها رو بزاره خیلی لازمه.....یادم رفته
بخوصوصمشهد
![]()
سلام
یک پهلوون لطف کنه شماره ی روم های شهرها رو بزاره خیلی لازمه.....یادم رفته
بخوصوصمشهد
![]()
شما در چت روم در بالا برو به منوی Chat نوشته خودش بعد go to chat user .
من از نسخه ی 8 استفاده میکنم نمیدونم در نسخه ی های دیگه چه جوریه.
موفق باشی.![]()
بفرما
ليست رووم هاتهران Asia Global Chat : ۱کرج Asia Global Chat : ۴۰شيراز Asia Global Chat : ۲۰مشهد Asia Global Chat : ۳۰اصفهان Asia Global Chat : ۱۰سنندج-کردستان Asia Global Chat : ۹تبريز Asia Global Chat : ۱۵اَردبيل Asia Global Chat : ۱۶رشت Asia Global Chat : ۲۵انزلی Asia Global Chat : ۲۶ساری Asia Global Chat : ۲۷بابل Asia Global Chat : ۴۵بابلسر Asia Global Chat : ۴۶رامسر Asia Global Chat : ۴۷اهواز Asia Global Chat : ۳۵زنجان Asia Global Chat : ۳۶خورستان Asia Global Chat : ۳۸کرمان Asia Global Chat : ۵۵کرمانشاه Asia Global Chat : ۵۶اراک Asia Global Chat : ۵۷يزد Asia Global Chat : ۵۰همدان Asia Global Chat : ۵۱زاهدان Asia Global Chat : ۶۵سمنان Asia Global Chat : ۶۶گرگان Asia Global Chat : ۶۷قم Asia Global Chat : ۵۸مهاباد Asia Global Chat : ۵۹بوشهر Asia Global Chat : ۶۰ماکو: 25
خوی: 99
ارومیه: 78شهركرد Asia Global Chat : 70
روم شهر ها اکثرا پره کسی میدونه چطوری میشه به زوووور وارد یک روم شد
سلام
نمیشه
یاهو نمیزاره
تا یکی کم نشه کسیوو زیاد نمیکنه
ممنون![]()
بچه ها کسی اطلاع داره نسخه آلفا یا همون اصلی یاهم مسنجر 9 برای ویندوز Xp کی میاد ؟؟؟؟ خیلی دیگه طولانی شده به نظر من ..... هر وقت چک میکنم هنوز بتا ست ..............
نه کسی نمیدونه.
شما برو از خود یاهو بپرس.![]()
شما باید برنامه یاهو الیت یا برنامه یازاک رو استفاده کنید
این برنامه ها بعد از سعی برای ورود به روم مورد نظر وقتی با پیغام "The Room Is Full. Please try Anotehr Room "مواجه میشه به شما پیغام میده آیا میخواید به صورت اتوماتیک وارد روم بشم
شما وقتی اجازه میدی دیگه نیازی به Captcha Code نداره خوده برنامه با همون کد قبلی وارد روم میشه
حمیدرضا جان اینا که نوشتی چند تاش مشکل داشت
البته شاید ققبلآ اینا همون روم ها بوده باشن ولی حالا تغییر کردن
حالا مشهد روم 30
کرمانشاه 22 و 23
....
سلام...
مرسی. حالا این برنامه های که گفتی از کجا دان کنم!!
لینک دانلودشم بذار لطفا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)