مثلا چه نوعی منظورته open
inear
مثلا چه نوعی منظورته open
inear
هندزفری به معنای هندزفری مخصوص موبایل که بلوتوث هم باشه بیشتر مربوط به بخش موبایل میشه تا هدفون .. چون کمپانی های موبایل معمولاً تولیدش می کنن تا کمپانی سازنده هدفون ...
اما اگه منظورت یه هدفون کوچک و جمع و جور باشه که البته سیم هم داره، دو مدل Ep630 از کریتیو و EX35 از سونی توصیه میشه ... مدلهای دیگه هم میشه پیشنهاد داد که بستگی به این داره که شما چه طرح و تیپی رو می پسندی ..
البته میشه گفت دراین تاپیک صرفاً مدلهایی مطرح و بررسی شده که نمره قبلی شون رو گرفته اند ... من یادم نمیاد ما در مورد مدلی صحبت کرده باشیم که بی ارزش یا بد بوده باشه ... شما اگه پاسخ دقیق تری می خوای همونطور که دوستمون گفت باید یه مقدار محدوده جستجو رو تنگ تر کنی .. مثلا بگی در چه حدود قیمت یا چه نوعی از هدفون ها مدنظرته (تو گوشی - رو گوشی - بزرگ - کوچیک - ارزون - گرون)
سلام
همه میگن هد فونهای روگوشی چون صدای بیرون رو حذف می کنند کیفیت صدای بهتری دارند ولی من یه هدفون رو گوشی گرفتم ( البته سرم کلاه رفت ) که سنگینه و بعد از 10 دقیقه گوشم عرق می کنه و سنگینی گوشی احساس میشه حالا موندم هدفون جدید رو رو گوشی انتخاب کنم یا تو گوشی؟
البته برا من داشتن سیم بلند (بلندتر از 1/5 متر ) مهمه
دوستان چند هدفون رو گوشی و تو گوشی با سیم بلند در محدوده 50 تا 100 معرفی کنند
با تشکر
شما می تونی یه کابل افزایش یگیری سیمتو چند متر بلند کنی
بالاخره پس مواجهه با درب های بسته ی وطن گرام , تصمیم به خرید (مجبور بهتره ) یک هدفون از سری
هدفون های ساخت شرکت عظیم شان کریتیو شدم . که در سری هدفون های رو گوشی ورزشی آویزون
قرار می گیره . Creative-EP 570 از قرار معلوم بالاترین هدفون در این سری است .
کیفیت هم از قرار معلوم در همان حد EP-630 می باشد . و از تفکیک و شفافیت صدایی در حد معمول برخودار است . ولی نکته ی حائز اهمیت نیازردن گوش خارجی و البته داخلی در هنگام استفاده است .
به نحوی که پس از یکساعت استفاده هیچ اثری از خستگی در گوش(داخلی , خارجی ) محسوس نبود .
و این همه مدیون وزن فوق العاده سبک ( 23 گرم ) این هدفون می باشد .
این هدفون به قیمت 21 هزار تومان خریده شده . که در رنج قیمت خود از کیفیت مناسبی برخوردار است .
هر چند که باید در هنگام استفاده مراقبت های کافی را بجا آورد .
این هدفون به همراه یک عدد کیف پارچه ای و سه جفت قطعه ی پلاستیکی که پشت گوش قرار می گیرد (سایز های L , m , s ) بسته بندی شده است .
با امید ب آنکه دروازه های کشورمان رو بسوی محصولات با کیفیت و مرغوب باز شود . و همه از کیفیتی مناسب بهرمند شویم .
برای اونایی که دنبال کارای سونی هستند:
نمایندگی جدید سونی در بازار رضا (شماره 27 ظاهراً)، سری کامل هدفونهای سونی رو آورده .. از XD گرفته تا مدلهای تاشو و یکی دو مدل ورزشی ..
نمایندگی دیگه سونی در بازار رضا هم دو مدل ورزشی مذکور رو داشت ..
البته هدفونهای "تو گوشی" و بعدش "دور گوشی"(اونایی که کامل دور گوش رو می گیره – بهش فول سایز هم میگیم) هستند که اساساً به هدف حذف صدای محیط در نظر گرفته شده ان ..
شما دقیقا چه مدلی داشتی ؟ .. در نظر بگیر که مارک های معتبر مشخصاً روی کاهش وزن این مدلها و بهبود کیفیت گوشی ها هم کار می کنند تا تجربه استفاده از این هدفونها هرچه بیشتر واسه کاربر لذت بخش بشه .. به بیان دیگه ، مساله کارکرد و طراحی (به قصد استفاده) در این هدفونها دقیقاً به اندازه کیفیت شون اهمیت داره به نظرم ..
شما الان هدفت هدفونهایی هستش که یه بالشتک گرد و پهن داره و روی گوش قرار می گیره یا اونایی که بالشتک مثل دایره تو خالی داره ؟ ...
سلام
گفتید چه ممدلی دارم - منم براتون ماجرایی رو بگم که یکم بخندیم
سال قبل جو مارو گرفت و به یکی از دوستان گفتیم که که به یکی از دوستانش! که تهران هست بگه برام یه هدفون بیسیم بگیره ( البته بدون تحقیق ) وبود جه ای معادل 50 تومن برای این کار در نظر گرفتم
ایشون هم یه هدفون گرفتند با نام تجاری معروف generous !!!!
به محض رسیدن به دستم با دیدن شکلش (که شبیه به اسباب بازی های بچه ها بود ) و شلوغ بودنش حام گرفته شد ولی خوب چه می شد کرد نمی تونستم پس بفرستم
هدفون شامل یک اداپتور برق 9 ول ( که همون روز اول شکست ) - یک سکوی فرستنده با 3 تا سیم که باید به پشت کیس وصل میشد ویک هدفون بزرگ باطری خور بود
هدفون 3 تا باطری نیم قلمی می خورد و باطری ها رو حدود 20 تا 30 دقیقه مصرف می کرد - صدا تو همین 20 30 دقیقه خوب بود بعد از اون انواع صدا ها (شامل رادیوی همسایه - بیسیم کلانتری محله و ..... ) در اون شنیده میشد
همین امر باعث شد بعد از حدود 2 ساعت ( در عرض چند روز ) از خیر مصرفش بگذرم و چون پول نسبتا زیادی هم بابت اون داده بودم دیگه جرات خرید دوباره رو هم نداشتم
جالب بود نه
اما در مورد سئوالتون - این هدفون از اوناست که یه دایره وسطش داره و دورش یه ابره با پوشش مخملی (مثلا ) هست
البته من مدت طولانی گوشی روی گوشم نیست بنابراین بر اساس کیفیت به پیشنهاد شما اطمینان می کنم
با تشکر
اگه حذف صدای محیط براتون مهم هست باید فقط روی مدل های closed فکر کنید (اونایی که پشت گوشیشون بسته هست و صدا به بیرون و داخل درز نمیکنه و معمولا جنس دورش از چرمه). اگر نه که مدل های open هم هست که میشه به طور کلی گفت راحت تره. البته همیشه اینطوری نیست.
پیشنهاد من به شما مدل های سنهایزر sennheiser هست که هم کیفیت ساخت بالایی داره و هم کیفیت صدای خوب. همشونم سیم 3 متری دارند. البته اگه اشتباه نکنم مدل های closedش سیم تلفتی داشت. قیمتشونم تو ایران خیلی خوبه. در بعضی موارد از خارج ارزون تره. نمایندگی هم فقط یه جا داره تو جمهوری.
ممنون از خاطره ات .. این اتفاق (خرید ناآگاهانه مدل متفرقه که عمرش به یه ماه هم نرسه) مکرر رخ داده .. بدشانسی شما ... جالبه که بعضی فروشنده های باانصاف تر رو من دیدم که در اینجور موارد موقع فروش میگن "اگه خراب بود بیار عوضش کنم"، یعنی خودش می دونه که جنس بنجله!! .. گروه بعدی فروشنده هایی هستند که سر کیفیت پایین این اجناس زیاد سروکله زدن و اعصابشون خورده و رسماً همون اول میگن که "اگه خراب بود تقصیر من نیست!!" ...
خلاصه به قول اون جمله (که دیگه الان یه جورایی کلیشه شده) : "ما انقدر پولدار نیستیم که جنس ارزون بخریم!" ..
//
در مورد خرید جدیدت: به بازار تهران دسترسی داری دیگه؟ .. چون بعضی چیزا فقط تهران گیر میاد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)