آرمان؟
ها؟
كسي با من بود؟
درسته 4850 از 9800GTX گرم تره ولي خب خنك كننده Single-Slot داره كه شايد اين دماي بالاتر ارزش قيمت پايينتر خنك كننده و نگرفتن يكي ديگه از اسلات هاي مادربرد رو به بخصوص توي سيستم هاي MainStream داشته باشه!
آرمان؟
ها؟
كسي با من بود؟
درسته 4850 از 9800GTX گرم تره ولي خب خنك كننده Single-Slot داره كه شايد اين دماي بالاتر ارزش قيمت پايينتر خنك كننده و نگرفتن يكي ديگه از اسلات هاي مادربرد رو به بخصوص توي سيستم هاي MainStream داشته باشه!
با آرمان موافقم. AMD اگه بخواد کارت رو رقابتی نگه داره می بایست اینکارو میکرد ولی توی تست همون جور که دیدید دما در هر دوحالت Idle , Load نصف شدهاین خیلی عمر کارتو زیاد میکنه و توی اورکلاک کارت نقش خیلی مهمی ایفا میکنه. من شخصا حاضرم پول برای یک همچین سیستم خنک کننده ای (با این کارائی)بدم.
![]()
اگه یک کیس درست حسابی نداشته باشی هر چند تا فن رو کارت باشه بی فایده هست.با آرمان موافقم. AMD اگه بخواد کارت رو رقابتی نگه داره می بایست اینکارو میکرد ولی توی تست همون جور که دیدید دما در هر دوحالت Idle , Load نصف شدهاین خیلی عمر کارتو زیاد میکنه و توی اورکلاک کارت نقش خیلی مهمی ایفا میکنه. من شخصا حاضرم پول برای یک همچین سیستم خنک کننده ای (با این کارائی)بدم.
![]()
خب خبرهای جالبی از این ور و اون ور میرسه.
چندین گزارش مبنی بر اینکه یک سری 4870 ها بعد از 15-20 دقیقه کار (در نرم افزارهای 3 بعدی یا حتی زیر هیچ گونه Load) سرعت فن برای چند ثانیه خیلی بالا میره و بعد صفحه سیاه میشه! هیچ راهی هم نداره جز Reboot کردن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتازه برای یکسری هم از طریق DVI سیگنال نمیگیرن! (البته این انگار فقط مربوط به این سری نیست)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از این رسمی تر نمیشه:نظر شما چیه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قضیه داره جدی میشه.
خب اون که مشخصه. ولی نتایج این سیستم خیلی خوب بوده.روی تمام چیپ ها هم هیتسینگ چسبانده شده.
سلام دوست عزیز بهتره کاربران رو با این دسته ازخبرها زده نکنیم!خب خبرهای جالبی از این ور و اون ور میرسه.
چندین گزارش مبنی بر اینکه یک سری 4870 ها بعد از 15-20 دقیقه کار (در نرم افزارهای 3 بعدی یا حتی زیر هیچ گونه Load) سرعت فن برای چند ثانیه خیلی بالا میره و بعد صفحه سیاه میشه! هیچ راهی هم نداره جز Reboot کردن.
هیچ خبری در این مورد در هیچ سایت معتبری منتشر نشده!!! لینک شما فقط به یک فروم شخصی منتهی میشه.
اینم فارسیش. امیدوارم کمکت کنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام یاسر جان.
اتفاقا منم برای همین نظر شما رو پرسیدم. ابتدایی ترین گزارشات از همین فروم ها نشات میگیره. ضمن اینکه قسمت دوم (در مورد DVI) رو از سایت AMD دادمدیگه از این معتبر تر نمیشه دوست من.
تعداد گزارشات هم قابل توجه بوده. یک سرچی بکنید مشخص میشه.
مطمینا مشکل سخت افزاری نیست.اگه اشتباه نکنم درایور کامل سری 4850 و 4870 عرضه نشده.در ضمن این نا هماهنگی ها در تکنولوژی های جدید در ارتباط با سخت افزارهای کمی قدیمی زیاد به چشم میخوره.سلام یاسر جان.
اتفاقا منم برای همین نظر شما رو پرسیدم. ابتدایی ترین گزارشات از همین فروم ها نشات میگیره. ضمن اینکه قسمت دوم (در مورد DVI) رو از سایت AMD دادمدیگه از این معتبر تر نمیشه دوست من.
تعداد گزارشات هم قابل توجه بوده. یک سرچی بکنید مشخص میشه.
موافقم. از این دسته نقص ها در درایورهای اولیه ی 2900 هم بود که کارایی کارت رو پایین می آورد. الان همه منتظر Hotfix یا Realease درایور این ماه هستن. امیدواریم این مشکلات برطرف بشه.
در ضمن این مشکل ربطی به PCI-Express 1.1 نداره و حتی با چیپ ست P45 هم این مشکل دیده شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)