تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 23 اولاول ... 1117181920212223 آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 221

نام تاپيک: تاپیک سوالات مربوط به آموزشگاههای زبان و مباحث مرتبط

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

یه چیزی که برام عجیبه اینه که چه جوری تقریبا همه آموزشگاه های خوب زبان رو خیلی ها ازشون بد میگن مثلا سفیر ، کیش و ...
    حالا برای من سوال پیش میاد که این همه افراد موفق در این زمینه داریم پس چه جوری موفق میشن؟!
    پس معلومه باید آموزشگاه های خوب هم وجود داشته باشه
    بعد به نظر من به خود فرد هم بستگی داره و آموزشگاه نمی تونه همه چی رو برای فرد مورد نظر مثلا لقمه کنه

من خودم الان تازه می خوام کلاس رفتن رو شروع کنم
    الان مثلا یکی میگه فلان آموزشگاه بده در صورتی که خیلی تعریفشو شنیدم
    واقعا موندم کدوم آموزشگاه و کدوم شعبه برم ولی کم کم دارم به این نتیجه می رسم خیلی اینا با هم فرق ندارن
    نظر شما چیه؟
    راستش خوب و بد بودن آموزشگاه ها تو نحوه ی تدریسشون هست!
    من خودم شاید روی یه زمنیه ی علمی اطلاعاتم کامل باشه ولی نتونم به کسی یاد بدم. یا نحوه ی آموزشم درست نباشه. این دلیل بر بلد نبودن من نسبت به اون موضوع نیست!
    کلا منظورم اینه که من رفتم یه آموزشگاه . نوحه آموزشش مثل دانشگاه بود. ینی بگو برو جلو. هم گروهی. هماهنگی با توجه به ظرفیت کمه کلاسها . یارو یه جوری درس میده انگار مطمعن هست تو باید این قسمت از درس رو یاد بگیری. یا مثلا اگه بلد نباشی و جواب ندی. از کس دیگه می پرسه و مثلا ضایع ات میکنه.
    من دو جا رفتم. بیشتر جاها که رفتم نحوی تدریسشون اینه. مثلا اینکه اصلا لول بندی ندارن. من تو یه کلاس رفتم . من هیچی بلد نبودم بعد تا استاده یه چیزی میگفت یه دختره می پرید وسط جواب میداد. اصن فرصت نمیداد چیزی یاد بگیریم. چون اون دختره ملاک یاد گیری کل کلاس بود واسش. رد میشد میرفت بعدی.
    -
    من دنبال یه آموزشگاهم که همه مثل هم باشن. مختلط بودن واسه کسی که میخواد از اول شروع کنه اصن خوب نیست . چون خوب خیلی ها خجالت میکشن یا نمیتونن اونطور راحت جواب بدن.
    -
    راستش هنوزم من آموزشگاه درست حسابی پیدا نکردم. یکی بهم ایران مهر رو معرفی کرد ولی سایتش باز نمیشه.

2. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

سلام، کسی می دونه توی تعیین سطح کانون زبان ایران، بالاترین لولی که می تونند یک نفر رو قبول کنند چه لولی هست؟؟
    مثل Advance??

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

سلام، کسی می دونه توی تعیین سطح کانون زبان ایران، بالاترین لولی که می تونند یک نفر رو قبول کنند چه لولی هست؟؟
    مثل Advance??
    سلام
    سطحتونو نمیدونم ولی حتما 2،3 ترم کمتر از دانش واقعیتون قبولتون میکنن!!!

5. این کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

یکی از بهترین آموزشگاه ها واسه یادگیری زبان انگلیسی کانون زبان ایران هست. من خودم تا آخر ادونسد 3 خوندم و مدرک کانون رو گرفتم. نمیشه گفت تمام اساتیدش خوبه ولی من متد درس دادنشون رو خوشم میاد و واسم مفید بود. البته یادگیری زبان 20 درصد کلاسه و 80 درصد خود طرف،که چقدر وقت بذاره و تلاش بکنه. ولی خب بین آموزشگاهای تهران کانون رو ترجیح میدم از هر نظر. من دوستام سفیر میرفتن خیلی راضی نبودن. کانون شعبه بهشتی تو خیابون شریعتی و وصال تو بلوار کشاورز از همه بهتر هستن. موفق باشید

7. این کاربر از honey brilliant بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

کسی که میخواد واسه اولین بار تو کانون زبان ثبتنام کنه و قبلا پیش زمینه داشته ، اول باید تعیین سطح بده. معمولا توی تعیین سطح دو سه ترم پایین تر می افتید ، بدون شک. من خودم ازpre2 شروع کردم. در حالیکه در حد inter1بودم. به طور کلی کسی که تو زبان بهترین باشه البته از نظر خودش یا طبق سطوحی که تو آموزشگاه دیگه پاس کرده حداکثر تو تعسسن سطح میتونه از high1شروع کنه. یعنی 6 ترم مونده به آخرین سطح!!! معمولا ازین سطح بالاتر نمیندازن.

9. این کاربر از honey brilliant بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

من از کانون زبان خیلی راضی بودم ، بعضی ها میگن متدش بده یا اینکه خوب درس نمیدن یا اساتیدش فلانن. نمیدونم. ولی واسه من مفید بود و تو آموزشگاه های تهران یکی از بهترینهاست. در ضمن این به خود فرد بستگی داره که از کلاس و استادش چی میخواد. بعضی ها میخوان هلو برو تو گلو باشه ولی خب اینطوری نیست. واسه همین میگن کانون بده و فلان. کسی واقعاا زبان رو دوست داشته باشه با متد کانون کنار میاد . مشکلی هم پیدا نمیکنه. من خودم که تاآخرین سطح کانون خوندم. تقریبا میشه گفت روون میتونم صحبت کنم. البته مکالمات روزمره رو نه تخصصی

11. این کاربر از honey brilliant بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

کلاسهای free discussionتو کانون زبان ایران شعبه شهید بهشتی تو خیابون شریعتی برگزار میشه تحت عنوان مکالمه ویژه که 8 سطحه و به مترو هم میشه گفت نزدیکه. شعبه وصال هم داره البته تو خیابون وصال شیرازی. کلاسهای مکالمه آریان پور هم شنیدم که خوبه. دوستام گفتن البته. خ ولیعصره بالاتر از نیایش کوچه کاج آبادی

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

اخه یک بنده خدایی تا ادونس 2 رفتهو بعدش ول کرده.. میخواد تعیین سطح بده بیفته ادونس دو یا سه!! ولی بعید میدونم بتونه.
    راهی نداره بعد از یک سال که نرفته برگرده به همون لول؟

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

سلام
    دوستان آموزشگاه ایران آکسفورد چطوریه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    من تا حالا کلاس زبان نرفتم، اما تقریباً 7 ساله که سریالا و فیلمهای آمریکایی دارم میبینم
    در ابتدا اصلاً هیچی زبان بلد نبودم و حتی متنفر بودم ، اما یواش یواش با دیدن سریالا
    به زبان علاقه مند شدم و خود به خود زبانم بهتر شد، من سریالا رو هم با زیرنویس فارسی و هم انگلیسی میبینم همین باعث شد از لحاظ شنیداری و توانایی ترجمه ام خود به خود بهتر شه ،مثلا اگه یک فیلمی بدون زیرنویس ببینم اگه معنی لغت رو بدونم ،میفهمم چی میگه

(در صورتی که دیدم دوستم با اینکه چند ترم کلاس زبان رفته ، اما از لحاظ شنیداری مشکل داره )

اما از لحاظ گفتاری مشکل دارم و نمیتونم حرف بزنم ،چون جایی نبودم که بخوام حرف بزنم
    برای همین می خوام برم کلاس زبان،اما نمیدونم چه موسسه ای خوبه
    تو اینترنت سرچ کردم و روش clc دیدم به نظر خوب میاد اما نمیدونم این روش در عمل واقعا خوبه یا نه؟و چه موسسه ای با این روش کار میکنه؟

و یک نکته دیگه من فعلا از الان تا مهر وقتم آزاد و نمی خوام مهر کلاس زبان برم
    و فقط فعلا هدف ام اینه که بتونم حرف بزنم و در واقع ترسم بریزه

حالا از دوستان اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •