[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
می گم اموزشی که صفحه اول دادی که باید یه سی دی درست کنیم
ایا سی دیش تو بازار هست یا اصلا خودتون این سی دی رو ایا اماده کردید و پخش کنید؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
می گم اموزشی که صفحه اول دادی که باید یه سی دی درست کنیم
ایا سی دیش تو بازار هست یا اصلا خودتون این سی دی رو ایا اماده کردید و پخش کنید؟؟؟
نه من آموزشش رو فری گذاشتم ... توی بازار هم با آموزش من دیدم چند گروه سی دی ساختن و گذاشتن
سلام اقای REGISTERED USER
من لب تاب HP Pavilion dv6700 دارم .اگه میشه لینک درایور که من باید واسه شناسایی هار دیسک در ویندوز xp وارد سیدی کنم رو برام بزارین ممنون میشم در ضمن لینکی که در صفحه 2 برای HP pavilion dv6000 گذاشتین رو دانلود و سی دی رو با این داریور ساختم اما جواب نداد و بازم هنگام نصب همون ارور داد که هاردی رو سیستم پیدا نشده.
من یه لپ تاپ sony vaio fw 190N که متاسفانه روش ویندوز xp نصب نمیشه می خواستم از REGISTERED USER تقاضا کنم اگر راه حلی دارن کمکم کنند
مرسی
دوستان مدتها پیش قرار شده که دیگه من لینک از درایورهای دانگرید ندم ... پیدا کردن intel matrix mass storage کاری نداره که من برای تک تک پست ها بزارم ... هم صفحه اول انجمن پیوست شده و هم میتونید توی سایت HP و سونی و دل و توشیبا و هم سایتجستجو و پیدا کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متشکر
اقای REGISTERED USERL من خیلی مبتدی هستم و زیادجستجو کردم و نتونستم پیدا کنم .اگه لینک رو برام بزاری ممنون میشم اخه کارم لنگ ویندوز xpهستش.خدا اجرت بده
اینم مشخصات سیستم من:
Last edited by dubaiboy; 22-09-2008 at 03:59.
من توی بایوس مقدار SATA AHCI Controller Mode را از AHCI به ATA تغییر دادم و حالا ویندوز XP نصب میشه، آیا این کار بعدا تو اجرای ویندوز اشکالی به وجود نمیاره؟
سلام. من اين كار رو كردم و بدون هيچ مشكلي دارم با ويستا و xp كار ميكنم
آقا دمت گرم
من برای سونی وایو cr-320e از فایل ب) برایIntel ICH5R S-ATA RAID Controllers
استفاده کردم ویه ویندوز مشت برای لپ تاپ خودم درست کردمو
مرسی
مشکل خیر ... فقط توی بعضی سری های HP compaq مشاهده شده بعد از نصب در صورتی که این حالت را برگردونید ویندوز بالا نمیادمن توی بایوس مقدار SATA AHCI Controller Mode را از AHCI به ATA تغییر دادم و حالا ویندوز XP نصب میشه، آیا این کار بعدا تو اجرای ویندوز اشکالی به وجود نمیاره؟
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)