مارک و پارت نامبر دقیق دستگاهتو بگو
ضمنا قابل تعمیر در صورت خرابی هست
مارک و پارت نامبر دقیق دستگاهتو بگو
ضمنا قابل تعمیر در صورت خرابی هست
سلام
من يه DVD-Rom مارك TEAC دارم.
مشكلم اينه كه وقتي دي وي دي رامم در حال كار كردن بود ناگهان سيستم به طور خودكار ريست شد و ديگه دي وي دي رامم كار نميكنه. در واقع اصلا برق داخل دي وي دي رام نميشه. البته بايد بگم پاور و كليه ي كابلهاي پاور رو چك كردم و هيچ مشكلي ندارند.
اگه ميتونيد راهنماييم كنيد اشكال از كدوم قسمت دي وي دي رام؟ ايا داخل اين دستگاهها فيوز وجود داره كه امكان داشته باشه سوخته باشه؟
همه جواب داشتن الي من......
نه بابا،همه جواب داشتن الا من!!!بابا یه نفر پیدا نمیشه؟
اگه ميشه يكي هم جواب ما رو بده!!!
اگه نميشه اينجا جواب گرفت بگيد الاف نباشيم.
من Dvd Writer Hp 635
دارم سی دی را نمیخواند دی وی دی را می خواند چاره چیه؟
سلام.من يه سيستم گرفتم با دي وي دي رايتر ال جي.
اما بعضي وقتها وقتي ميخوام باهاش رايت کنم صفحه آبي مياد و سيستم ريست ميشه.
بعدش هم بعضي وقتها اصلا بالا نمياد. اصلا سيستم ديگه نه دي وي دي رام رو ميشناسه و نه هارد.
وقتي جاي پورتهاي ساتا هر دو تا رو عوض ميکنم درست ميشه.
نميدونم مشکل از چيه؟ خودم حدس زدم از دي وي دي رام باشه . واسه همين اينجا سوال پرسيدم.
باتشکر
سلام
من با paragon partition manager یکی از درایو هامو resize کردم بعد اومدم با partition magic کار کنم،وقتی اجراش کردم یه پیغام داد که هارد شما دارای اشکاله، می خواهید تعمیرش کنم ؟ ، وقتی که ok کردم پارتیشن مجیک دیگه اجرا نشد و من سیستمو ریست کردم.
بعد از این کار دیگه سیستم من ویدوزش بالا نیومد ( بهد از اینکه می خواد ویندوز لود بشه سیستم ریست می شه اونم بعد ار چند دقیقه )
سیستم دیگه تو داس نمیره ، یعنی گیر میکنه
هیچ ویندوزی حتی واسه نصب هم نمیره
وقتی رو یه هارد که ویندوز داره هارده خودمو نصب میکنم دیگه ویندوز اون هارد هم بالا نمیاد
من فقط تونستن لینوکس نصب کنم و تو لینوکس هارد رو می شناسه ولی 2 تا از درایو هارو می شناسه ،درایو c رو با d ، که درایو D رو حدود 12 بار می شناسه ، یعنی 12 تا پارتیشن D میشناسه
من باید پی کار کنم ؟
کمکم کنید...
یک DVDرایتر سونی مدل DRU-830A-W دارم . نزدیکای 500تادی وی دی باهاش رایت کردم .
حالا مشکلش اینه که نمیتونه درستو حسابی DVD رایت کنه وبخونه .
موقع رایت تاوسطا میره وبعدمتوقف میشه و دی وی دی رو میسوزونه و زمان رایت خیلی طولانی هستش
موقع image گرفتن هم تاوسطامیره و اگه تا آخر بره حدود 1 ساعت طول میکشه
امادر مورد CDبه خوبی کار میکنه و هیچ مشکلی نداره
به نظرتون مشکلش چیه ؟
اپتيكالش رو به موته
و عمر مفيدش تموم شده
اپتيكش قابل تعويضه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)