تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 62 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 616

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات رم و مشكلات حافظه ها

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mehrdad8086's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با اين برنامه ببينيد فرمت ميشه
    Flash Memory Toolkit Pro 1.22 full
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این لینک خرابه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام من یک فلش ممری کینگستون 8 گیگ دارم که حالا با یه مشکلی مواجه شدم. این فلش 8 گیگ است ولی تا 4 گیگ بیشتر جا نمیگیره. قبلا تا همش جل میگرفت ولی الان انتوری میشه؟
    آیا درست میشود؟

پيش فرض

سلام من یک فلش ممری کینگستون 8 گیگ دارم که حالا با یه مشکلی مواجه شدم. این فلش 8 گیگ است ولی تا 4 گیگ بیشتر جا نمیگیره. قبلا تا همش جل میگرفت ولی الان انتوری میشه؟
    آیا درست میشود؟
    کلا نمیتونی بیشتر از 4 گیگ بریزی یا یه فایل داری که حجمش بیشتر از 4 گیگه میریزی ارور میده؟

6

سلام من یه رم 4 گیگ میکرو اس دی دارم که وقتی تو گوشیم که ان 85 نوکیا هستش میزارم مشکلی نداره ولی وقتی میزارم تو رم ریدر سیستم هنگ میکنه و سعی کردم که با برنامه های مختلف فرمتش کنم اما متاسفانه فورا سیستم هنگ میکنه و با گوشی هم که میخوام فرمتش کنم حدود نیم ساعت زمان میبره تا فرمت بشه لطفا منو برای برطرف کردن این مشکل راهنمایی کنید
    با سلام به اساتید عزیز

من یک Memory Stick Pro Duo 4G سونی دارم که برای دوربین دیجیتالم است

چند روز پیش وقتی داشتم عکسهای دوربین رو می دیدم مموری قاط زد و گفت که نمی تونه فرمتش کنه!

با ویندوز 7 هم هر کاری کردم فرمت نشد (هر راهی توی فرومها گفته بودند انجام دادم) ویندوز مموری رو می شناسه و می گه باید فرمت بشه ولی تا می گی فرمت کن ارور می ده!

اگه دوستان بتونن کمک کنن ممنون می شم کلی فیلم و عکس داخل مموری دارم

لطفا کمک کنید.

با تشکر
    سلام من یه فلش 16GB kingmax دارم وقتی می خوام فرمتش کنم ویندوز error : windows was unable to complete the format میده
    نمی دونم چی کار کنم ؟
    به فروشگاهی که خریدم زنگ زدم گفت بیارش ببینمش البته گارانتی lifetime داره آواژنگ خواهشا سریع جواب بدید .
    دوستان برای فرمت کردن از این تاپیک من کمک بگیرید
    کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان رم 4 گیگ DATA TRAVEL KINGESTON دارم فورمت میشه روش میخوام آهنگ بریزم مشکل دیسک حفاطت شده میده FORMAT هم میشه عکس پایین را نگاه کنید
    کد:

FAQ for DataTraveler 1 Generation 2Issue:
    KDT-092405-1 Is there any security or write protection feature available for my DTIG2 Data Traveler?

Resolution:
    Unfortunately this unit does not have any security or write protection feature. If you receive a write protection message with this drive, check for the following:
    Verify that you are allowed to write to removable storage devices. There may be a security setting in the OS that disables write access to removable storage devices.
    Make sure you have not enabled write protection on the drive by using a third party software.
    If none of the above apply, the drive may be defective. Contact Kingston Technical Support for further assistance
    Last edited by SNOWLEOPARD; 18-04-2011 at 22:07.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان رم 4 گیگ DATA TRAVEL KINGESTON دارم فورمت میشه روش میخوام آهنگ بریزم مشکل دیسک حفاطت شده میده FORMAT هم میشه عکس پایین را نگاه کنید
    کد:

FAQ for DataTraveler 1 Generation 2Issue:
    KDT-092405-1 Is there any security or write protection feature available for my DTIG2 Data Traveler?

Resolution:
    Unfortunately this unit does not have any security or write protection feature. If you receive a write protection message with this drive, check for the following:
    Verify that you are allowed to write to removable storage devices. There may be a security setting in the OS that disables write access to removable storage devices.
    Make sure you have not enabled write protection on the drive by using a third party software.
    If none of the above apply, the drive may be defective. Contact Kingston Technical Support for further assistance
    کسی جواب لمبده ؟؟؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

میبخشید نمیدنم قبلا توی نوشته هاتون این مشکل مطرح شده یا نه
    فرصت نکردن همه رو ببینم
    من یه مشکل دارم
    هاردم موقع خاموش صدای تق میده !
    قبلا اینجوری نبود
    ضمنا یه مشکل دیگه:موقع بازی کردن ( حتی بازیهای معمولی) ، بعد از حدود یه ربع شروع به تیک زدن میکنه و چراغ هارد با هر بار تیک،با شدت بیشتری روشن میشه !!!!!!!!
    کسی میتونه راهنماییم کنه مشکل از چیه ؟

هارد 160 مکستور
    رم 1 Adata و 512 Appacer
    سی پی یو 5200
    گرافیک 1 َATI 5480

داره خودمونی میشه m2o0m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با سلام
    من یه رم میکرو اس دی دارم که تو اف ام پلیر ماشین ازش استفاده میکنم.خواستم آهنگ های جدید بریزم و قبلیا رو پاک کنم که خطای writ protect رو میده و اجازه هیچگونه کاری نمیده.
    فقط تونستم ویروس یابی کنم که ویروسی هم نداشت.
    چکار باید بکنم؟

بزن به کامپیوتر ، فرمت کن ببین درست نمیشه!
    از من یک بار فلاشم همین طوری شد ، بعد بردم تعمیرگاه یه 500 تومن گرفت و درست کرد ولی نگفت چطوری

داره خودمونی میشه m2o0m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

6

فرصت نکردن همه رو ببینم
    من یه مشکل دارم
    قبلا اینجوری نبود
    ضمنا یه مشکل دیگه:موقع بازی کردن ( حتی بازیهای معمولی) ، بعد از حدود یه ربع شروع به تیک زدن میکنه و چراغ هارد با هر بار تیک،با شدت بیشتری روشن میشه !!!!!!!!

هارد 160 مکستور
    رم 1 Adata و 512 Appacer
    سی پی یو 5200
    گرافیک 1 َATI 5480
    --------------------------------------------------------------
    هارد قبلیم هم مثل شما میشد ، من گرفتم هاردم را کمی چپ و راستش کردم ، بعد صدا نداد ولی بعد از چند مدت سوخت ، به شما توصیه نمیکنم ، میگم اگه بشه بفروش و بنداز به یکی و یه هارد دیگه بگیر ، شاید به خاطر اینه که هاردتون قدیمیه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

--------------------------------------------------------------
    هارد قبلیم هم مثل شما میشد ، من گرفتم هاردم را کمی چپ و راستش کردم ، بعد صدا نداد ولی بعد از چند مدت سوخت ، به شما توصیه نمیکنم ، میگم اگه بشه بفروش و بنداز به یکی و یه هارد دیگه بگیر ، شاید به خاطر اینه که هاردتون قدیمیه
    خیلی کار و رفتار بدیه

با سلام
    من یه رم میکرو اس دی دارم که تو اف ام پلیر ماشین ازش استفاده میکنم.خواستم آهنگ های جدید بریزم و قبلیا رو پاک کنم که خطای writ protect رو میده و اجازه هیچگونه کاری نمیده.
    فقط تونستم ویروس یابی کنم که ویروسی هم نداشت.
    چکار باید بکنم؟
    فرمتش کنید.
    اگر مشکلی داشتید و فرمت نشد از پسن این دوستمون استفاده کنید:
    کد:
    فرصت نکردن همه رو ببینم
    من یه مشکل دارم
    قبلا اینجوری نبود
    هارد 160 مکستور
    رم 1 Adata و 512 Appacer
    سی پی یو 5200
    گرافیک 1 َATI 5480
    هد هاردتون مورد پیدا کرده. بهتره قبل از اینکه هاردتون بدسکتور بندازه و اطلاعتتون رو از دست بدید یه هارد جدید بخرید و البته این دفعه بیشتر مراقب هاردتون باشید تا ضربه نخوره.

این هم لینک سالم Flash Memory Toolkit Pro 2.0.0.0:
    کد:
    آیا درست میشود؟
    فرمتش کنید. به احتمال زیاد فایل هایی داخل هیدن و غیرقابل دیدن شده که حدود 4گیگ حجم دارن.
    Last edited by resident; 04-05-2011 at 18:14.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •