این لینک خرابه
این لینک خرابه
سلام من یک فلش ممری کینگستون 8 گیگ دارم که حالا با یه مشکلی مواجه شدم. این فلش 8 گیگ است ولی تا 4 گیگ بیشتر جا نمیگیره. قبلا تا همش جل میگرفت ولی الان انتوری میشه؟
آیا درست میشود؟
کلا نمیتونی بیشتر از 4 گیگ بریزی یا یه فایل داری که حجمش بیشتر از 4 گیگه میریزی ارور میده؟
دوستان برای فرمت کردن از این تاپیک من کمک بگیرید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان رم 4 گیگ DATA TRAVEL KINGESTON دارم فورمت میشه روش میخوام آهنگ بریزم مشکل دیسک حفاطت شده میده FORMAT هم میشه عکس پایین را نگاه کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
FAQ for DataTraveler 1 Generation 2Issue:
KDT-092405-1 Is there any security or write protection feature available for my DTIG2 Data Traveler?
Resolution:
Unfortunately this unit does not have any security or write protection feature. If you receive a write protection message with this drive, check for the following:
Verify that you are allowed to write to removable storage devices. There may be a security setting in the OS that disables write access to removable storage devices.
Make sure you have not enabled write protection on the drive by using a third party software.
If none of the above apply, the drive may be defective. Contact Kingston Technical Support for further assistance
Last edited by SNOWLEOPARD; 18-04-2011 at 22:07.
کسی جواب لمبده ؟؟؟؟؟؟؟
میبخشید نمیدنم قبلا توی نوشته هاتون این مشکل مطرح شده یا نه
فرصت نکردن همه رو ببینم
من یه مشکل دارم
هاردم موقع خاموش صدای تق میده !
قبلا اینجوری نبود
ضمنا یه مشکل دیگه:موقع بازی کردن ( حتی بازیهای معمولی) ، بعد از حدود یه ربع شروع به تیک زدن میکنه و چراغ هارد با هر بار تیک،با شدت بیشتری روشن میشه !!!!!!!!
کسی میتونه راهنماییم کنه مشکل از چیه ؟
هارد 160 مکستور
رم 1 Adata و 512 Appacer
سی پی یو 5200
گرافیک 1 َATI 5480
بزن به کامپیوتر ، فرمت کن ببین درست نمیشه!
از من یک بار فلاشم همین طوری شد ، بعد بردم تعمیرگاه یه 500 تومن گرفت و درست کرد ولی نگفت چطوری
--------------------------------------------------------------
هارد قبلیم هم مثل شما میشد ، من گرفتم هاردم را کمی چپ و راستش کردم ، بعد صدا نداد ولی بعد از چند مدت سوخت ، به شما توصیه نمیکنم ، میگم اگه بشه بفروش و بنداز به یکی و یه هارد دیگه بگیر ، شاید به خاطر اینه که هاردتون قدیمیه
خیلی کار و رفتار بدیه
فرمتش کنید.
اگر مشکلی داشتید و فرمت نشد از پسن این دوستمون استفاده کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهد هاردتون مورد پیدا کرده. بهتره قبل از اینکه هاردتون بدسکتور بندازه و اطلاعتتون رو از دست بدید یه هارد جدید بخرید و البته این دفعه بیشتر مراقب هاردتون باشید تا ضربه نخوره.
این هم لینک سالم Flash Memory Toolkit Pro 2.0.0.0:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفرمتش کنید. به احتمال زیاد فایل هایی داخل هیدن و غیرقابل دیدن شده که حدود 4گیگ حجم دارن.
Last edited by resident; 04-05-2011 at 18:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)