میشه بگی از کدوم مغازه گرفتی و کی گرفتی ؟
میشه بگی از کدوم مغازه گرفتی و کی گرفتی ؟
بالاخره از دوستان کسی نسخه اصلی از بازی تهیه نکرده..![]()
Last edited by Turok-71; 24-03-2009 at 10:58.
سلام
من این بازیو گرفتم
بازیه باحالیه
فقط یه مرحلش داره اذیت میکنه
مرحله 2 میسیان 1 هستم
اصلا معلوم نیست باید چیکار کنم !
"توی رادار میبینم" کل جاها رو میگردم ولی اتفاقی نمیفته
فقط اولش ریشارش میشه و بعد یه آبجکت جدید میاد که میگه کنترل رو بگیر
کنترل رو میگیرم هوا پیما از نمای دور میشه
کسی رد کرده این مرحله رو ؟
داره دلسردم میکنه
می گم از کجا بخرین فکر کنم نسخه کامپیوتر رو هم داشته باشه
نرسیده به میدان ولی عصر پاساژ پارسان 3 تا مغازه جلوتر از فروشگاه سامسونگ فروشگاه مکس گیم
من خیلی مرحله رفتم برای پاسخ گویی یک عکس از همون اول که ماموریت را میدهد بده در ضمن نقشه را بزرگ کن تا شاید از نقشه بدونم کدوم مرحله است در ضمن برای اونکه میگی هواپیما از دور نشون می دهد به جز یک مرحله شما می تونید این را غیر فعال کنید که باید با همون دگمه این کار را انجام بدید فکر کنم شما اون مرحله هستید که این ویژگی یعنی خاموش کردنش غیر فعال است در ضمن در اون مرحله برای اینکه ماموریت جدید بدهد شما باید با ارتفاع بیشتر از 3000 پرواز کنید اگر کمتر از اون باشید ماموریت جدید بهتون نمی دهد
اگر این مرحله نباشد و یک مرحله به غیر این باشد از ماموریتی که بهتون می دهد و از نقشتون یک عکس بگذارید
![]()
خیلی دقیق اشاره کردی ! ممنونمن خیلی مرحله رفتم برای پاسخ گویی یک عکس از همون اول که ماموریت را میدهد بده در ضمن نقشه را بزرگ کن تا شاید از نقشه بدونم کدوم مرحله است در ضمن برای اونکه میگی هواپیما از دور نشون می دهد به جز یک مرحله شما می تونید این را غیر فعال کنید که باید با همون دگمه این کار را انجام بدید فکر کنم شما اون مرحله هستید که این ویژگی یعنی خاموش کردنش غیر فعال است در ضمن در اون مرحله برای اینکه ماموریت جدید بدهد شما باید با ارتفاع بیشتر از 3000 پرواز کنید اگر کمتر از اون باشید ماموریت جدید بهتون نمی دهد
اگر این مرحله نباشد و یک مرحله به غیر این باشد از ماموریتی که بهتون می دهد و از نقشتون یک عکس بگذارید
خوب من که بالای 3000 هم رفتم ولی اتفاقی نیوفتاد !
سلام
سال نو مبارک
من دوم فروردین بازی رو گرفتم هنوز نتونستم نصبش کنم(بخاطر مهمون و از این چیزا)
امروز ببینم میتونم نصبش کنم
راستی دوستان برای من دو تا دی وی دی هست . کسانی که گرفتن بگن چند تا دی وی دی بوده
مرسی
من تو کرج میدونم کجا داره
هرکی خواست بگه
برای دوربین برا این میگم که مثلا اصلا به راحتی نمیشه جابجا شد(اینو بگم که من اصلا تا به حال یه همچین سبکی رو بازی نکرده بودم)
هنوزم باهاش درگیرم
هی زرت و زرت میخورم زمین
یه سری ترفند برا درست حرکت کردن بدین
من با جوی استیک بازی می کنم و مشکل پرواز ندارم
-----------------------------------------------------
در ضمن از دوستانی که بازی را تموم کردند و یا بازی کردند مخصوصا در xbox
الان من یک مرحله را بازی کردم به نام ghost rider بعد اون الان در کامپاین دگمه continum غیر فعال است این یعنی اینکه من بازی را تموم کردم ؟؟؟؟؟؟؟ ولی 2 دگمه دیگر یعنی freeflight , single فعال است حالا موندم چه کار کنم ؟؟؟؟
سلام
دوستانی که گرفتن چند تا دی وی دی هست؟
برای من دو تا دی وی دی بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)