تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 41 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 407

نام تاپيک: Race Driver: Grid

آخر فروم باز mohrd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Ṁashhad

پيش فرض

Minimum Specifications Windows XP/Vista. (if running Windows Vista SP1 is recommended) DirectX 9.0c Pentium 4 @ 3.0GHz or Athlon 64 CPU 1GB RAM. Graphics Card: GeForce 6800 / Radeon X1300 or above DirectX Compatible Sound Card Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive 12.5 GB Hard Drive Space Recommended Specifications Windows XP/Vista. (if running Windows Vista SP1 is recommended) DirectX 9.0c Intel Core 2 Duo @ 2.66Ghz or Athlon X2 3800+ 2GB RAM. Graphics Card: GeForce 8800 or ATI Radeon HD 3800 series Sound Card: Creative Sound Blaster X-Fi Sound Card. Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive 12.5 GB Hard Drive Space TCP/IP mode (2-12 players) Requirements Broadband internet connection required (512kbps+ recommended) TCP/IP Network Supported Graphics Cards ATI Radeon x1300, x1550, x1600, x1800, x1900, x1950, HD2600, HD2900, HD3870 NVIDIA Geforce 6800, 7100, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950, 8600, 8800, 9600, 9800 Not compatible with all integrated sound/graphics solutions (inc.Laptops__________________

این کمترین وبیشترین سیستمو برا اجرای بازی نوشته
    .
    سلام.
    یعنی رو سیستم من که GHz 2.01 است ، اجرا نمیشه ؟ ( بقیه ی چیزاش فکر کنم بخوره )
    دستت درد نکنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه realmadrid-alireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran&madrid

پيش فرض

سلام.
    یعنی رو سیستم من که GHz 2.01 است ، اجرا نمیشه ؟ ( بقیه ی چیزاش فکر کنم بخوره )
    دستت درد نکنه.
    سی پی یو شما 2 سلرون هست ؟؟؟ فکر نکنم این سی پی یو بازیهای جدید رو بیاره ولی اگه دو هسته ای هست میاره

پروفشنال Masterpiece's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Behind You

پيش فرض

چنتا راننده میشه توش استخدام کرد

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

1

سلام
    اقا من با گرافیک 8400 روی Low اجراش کردم البته روی مدیوم هم میشه بازی کرد ولی خوب گاهی میلرزه
    اقا چرا اینقدر فرمونش مزخرفه؟
    NFS هی چی که بود حد اقل فرمونش خیلی طبیعی و راحت بود
    اگه میخواهید بگید که این طبیعی طره ایا شما وقتی سر یه پیچ خیلی تند با سرعت بری چپ میکنی یا چهل بار دور خودت میچرخی؟
    ترمز دستی رو که میکشی انگار داری ترمز میکنی ولی وقتی ترمز میکنی انگار دستی رو کشیدی تازه چراغ قرمز ها هم روشن میشند خوب خیلی این طبیعیه
    چون وقتی دستی میکشی اصولا ماشین میتابه ولی این وقتی ترمز میگیری میتابه و وقتی دستی میکشی سرعت فقط کم میکنه
    کلا بازی قشنگیه ولی این گیم پلیش خیلی اعصاب میزنه
    کسی میتونه بگه سر پیچها باید دقیقا چطوری ماشین رو کنترل کرد که از مسیر منحرف نشیم؟
    البته وقتی سرعت رو به 20 میرسونیم اصولا منحرف نمیشیم منظرم با سرعت بالا هست
    ممون از شما

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

سلام
    اقا من با گرافیک 8400 روی Low اجراش کردم البته روی مدیوم هم میشه بازی کرد ولی خوب گاهی میلرزه
    اقا چرا اینقدر فرمونش مزخرفه؟
    NFS هی چی که بود حد اقل فرمونش خیلی طبیعی و راحت بود
    اگه میخواهید بگید که این طبیعی طره ایا شما وقتی سر یه پیچ خیلی تند با سرعت بری چپ میکنی یا چهل بار دور خودت میچرخی؟
    ترمز دستی رو که میکشی انگار داری ترمز میکنی ولی وقتی ترمز میکنی انگار دستی رو کشیدی تازه چراغ قرمز ها هم روشن میشند خوب خیلی این طبیعیه
    چون وقتی دستی میکشی اصولا ماشین میتابه ولی این وقتی ترمز میگیری میتابه و وقتی دستی میکشی سرعت فقط کم میکنه
    کلا بازی قشنگیه ولی این گیم پلیش خیلی اعصاب میزنه
    کسی میتونه بگه سر پیچها باید دقیقا چطوری ماشین رو کنترل کرد که از مسیر منحرف نشیم؟
    البته وقتی سرعت رو به 20 میرسونیم اصولا منحرف نمیشیم منظرم با سرعت بالا هست
    ممون از شما
    سلام
    سر پیچا ترمز رو بزن سریعا بعدش فرمون رو بچرخون...من که با این شیوه راحت میپیچم!

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran&madrid

پيش فرض

فکر کنم مثل dirtباشه که باید space بزنی تا دستی بکشه بعد راحت تند ترین پیچا رو رد کنی

داره خودمونی میشه Niloofar_Hot69's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

این بازی گرافیک خاصی نداره من با AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000 و GF 8600 GT و 2 گیگ رم DDR2 روی آخرین تنظیمات روون بازی میکنم البته با Vista
    گرافیک پرو کجا این کجا
    Last edited by Niloofar_Hot69; 05-07-2008 at 11:17.

پروفشنال sajjadgameactor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

این بازی گرافیک خاصی نداره من با AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000 و GF 8600 GT و 2 گیگ رم DDR2 روی آخرین تنظیمات روون بازی میکنم البته با Vista
    گرافیک پرو کجا این کجا

مطمینی این بازی رو میگید این بازی بدون پتچ رو ویستا مشکل داره و بعد از چند دقیقه کارت گرافیک از مدار خارج میشه و تمام بار روی CPU میافته وحداکثر 7-8 فریم در ثانیه میده !!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran&madrid

پيش فرض

مطمینی این بازی رو میگید این بازی بدون پتچ رو ویستا مشکل داره و بعد از چند دقیقه کارت گرافیک از مدار خارج میشه و تمام بار روی CPU میافته وحداکثر 7-8 فریم در ثانیه میده !!!!

تایید میشه به شدت البته فرمون این بازی میارزه به کل پرو چون بعد یه مدت که پرو بازی میکنی ازفرمون سادش خسته میشی ولی این بازی نه- در ضمن پرو به خاطر مسائل دیگه از جمله منوی گیج کننده نداشتن هیچجان و پیستی بودن بازی و.....به زمین خورد نه گرافیک

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

گرافیک پرو کجا این کجا
    چرا داری به گرید فحش میدی دوست عزیز ؟
    واقعا بهترین و گرافیکی ترین بازی که تو عمرم دیدم همینه.

عکس زیر رو نگاه کن ، این عکس رو خودم از رو سیستم خودم گرفتم وقتی بازی میکردم ... تازه گرافیکش رو اوردم پایین ... به نظرت واقعی نیست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •