سلام.نوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی رو سیستم من که GHz 2.01 است ، اجرا نمیشه ؟ ( بقیه ی چیزاش فکر کنم بخوره)
دستت درد نکنه.
سلام.نوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی رو سیستم من که GHz 2.01 است ، اجرا نمیشه ؟ ( بقیه ی چیزاش فکر کنم بخوره)
دستت درد نکنه.
سی پی یو شما 2 سلرون هست ؟؟؟ فکر نکنم این سی پی یو بازیهای جدید رو بیارهولی اگه دو هسته ای هست میاره
![]()
سلام
اقا من با گرافیک 8400 روی Low اجراش کردم البته روی مدیوم هم میشه بازی کرد ولی خوب گاهی میلرزه
اقا چرا اینقدر فرمونش مزخرفه؟
NFS هی چی که بود حد اقل فرمونش خیلی طبیعی و راحت بود
اگه میخواهید بگید که این طبیعی طره ایا شما وقتی سر یه پیچ خیلی تند با سرعت بری چپ میکنی یا چهل بار دور خودت میچرخی؟
ترمز دستی رو که میکشی انگار داری ترمز میکنی ولی وقتی ترمز میکنی انگار دستی رو کشیدی تازه چراغ قرمز ها هم روشن میشند خوب خیلی این طبیعیه
چون وقتی دستی میکشی اصولا ماشین میتابه ولی این وقتی ترمز میگیری میتابه و وقتی دستی میکشی سرعت فقط کم میکنه
کلا بازی قشنگیه ولی این گیم پلیش خیلی اعصاب میزنه
کسی میتونه بگه سر پیچها باید دقیقا چطوری ماشین رو کنترل کرد که از مسیر منحرف نشیم؟
البته وقتی سرعت رو به 20 میرسونیم اصولا منحرف نمیشیم منظرم با سرعت بالا هست
ممون از شما
![]()
سلام
سر پیچا ترمز رو بزن سریعا بعدش فرمون رو بچرخون...من که با این شیوه راحت میپیچم!
فکر کنم مثل dirtباشه که باید space بزنی تا دستی بکشه بعد راحت تند ترین پیچا رو رد کنی
این بازی گرافیک خاصی نداره من با AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000 و GF 8600 GT و 2 گیگ رم DDR2 روی آخرین تنظیمات روون بازی میکنم البته با Vista
گرافیک پرو کجا این کجا
Last edited by Niloofar_Hot69; 05-07-2008 at 11:17.
مطمینی این بازی رو میگید این بازی بدون پتچ رو ویستا مشکل داره و بعد از چند دقیقه کارت گرافیک از مدار خارج میشه و تمام بار روی CPU میافته وحداکثر 7-8 فریم در ثانیه میده !!!!![]()
مطمینی این بازی رو میگید این بازی بدون پتچ رو ویستا مشکل داره و بعد از چند دقیقه کارت گرافیک از مدار خارج میشه و تمام بار روی CPU میافته وحداکثر 7-8 فریم در ثانیه میده !!!!![]()
تایید میشه به شدت البته فرمون این بازی میارزه به کل پرو چون بعد یه مدت که پرو بازی میکنی ازفرمون سادش خسته میشی ولی این بازی نه- در ضمن پرو به خاطر مسائل دیگه از جمله منوی گیج کننده نداشتن هیچجان و پیستی بودن بازی و.....به زمین خورد نه گرافیک
چرا داری به گرید فحش میدی دوست عزیز ؟این بازی گرافیک خاصی نداره من با AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000 و GF 8600 GT و 2 گیگ رم DDR2 روی آخرین تنظیمات روون بازی میکنم البته با Vista
گرافیک پرو کجا این کجا
واقعا بهترین و گرافیکی ترین بازی که تو عمرم دیدم همینه.
عکس زیر رو نگاه کن ، این عکس رو خودم از رو سیستم خودم گرفتم وقتی بازی میکردم ... تازه گرافیکش رو اوردم پایین ... به نظرت واقعی نیست ؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)