سلام دوستان من اموزش زبان انگليسي ايلام هستم. ترم اول كارشناسي ارشد. ميخواسم بدونم ميشه به ترم ميهمامي بگيرم برم ياسوج؟ براي ترم سوم ميخوام ميهماني بگيرم. خواهشا كمك كنيد. ممنون
سلام دوستان من اموزش زبان انگليسي ايلام هستم. ترم اول كارشناسي ارشد. ميخواسم بدونم ميشه به ترم ميهمامي بگيرم برم ياسوج؟ براي ترم سوم ميخوام ميهماني بگيرم. خواهشا كمك كنيد. ممنون
با سلام
اول از مدیران بخش خواهش میکنم به هیج جایی انتقال ندین تایپیکو تا به نتیجه برسم بعد از اون تایپیکو حذف کنید.مرسی
خوب بریم سر اصل مطلب:
من متولد اذر ماه سال 70 هستم و الان تو مقطع کاردانی رشته نقشه برداری تو دانشگاه سراسری درس میخونم و از این ترم میشم ترم 3 یعنی دانشجوی سال دوم و یک سال هم پشت کنکور موندم
از اونجایی که دیگه مغزم نمیکشه یک شهر دیگه درس بخونم میخام بیام دانشگاه غیرانتفاعی شهر خودم اونا هم مشکلی ندارن ولی اموزش دانشکده کنونی کلید کرده که مهلت انتقال و جا به جایی تموم شده ولی من باید بیام شهر خودم بنا به دلایلی حالا راهی داره؟
اگه برم ترک تحصیل کنم و سال دیگه کنکور بدم سربازی من چی میشه؟
راهی نیست برم فراگیر پیام نور امتحان بدم؟
حالا من چه کار کنم
خواهش میکنم راهنمایی کنین و پیشنهاد بدین
ممنون
کنکور سراسری90
با سلام خدمت دوستان عزیز. من دانشجوی ورودی 91 از دانشگاه گیلان هستم, از انجایی که مهلت ثبتنام اینترنتی مهمانی و انتقالی از سوی سازمان سنجش به پایان رسیده و من نتونستم ثبتنام کنم, میخواستم بدونم کسی از شما میدونه چیکار باید کنم. ایا دوباره تمدید میشه؟ یا اینکه همین کارو میشه حضوری تو بخش اموزش دانشگاه انجام داد؟ لطفا جواب بدید.
واسه ارشد به
Last edited by baran_bahar; 07-11-2012 at 15:00.
کسی جواب این سوال من و نمی دونه ؟
به نظرم اگه هر دوتاش رو بری بهتره! چیزایی که من متوجه شدم از آموزش دانشگاه خودتون حتی می تونی انتقالی دایم بدون مهمان شدن بگیری ولی سایت وزارت علوم به ادرس زیر رو هم چند وقت دیگه چک کن و ذرخواست بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
یک سوالی داشتم
اگه دو ترم از کاردانی کامپیوتر رو در دانشگاه آزاد بخونیم و بعد دوباره کنکور بدیم و بریم دانشگاه غیر انتفاعی باید دوباره واحد هارو پاس کنیم؟
ممنون
سلام
نمره های بالای 12 رو دوباره نمیخواد پاس کنید
دوستان من الان زبان شهید بهشتی قبول شدم و تو کارنامه نهایی غیرانتفاعی رشته ای تی تهران قبول شدم حالا میخوام برم ای تی باید چی کار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)