تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 22 اولاول ... 11171819202122 آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 218

نام تاپيک: ✔ راهنمایی و روش های برتر مطالعه برای کنکور

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

در تکمیل گفته های ماموت عزیز باید بگم که
    یه مقدار در حق گاج کم لطفی کردید. ببینید گاج ازمونهاش هر 3 هفته یکبار هستش.کانون هر 2 هفته در مورد بی برنامه گی خب کانون روز 3 عید هم ازمون داره!!!!
    و میدونید از الان برنامه ازمونهاشون را مینویسند...خب مشخص نیست چه اتفاقی سال اینده میافته در نهایت اینهم یک هفته عقب میافته موردی نیست که.
    کانون هم اغلب حوزه هاش تداخل داره با ازمونهای استخدامی و سمپاد و غیره ....
    ولی در مورد جامعه اماری بله گاج کم هست نه در حد 10000 نفر -خودم با یکی از مدیران واحد گاج دوست هستم جامعه اماری حدود 32.000 تجربی داره
    در مورد کانون هم اینی که میگی رتبه های برتر کانوننی بودن ببین هرکسی پول بده میرن همونجا بعدم واسه اونها اصلا ازمونها رایگان هست. شما ببینی هم گاج میگه مال ما بوده هم کانون این دلیل نیست.
    کانون ویژگی که داره همونجوری که شما فرمودید جامعه اماری بالاش هست ....
    ولی از نظر سوالی نه-شما بهتر میدونید که سوالات ضمیمه اون مثلا یک درس 20 سوالی 10 سوال دقیقا کپی میکنه ....
    ازذ این که بگذریم از کتابهای ابیش از تستاش مشابه زیاد میده ....
    یعنی کتابشو بخونی انگار رفتی سر ازمون .....
    سوالات شبیه کنکورهای قبل را هم بله همه موسسات در ازمونشون دارند.
    یک بدی دیگه کانون ازمونهای2 هفته یکبارش هست اغلب دانش اموزان از این ناراضی هستند چون درس مدرسشون نرسیده به اون ولی 3 هفته یکبار برنامه باز تر هست
    مثلا یکهفته معلم امتحان میگیره نمیرسه درس بدهد....

نکته مهم : رفتن شما به هر موسسه هیچ سودی برای من نداره
    اگرم قرار باشه جایی رو تبلیغ کنم باید علوی رو که هم فامیل هستیم تبلیغ کنم ...
    باز هم میگم شرکت به صورت تک ازمون وانتخاب نهایی شما

موفق باشید

2. 2 کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohandes e ekhraji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تو تهرانی که شده پایتخت بی معرفتی دنیای امروز

پيش فرض

سلام دوستان!نماز و روزه هاتون قبول!یک سوال داشتم!دو تا از دوستان من با ۲۳ سال سن و دانشجوی ترم ۵ مهندسی تصمیم جالبی گرفتن و پا توی یه کفش کردن که میخوان امسال دوباره کنکور بدن و دانشگاه سراسری تهران قبول بشن!البته یکی از دو نفر قصد شرکت در رشته تجربی برای رشته های پزشکی و دیگری دوباره میخوان ریاضی شرکت کنن و قصد دارن مهندسی کامپیوتر یا فناوری اطلاعات قبول بشن!آیا با توجه به این که از سال ۸۹ تا الان خیلی چیزها تغییر کردن این دو نفر میتونن موفق باشن؟به نظر شما کار کدام یک راحت تره؟راستی هردو ساکن تهران و سهمیه منطقه یک حساب میشن!قصد درس خوندن از مهرماه رو دارن!اصلاً باید از کی شروع کنن و چه کارهایی لازمه انجام بدن؟یه توضیحی بدین ممنون میشم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

تصمیمشو بگیرن از همین الان تا کنکور که مونده روزی 6 ساعت هم بخونن ارشد همون رشته رو قبول میشند

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام دوستان!نماز و روزه هاتون قبول!یک سوال داشتم!دو تا از دوستان من با ۲۳ سال سن و دانشجوی ترم ۵ مهندسی تصمیم جالبی گرفتن و پا توی یه کفش کردن که میخوان امسال دوباره کنکور بدن و دانشگاه سراسری تهران قبول بشن!البته یکی از دو نفر قصد شرکت در رشته تجربی برای رشته های پزشکی و دیگری دوباره میخوان ریاضی شرکت کنن و قصد دارن مهندسی کامپیوتر یا فناوری اطلاعات قبول بشن!آیا با توجه به این که از سال ۸۹ تا الان خیلی چیزها تغییر کردن این دو نفر میتونن موفق باشن؟به نظر شما کار کدام یک راحت تره؟راستی هردو ساکن تهران و سهمیه منطقه یک حساب میشن!قصد درس خوندن از مهرماه رو دارن!اصلاً باید از کی شروع کنن و چه کارهایی لازمه انجام بدن؟یه توضیحی بدین ممنون میشم
    سلام
    مهمترین عامل موفقیت مطالعه کتب درسی است
    برای قبولی پزشکبپی خوندن مفهمومی کتب درسی -کنکور و تست زنی کمک میکنه
    هر چه زودتر شروع کنند بهتر هست ....
    رقبا بیکار نیستند ....
    با پشتکار برنامه منسجم همه چیز شدنیست
    موفق باشید

6. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

من به خاطر تمام مطالبی که گذاشتین تشکر می کنم.واقعا دستتون درد نکنه.مطالبتون فوق العاده مفیده.من که لذت بردم

داره خودمونی میشه Muhammad110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام
    و اما تجربه ی قلم چی:

من هیچ وقت به برنامه ش نرسیدم به قول یکی از دوستام میگفت محمد 2سال رفتم به خدا نتونستم حتی یه 2 هفته برنامه ش رو عملی کنم حتی یه آزمون!! محمد کاشکی خودمون میخوندیم!!
    همین موسسه کاری کرد که دیگه به سمت هیچ موسسه ای نرم! و نسبت به همشون بدبین بشم
    چند تا دوست بودیم که همیشه توی مدارسمون جزو شاگرد اول ها بودیم ولی دست اخر همه سر از دانشگاه ازاد در اوردیم! با یه کوله باری از حسرت!! و شاید عقده!
    این موسسات چنان تبلیغاتی دارند که ادم رو تحت تاثیر قرار میدن! بلا نسبت مثل ... پشیمونم که رفتم توی چنین موسسه ای! به خدا چنان خاطره ی بدی از کنکور برام گذاشته که هیچ وقت فراموشش نمیکنم

برنامه هاش هم فقط تبلیغ بود و مزخرف!:
    مثلا میومد دیفراسیل رو اینطوری برنامه ریزی میکرد:2هفته فصل اعداد حقیقی بعدش 2هفته دنباله بعدش 2 هفته سری ها و بعدش یه 2 هفته جمع بندی از کل 2فصل قبل .
    روی هم رفته 8 هفته وقت میذاشت روی یه مبحثی که کلا 2تا تست ازش توی کنکور میومد!که خیلی وقت ها با عدد گذاری حل میشد اما فصلی مثل مشتق و کاربرد مشتق که 14 تا تست ازش میومد رو توی 3 هفته تموم میکرد!!!(یه ازمون + جمع بندی نهایی)
    بعد تبلیغاتش هم این بود کانون یعنی برنامه ریزی _خود باوری
    اون از برنامه ریزیش بود که اوایل آروم بود و بعد چنان شتابی میگرفت که نگو (دلم به حال بچه هایی که اونجا میرن میسوزه به خدا یه بار بعد از چند سال گذرم به اون موسسه ی نکبت با اون مسئول شیاد دروغگوش افتاد وقتی از پله های اون موسسه بالا میرفتم اشک توی چشمام جمع شد و بغض گلوم رو گرفت با خودم گفتم یادش بخیر قدیما با چه امید و انگیزه ای از این پله ها بالا میرفتم خدایی وقتی پام رو روی هر پله میذاشتم انگار میخ توی پاهام فرو میرفت)

حالا خود باوریش:

من که هیچ وقت به اون برنامه ریزی مزخرفش نرسیدم!! و وقتی نتونستم اون برنامه رو اجرا کنم حالا گیرم ازمونش رو هم دادم وقتی ترازم بیاد پائین به نظرتون خود باوریم نسبت به دوستام پائین نمیاد!!؟احساس شکست نمیکنم!؟ خدایی چون نتونستم با برنامه ش هماهنگ بشم و همیشه ترازم میومد پائین البته این رو هم بگم که هر درسی رو میخوندم بالاترین درصدها رو میزدم ولی نمیتونستم همه ی درسا رو با اون برنامه نکبت بخونم همیشه حس میکردم حتما ضریب هوشیم از دوستام پائینه! تا اینکه یه سال که خودم شروع کردم به خوندن (که البته بازم نتونستم اون رشته دلخواهم رو قبول بشم چون این موسسه کلا پارادایم های فکری و برنامه ریزیم رو عوض کرده بود اما بعدها که رفتم دانشگاه دونستم باید چطوری بخونم) ازمونای یکی از دوستام رو که مکانیک قبول شده بود رو ازش گرفته بودم یادمه وقتی
    بعد از خوندن همون درس ازموناش رو میزدم به خودم میگفتم خدایا این طرف چقدر بیسواد بوده این چطوری مکانیک قبول شده!!؟ چنان اشتباهات علمی فاحشی داشت که نگو و نپرس!
    (خدایی دیفرانسیل
    69 درصد زده بود همون ازمون رو میزدم 96 درصد! یادم نیست ازمونی فیزیکش رو زیر 100 زده باشم)
    حالا حساب کن وقتی میرفتم پیش همین آدم خیلی با غرور چنان کلاسی از دانشگاهش برام میذاشت که نگو!( توی دلم میگفتم تو همونی هستی که من وقتی آزمونات رو میزدم تنها چیزی که توی ذهنم نقش میبست کلمه ی بیسواد بود!) من باید طوری برنامه ریزی میکردم که تموم درسها رو بخونم ولی با برنامه این موسسه نشد بعدا هم که خودم خوندم هم نتونستم چون کلا پارادایم ها و بک گراندم رو نسبت به برنامه ریزی عوض کرده بود

خلاصه حیف اون همه انگیزه که به شکست منتهی شد حیف!!
    امام علی علیه السلام:
    فرزندم مشکلاتی که در زندگی برایت روی میدهد حمل بر نادانی و بی تجربگیت بدان چون تو از مادر نادان متولد میشوی و چه بسیار مسائلی هستند که تو نمیدانی و دانشت به آن راهی ندارد و چه اندک است آنچه میدانی در برابر انچه نمیدانی!

توی کنکور از دو چیز خاطره ی بدی دارم:
    1.مدرسه ای با دبیران بیسواد که فقط به زور چماق !! حضور و غیاب سر کلاسشون باید حاضر میشدم( چقدر سر این کلاسها حرص خوردم و اعصابم خورد شد!)
    2. این موسسات با تبلیغات دروغین و پوچشون که فقط ادم رو تلکه میکردن

ببخشید سرتون رو درد آوردم ولی به نظرم مخ ها توی کنکور یکسانه و این نحوه ی خوندن ادم هاست که اونا رو جلو و عقب میندازه

و برنامه ای که میریزیم باید از قانون من دراوردی خودم به اسم تار و پود پیروی کنه
    یعنی مشخص کنی در یه روز چه درسایی رو باید بخونی (قانون پود!) واین درسها رو تا چه مدتی باید بخونی مثلا هر فصلی رو در رنج های 10 روزه یا 7روزه(یه هفته) مشخص کرده باشی(قانون تار)
    !!

موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام واقعا ممنون ميشم بگين چطور ميشه كنكور ازاد داروسازي قبول شد چه منابعي رو استفاده كنيم و اينكه سطح كدوم درسها با سراسري فرق داره مثلا شنيدم عمومي ها سخت تره و اختصاصي ها راحت تر؟
    من ليسانس صنايع هستم و به هزاران دليل مي خام حتما داروسازي بخونم با توجه به اينكه متاهلم و خيلي فرصت مثل كنكوري ها ندارم فكر مي كنم ازاد راحت تر بتونم قبول شم امسال سراسري شركت كردم با وجود اينكه درصدهام خوب بود ولي رتبم اصلا خوب نبود از فكر سراسري كلا اومدم بيرون چون فرصت كلاس رفتن ندارم به خصوص براي رياضي و فيزيك مي دونم ازاد هم خيلي سخته قبول شدنش ولي با شرايط من تو خونه راحتتر ميشه براي ازاد خوند خواهش ميكنم راهنمايي كنيد امسال ميانگين عمومي هاي سراسري 60 بود و زيست هم 50 زدم شيمي هم 40

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    رو کره ی خاکی!

پيش فرض

درود
    توی ازمونای ازمایشی گاج حرف اول میزنه ینی سوالاش فوق العاده جالبن و گاها ایده های جدیدی توی سوالات ازمون طرح میشن که امکان استفاده ازشون توی کنکور سراسری هم حتی وجود داره! حالا خیلیا هستن که میگن گاج بده و فلان ازین حرفا... اینا همش حرف مفته... چرا؟ چرا اینا رو میگن؟! طرف میره ریاضی قلم چی 100 میزنه ولی ریاضی گاج عمرا بتونه 60 تا بزنه! فهمیدی چی شد؟! اره! بده اینکه اینطوری خورد تو ذوقش میاد به گاج بدوبیرا میگه که نمیدونم جامعه اماریش پایینه!!! سوالاش مزخرفه!!!!! اقا مگه نمیگی جامعه آماریش پایینه؟! خب حرف شما درس (که اصلا درست نیس) شما چیکار به اینکارا داری بیا ترازتو بکش بالا!! اگه تونستی تراز ثابت بالای 7000 نیگه داری مطمئن باش هر رشته ای بخوای قبولی......
    گاج مطمئن مطمئن باش از قلم چی خیلی خیلی بالاتره به خصوص سطح سوالاش در ضمن کتاباشم بت نمیندازه! ینی لازم نیس مثه قلم چی بری کتابای خودشو برا ازمون بخونی....

در آغاز فعالیت آناهيت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام دوستان. ببخشيد اگه سوالمو بدجايي مطرح ميكنم. اينجا كسي هست كه دندون آزاد بخونه؟ ميشه منو راهنمايي كنيد كه از چه كتابايي بايد استفاده كنم براي ازاد؟ آزاد راه گاج رو خوندم. خوب بود.اما براي تراز 7300 جواب نميده. امسال ترازم 6800 شد. رياضي رو خراب كردم. اگر ميهش منو راهنمايي كنيد كه براي رياضي آزاد چه كتابي خوبه؟ يه كتابي كه حداقل 60 درصد رياضي رو تضمين كنه. ممنون ميشم اگه كمكم كنيد دوستان.

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام دوستان. ببخشيد اگه سوالمو بدجايي مطرح ميكنم. اينجا كسي هست كه دندون آزاد بخونه؟ ميشه منو راهنمايي كنيد كه از چه كتابايي بايد استفاده كنم براي ازاد؟ آزاد راه گاج رو خوندم. خوب بود.اما براي تراز 7300 جواب نميده. امسال ترازم 6800 شد. رياضي رو خراب كردم. اگر ميهش منو راهنمايي كنيد كه براي رياضي آزاد چه كتابي خوبه؟ يه كتابي كه حداقل 60 درصد رياضي رو تضمين كنه. ممنون ميشم اگه كمكم كنيد دوستان.

سلام
    بهترین روش برای موفقیت در ازاد مطالعه سوالات ساهای گذشته هست.
    با این کار هم بخشی از سوالات سال ایتنده رو بدست میارید هم سبک دروسش
    مثل ادبیات که کمی با دولتی متفاوت هست.
    در ازاد هم رقابت سخت است. وبه نظر من قبولی در دولتی کار ساده تری است...
    در ازاد دروسی مثل ریاضی-و برخی سالها شیمی جزو دروس سخت محسوب میشود.
    برای ریاضی تست زنی فقط کمک میکند ....

موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •