کتاب گیاه شناسی دکتر احمد قهرمان کتابه کاملیه![]()
کتاب گیاه شناسی دکتر احمد قهرمان کتابه کاملیه![]()
سلام
دنبال یه مقاله ترجیحا عکسدار با توضیحات ساده در مورد آموزش روش های تکثیر (پیوند و قلمه و پاجوش و خواباندن) برای بچه های دوره راهنمایی می گردم. ممنون میشم کمکم کنید.
سلام به آدرسی که براتون گذاشتم یه سر بزنین مطلب خوبی دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
در مورد این چند تا موضع یه مقاله خوب و کامل میخواستم هم فارسی و هم لاتین
1* بن بری درختان ( فارسی + لاتین )
2*سیستم انتقال هایی High lead ( منظور انتقال تنه های درخت و این حرفاست )! (فارسی + لاتین)
3*بررسی وضعیت تجدید حیات درخت بلوط (فارسی + لاتین )
سلام دوست من شما رشتتون چیه ؟ جنگلکاری میخونین؟ من راجع به چیزایی که میگین اطلاعاتی ندارم!منظورتون از سیستم های انتقال همون سرشاخه کاریه؟
سلام رشتم منابع طبیعی هست . منظورم انتقال درختان بریده شده توسط سیستم های هوایی تله فریک و این حرفا هست
سلام دوستای عزیز
تو رو خدا کمک کنید یه مقاله انگلیسی همراه ترجمه اش میخوام در مورد " آبزی پروری"
با سلام
من یه مقاله 20 صفحه ایی در مورد بیماریهای باکتریهای و قارچی اکالیپتوس می خواستم . ترجیحا انگلیسی باشه .
ممنون می شم .
سلام خدمت همه سروران و اساتید خودم
بچه ها من یه مقاله ساده و جامع و قابل درک در باره علفکش های بازدارنده های فتوسنتز در فتوسیستمII میخوام.
یه کنفرانس دارم هفته بعد.پس تو رو خدا زود تر اگه کسی میتونه کمکم منه.یا حداقل یه کتابی معرفی کنه که مبحثی در این باره داخلش نوشته شده باشه
فقط زودتر
ممنون
Last edited by virangar666; 18-05-2010 at 14:23. دليل: غلط املایی
سلام
من دنبال کتابهای کشاورزی(کتاب و نه ایبوک و بیشتر در مورد گیاهان گلخانه ای) میگردم. لطفا اگر کسی انتشارات خاص یا فروشگاه خاصی سراغ داره معرفی کنه.هرچی جامع تر باشه بهتر. ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)