دوستان اگر در مورد ورودبه دنیای خلبانی سوال خاصی دارند من در خدمتم.
دوستان اگر در مورد ورودبه دنیای خلبانی سوال خاصی دارند من در خدمتم.
Last edited by muhakh; 01-06-2009 at 08:28.
لینک دانلود رو لطف میکنی ؟![]()
بابا ایول... پس خیلی باید جالب باشه. یه سوال : می شه قسمت مسافرین رو هم دید؟دوستان، کسانی که واقعا مایل هستند، یک پرواز بسیار شبیه به پروازهای مسافربری خطوط هوایی را تجربه کنند بخوانند! من به تازگی FsPassengersX رو که روی FSX نصب میشه رو امتحان کردم، البته شاید شما قبل از من از این نرم افزار استفاده کرده باشید، اما منکه خیلی خوشم اومد. بوسیله این نرم افزار، پرواز شما همراه با مسافرین و کمک خلبان خواهد بود. علاوه بر این، مولفه های پروازی نظیر آسیب پذیری فلاپها و تکانهای هنگام فرود بسیار بسیار طبیعی تر شده. کلا این امکانات به FSX اضافه میشه، اگر این نرم افزار رو نصب کنید:
1. امکان پیاده و سوار کردن مسافرین
2. پخش صدای مهماندار، قبل از پرواز و پیش از فرود
3. امکان پخش موزیک و فیلم برای مسافرین، در حین پرواز
4. امکان سرو نوشیدنی، غذای گرم و سرد در حین پرواز
5. امکان درخواست فرود اضطراری
6. باخبر شدن از میزان رضایت مسافرین از پرواز یا میزان وحشت اونها در صورت وجود تکانها در هواپیما
7. شنیدن صدای مسافرین، مثلا هنگام لرزش هواپیما، مسافرین جیغ میزنند!
8. مدیریت مالی شرکت هوایی، با افزایش تعداد پروازها، رضایت مسافرین و خرید و فروش هواپیماها
و خلاصه تجربه خلبانی در یک خط هوایی واقعی!
دوست عزیز سلام. من اتفاقا خیلی علاقه دارم که خلبان بشم. آیا شما در مورد آموزش دوره های هوانوردی و خلبانی در ایران اطلاعی دارین؟دوستان اگر در مورد ورودبه دنیای خلبانی سوال خاصی دارند من در خدمتم.
جدیدا متوجه شدم که استاد عربی ما آموزش خلبانی هم می بینه و الان داره مدرک IR رو می گیره. ایشون یک آموزشگاه رو به من پیشنهاد کرد. ولی چون فرصت کم بود اشاره ای به جزئیاتش در مورد نحوه پذیرش و مبالغ و مخارج مورد نیاز نکرد.
حالا اگر شما اطلاعاتتون در این زمینه کامل هست می تونید من رو راهنمایی کنید؟
متشکرم.
لطفاً يكي از دوستان حرفهاي تمام قسمتها و جزئيات يك پرواز معمولي خود را به صورت كامل توضيح دهد.
راستش من افزونه FsPassengers رو خریدم ولی چون امکان خریدنش تو ایران نیست، براتون این لینک رو پیدا کردم که Torrent هست و یا برنامه های مثل uTorrent میتونید به سرعت اونو دانلود کنید. دستور نصبش هم ظاهرا باهاش هست. به آدرس زیر برید
و روی "DOWNLOAD THIS TORRENT" کلیک کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه نمیشه قسمت مسافرین رو دید، اما همونطور که گفتم واقعا احساس می کنید یک خلبان واقعی هستید!
سلام ، اگر میشود در مورد VOR و نحوه ی عملکرد و موارد استفاده آن توضیح دهید (شرح CDI ، To , From , course) . ضمنا آیا کورس را باید با باندی که می خواهیم بر روی آن بنشینیم تنظیم کنیم یا نه ؟
و اگر فلای سیمولیتور هم وارد هستید : اولین مرحله VOR را شرح دهید که چگونه باید آن را اجرا کرد.
کسی اگه دانلود کرد میشه برای من هم پست کنه...
تو مقاله ی آموزشی صفحه ی اول یک پرواز ساده از ابتدا تا انتها با 747 توضیح داده شده.لطفاً يكي از دوستان حرفهاي تمام قسمتها و جزئيات يك پرواز معمولي خود را به صورت كامل توضيح دهد.
قبل از هر چيز ميخواستم ازتون به خاطر تهيه اين مقاله تشكر كنم و اميدوارم در اسرع وقت كاملترش كنيد.
همان طور كه گفتم در اين مقاله تمام جزئيات گفته نشده و با عمل كردن به آن باز هم مشكلاتي به وجود ميآيد كه تا جايي كه من از صحبت دوستان فهميدم يكي از شايعترين اين مشكلات قرار گرفتن در راستاي باند به موازات آن است به گونهاي كه هواپيما در نهايت به جاي اينكه روي باند فرود بيايد در راستاي آن و از كنار آن عبور ميكند.
من خودم اين مشكل را با gps تا حدي حل كردم و وقتي نزديك فرودگاه ميشوم بر روي gps زوم ميكنم تا راستاي باند كاملاً مشخص بشه و به وسيله gps بر روي باند قرار ميگيرم كه البته اين روش هم با دقت كامل نيست.
در عين حال كه فرود معمولي با يك هواپيماي عادي براي ما سخت هست بعضي از دوستان فقط ميگن فرود بدون ديد رو بلدند و هيچ آموزشي نميدهند. يا خود شما ميگيد استفاده از gps در پرواز واقعي مرسوم نيست اما در مورد چگونگي فرود با سيستم ناوبري (اگه اشتباه نكنم) توضيح نميديد.
لطفاً هركي هرچي بلده رو كنه تا بقيه هم استفاده كنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)