تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 607 اولاول ... 111718192021222324253171121521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

اگه نباشه جاش خالی می مونه muhakh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    SHIRAZ

پيش فرض

دوستان اگر در مورد ورودبه دنیای خلبانی سوال خاصی دارند من در خدمتم.
    Last edited by muhakh; 01-06-2009 at 08:28.

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان، کسانی که واقعا مایل هستند، یک پرواز بسیار شبیه به پروازهای مسافربری خطوط هوایی را تجربه کنند بخوانند! من به تازگی FsPassengersX رو که روی FSX نصب میشه رو امتحان کردم، البته شاید شما قبل از من از این نرم افزار استفاده کرده باشید، اما منکه خیلی خوشم اومد. بوسیله این نرم افزار، پرواز شما همراه با مسافرین و کمک خلبان خواهد بود. علاوه بر این، مولفه های پروازی نظیر آسیب پذیری فلاپها و تکانهای هنگام فرود بسیار بسیار طبیعی تر شده. کلا این امکانات به FSX اضافه میشه، اگر این نرم افزار رو نصب کنید:

1. امکان پیاده و سوار کردن مسافرین
    2. پخش صدای مهماندار، قبل از پرواز و پیش از فرود
    3. امکان پخش موزیک و فیلم برای مسافرین، در حین پرواز
    4. امکان سرو نوشیدنی، غذای گرم و سرد در حین پرواز
    5. امکان درخواست فرود اضطراری
    6. باخبر شدن از میزان رضایت مسافرین از پرواز یا میزان وحشت اونها در صورت وجود تکانها در هواپیما
    7. شنیدن صدای مسافرین، مثلا هنگام لرزش هواپیما، مسافرین جیغ میزنند!
    8. مدیریت مالی شرکت هوایی، با افزایش تعداد پروازها، رضایت مسافرین و خرید و فروش هواپیماها

و خلاصه تجربه خلبانی در یک خط هوایی واقعی!

لینک دانلود رو لطف میکنی ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mro229's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

دوستان، کسانی که واقعا مایل هستند، یک پرواز بسیار شبیه به پروازهای مسافربری خطوط هوایی را تجربه کنند بخوانند! من به تازگی FsPassengersX رو که روی FSX نصب میشه رو امتحان کردم، البته شاید شما قبل از من از این نرم افزار استفاده کرده باشید، اما منکه خیلی خوشم اومد. بوسیله این نرم افزار، پرواز شما همراه با مسافرین و کمک خلبان خواهد بود. علاوه بر این، مولفه های پروازی نظیر آسیب پذیری فلاپها و تکانهای هنگام فرود بسیار بسیار طبیعی تر شده. کلا این امکانات به FSX اضافه میشه، اگر این نرم افزار رو نصب کنید:

1. امکان پیاده و سوار کردن مسافرین
    2. پخش صدای مهماندار، قبل از پرواز و پیش از فرود
    3. امکان پخش موزیک و فیلم برای مسافرین، در حین پرواز
    4. امکان سرو نوشیدنی، غذای گرم و سرد در حین پرواز
    5. امکان درخواست فرود اضطراری
    6. باخبر شدن از میزان رضایت مسافرین از پرواز یا میزان وحشت اونها در صورت وجود تکانها در هواپیما
    7. شنیدن صدای مسافرین، مثلا هنگام لرزش هواپیما، مسافرین جیغ میزنند!
    8. مدیریت مالی شرکت هوایی، با افزایش تعداد پروازها، رضایت مسافرین و خرید و فروش هواپیماها

و خلاصه تجربه خلبانی در یک خط هوایی واقعی!
    بابا ایول... پس خیلی باید جالب باشه. یه سوال : می شه قسمت مسافرین رو هم دید؟
    دوست عزیز سلام. من اتفاقا خیلی علاقه دارم که خلبان بشم. آیا شما در مورد آموزش دوره های هوانوردی و خلبانی در ایران اطلاعی دارین؟
    جدیدا متوجه شدم که استاد عربی ما آموزش خلبانی هم می بینه و الان داره مدرک IR رو می گیره. ایشون یک آموزشگاه رو به من پیشنهاد کرد. ولی چون فرصت کم بود اشاره ای به جزئیاتش در مورد نحوه پذیرش و مبالغ و مخارج مورد نیاز نکرد.
    حالا اگر شما اطلاعاتتون در این زمینه کامل هست می تونید من رو راهنمایی کنید؟
    متشکرم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

لطفاً يكي از دوستان حرفه‌اي تمام قسمتها و جزئيات يك پرواز معمولي خود را به صورت كامل توضيح دهد.

داره خودمونی میشه DaneshD's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Sweden

پيش فرض

راستش من افزونه FsPassengers رو خریدم ولی چون امکان خریدنش تو ایران نیست، براتون این لینک رو پیدا کردم که Torrent هست و یا برنامه های مثل uTorrent میتونید به سرعت اونو دانلود کنید. دستور نصبش هم ظاهرا باهاش هست. به آدرس زیر برید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و روی "DOWNLOAD THIS TORRENT" کلیک کنید.

نه نمیشه قسمت مسافرین رو دید، اما همونطور که گفتم واقعا احساس می کنید یک خلبان واقعی هستید!

6. این کاربر از DaneshD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض VOR

سلام ، اگر میشود در مورد VOR و نحوه ی عملکرد و موارد استفاده آن توضیح دهید (شرح CDI ، To , From , course) . ضمنا آیا کورس را باید با باندی که می خواهیم بر روی آن بنشینیم تنظیم کنیم یا نه ؟
    و اگر فلای سیمولیتور هم وارد هستید : اولین مرحله VOR را شرح دهید که چگونه باید آن را اجرا کرد.

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نرم افزار جالبی هستش...

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

کسی اگه دانلود کرد میشه برای من هم پست کنه...

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

لطفاً يكي از دوستان حرفه‌اي تمام قسمتها و جزئيات يك پرواز معمولي خود را به صورت كامل توضيح دهد.
    تو مقاله ی آموزشی صفحه ی اول یک پرواز ساده از ابتدا تا انتها با 747 توضیح داده شده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

تو مقاله ی آموزشی صفحه ی اول یک پرواز ساده از ابتدا تا انتها با 747 توضیح داده شده.
    قبل از هر چيز مي‌خواستم ازتون به خاطر تهيه اين مقاله تشكر كنم و اميدوارم در اسرع وقت كامل‌ترش كنيد.

همان طور كه گفتم در اين مقاله تمام جزئيات گفته نشده و با عمل كردن به آن باز هم مشكلاتي به وجود مي‌آيد كه تا جايي كه من از صحبت دوستان فهميدم يكي از شايعترين اين مشكلات قرار گرفتن در راستاي باند به موازات آن است به گونه‌اي كه هواپيما در نهايت به جاي اينكه روي باند فرود بيايد در راستاي آن و از كنار آن عبور مي‌كند.
    من خودم اين مشكل را با gps تا حدي حل كردم و وقتي نزديك فرودگاه مي‌شوم بر روي gps زوم مي‌كنم تا راستاي باند كاملاً مشخص بشه و به وسيله gps بر روي باند قرار مي‌گيرم كه البته اين روش هم با دقت كامل نيست.
    در عين حال كه فرود معمولي با يك هواپيماي عادي براي ما سخت هست بعضي از دوستان فقط ميگن فرود بدون ديد رو بلدند و هيچ آموزشي نمي‌دهند. يا خود شما ميگيد استفاده از gps در پرواز واقعي مرسوم نيست اما در مورد چگونگي فرود با سيستم ناوبري (اگه اشتباه نكنم) توضيح نمي‌ديد.
    لطفاً هركي هرچي بلده رو كنه تا بقيه هم استفاده كنند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •