تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 21 از 3745 اولاول ... 1117181920212223242531711215211021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

پيش فرض

محض اطلاع خدمتتون عرض کنم که آسیاتک هیچ مشکلی نداره هر وقت زنگ زدم تونستم راحت باپشتیبانیشون صحبت کنم. تا الان هم که اصلا قطعی نداشته .فکر کنم شما نسبت به صبانت تعصب بی جا داری .
    دیگه اینا رو نمیخواد به من بگی... من خودم تا همین یه ماه پیش آسیاتک بودم... خودتم میدونی که اینا همشون رویا هستن... آسیاتک فقط واحد فروشش گوشی رو بر میدارن و پشتیبانیش در روز شاید یه بارم به تلفن جواب نده... تازه هر وقت که توی شبکه شون مشکلی پیش میاد کامپیوترشون رو از تلفن قطع میکنن و دیگه یا همش اشفاله و یا گوشی رو بر نمیدارن... در ضمن، این آسیاتک پشتیبانیش انقدر آدمای بیسوادی هستن که فکر کنم هیچ کدومشون تا 5 دبستان هم نخونده باشن... یه مشت بیسواد رو که فقط بلدن کامپیوتر رو نگاه کنن رو نشونده اون پشت به عنوان پشتیبانی...

در مورد ایمیلایی که توی سایتشون هم هستش باید بگم همشون سرکارین و فقط ایمیل واحد پول گیری و پشتیبانیشون کار میکنه... که ایمیل واحد پولشون همیشه چک میشه و جواب داده میشه ولی ایمیل پشتیبانیشون رو فکر کنم اصلا نمیبینن... چون من حداقل 20 بار ایمیلای مختلف بهشون زدم (طی 8 ماه) و هیچ کدوم جواب داده نشدن...

واحد فروض آسیاتک همشون یه سری زن بیسوادن که از کنار خیابون اومدن و فقط خوب حرف میزنن و میخوان پولتو بخورن... بر عکسش واحد پشتیبانیش یه یارو بیشتر نیست... اونم همیشه یه جوری حرف میزنه انگاری مزاحمش شدی باهاش تماس گرفتی... البته اگه موفق بشی بعد از یه ماه صدای گوش نوازشو بشنوی...

بازم خواهش میکنم که چیزی از این آسیاتک به من نگو... چون خود من همه جزئیاتش رو میدونم...

من کی از صبانت طرفداری کردم... من میگم که واقعیت اینه که اون بر آسیاتک برتری داره... این یه واقعیته... وقتی دو تا انتخاب داری که یکی بده و اون یکی بد تر خوب باید بد رو انتخاب کنی...

به نظر میاد شما شدیدا تعصب خونی به آسیاتک داری... چون اینجا به جز شما هیچ کسی از آسیاتک حمایت نمیکنه... ببینم، شما کارمند آسیاتک نیستی؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    من هم بعد از یک سال و دو ماه تا آخر هفته می خوام از اسیا تک برم چون قیمتها واقعا زیاده
    به احتمال زیاد شهراد یا صبانت

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

دیگه اینا رو نمیخواد به من بگی... من خودم تا همین یه ماه پیش آسیاتک بودم... خودتم میدونی که اینا همشون رویا هستن... آسیاتک فقط واحد فروشش گوشی رو بر میدارن و پشتیبانیش در روز شاید یه بارم به تلفن جواب نده... تازه هر وقت که توی شبکه شون مشکلی پیش میاد کامپیوترشون رو از تلفن قطع میکنن و دیگه یا همش اشفاله و یا گوشی رو بر نمیدارن... در ضمن، این آسیاتک پشتیبانیش انقدر آدمای بیسوادی هستن که فکر کنم هیچ کدومشون تا 5 دبستان هم نخونده باشن... یه مشت بیسواد رو که فقط بلدن کامپیوتر رو نگاه کنن رو نشونده اون پشت به عنوان پشتیبانی...

در مورد ایمیلایی که توی سایتشون هم هستش باید بگم همشون سرکارین و فقط ایمیل واحد پول گیری و پشتیبانیشون کار میکنه... که ایمیل واحد پولشون همیشه چک میشه و جواب داده میشه ولی ایمیل پشتیبانیشون رو فکر کنم اصلا نمیبینن... چون من حداقل 20 بار ایمیلای مختلف بهشون زدم (طی 8 ماه) و هیچ کدوم جواب داده نشدن...

واحد فروض آسیاتک همشون یه سری زن بیسوادن که از کنار خیابون اومدن و فقط خوب حرف میزنن و میخوان پولتو بخورن... بر عکسش واحد پشتیبانیش یه یارو بیشتر نیست... اونم همیشه یه جوری حرف میزنه انگاری مزاحمش شدی باهاش تماس گرفتی... البته اگه موفق بشی بعد از یه ماه صدای گوش نوازشو بشنوی...

بازم خواهش میکنم که چیزی از این آسیاتک به من نگو... چون خود من همه جزئیاتش رو میدونم...

من کی از صبانت طرفداری کردم... من میگم که واقعیت اینه که اون بر آسیاتک برتری داره... این یه واقعیته... وقتی دو تا انتخاب داری که یکی بده و اون یکی بد تر خوب باید بد رو انتخاب کنی...

به نظر میاد شما شدیدا تعصب خونی به آسیاتک داری... چون اینجا به جز شما هیچ کسی از آسیاتک حمایت نمیکنه... ببینم، شما کارمند آسیاتک نیستی؟؟؟؟

متاسفانه من طی چند روز گذشته مواردی رو فهمیدم که بعد از مطمئن شدن به همه میگم!

به نظر میاد بعضی از یوزرهای فعال اینجا اصلا یوزرها عادی نیستن

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

متاسفانه ?

چی فهمیدی ؟

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

فکر کنم منظورمو درست نگفتم
    منظورم کاربر فعال انجمن فلان نبود! منظورم چند کاربر خاص بودن که دارن در سایت فعالیت می کنن

باید مطمئن بشم بعد میگم
    Last edited by mahdy2021; 18-08-2008 at 16:24.

داره خودمونی میشه ghafari3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

توی اکثر انجمنها من فقط به تاپیک آسیاتک سر میرنم.

-----------------------------------------------------------

در مورد صبانت بگم که این شرکت هم دسته کمی از شرکتهای دیگه در کلاهبرداری نداره. یه سری از شهرها را انحصاری به دست گرفته و هر قیمتی که میخاد تو پاچه ی ملت میکنه چون رغیب نداره. تا جایی که شنیدم دولتیه.

احتمال داره وقتی صبانت به اندازه ی کافی سرش شلوغ شد دانلود شبانه را بر داره.

روزی 100 مگابایت برای وبگردی کافیه ولی به درد دانلود نمیخوره.

آخر فروم باز XirowN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی صندلی پشت میز کامپیوتر

پيش فرض

من 2 ماهی میشه از اسیاتک اومدم بیرون واقعا آشغاله
    پشتیبانیشون یه مشت ادمه بی سواده ...
    من دو تا سوال کردم موندن توش ...
    من وقتی میخواستم شارژ کنم موهام سفید میشد ...
    فقط داتک !

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

یکی مثل من حوصله فعال کردن دوباره از یه شرکت دیگه نداره خب تمدید میکنه.
    این که دیگه به کارمند بودن ربط نداره.
    من 24 ساعت فیلم دانلود میکنم. خب برای من نا محدود بودن مهمه که آسیاتک 28 تومن میده سپنتا 30 تومن.
    ولی یکی میگفت سرعت دانلود سپنتا 11 تا 14 هست که مال من همیشه 14 تا 17 .
    داتک هم که همه بد میگن.
    دعوا نداره که !

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

واقعا متاسفم که بعضی آقایون این جوری با قضیه برخورد می کنند. من باز هم می گم که آسیاتک خدمات خوبی ارائه می ده . هر وقت مشکلی پیش می یاد خیلی راحت با منشی هاش حرف می زنم و اونا هم جواب میدن . در مورد تمدید اعتبار خیلی سریع این کار رو انجام می دم.

داره خودمونی میشه ghafari3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

واقعا متاسفم که بعضی آقایون این جوری با قضیه برخورد می کنند. من باز هم می گم که آسیاتک خدمات خوبی ارائه می ده . هر وقت مشکلی پیش می یاد خیلی راحت با منشی هاش حرف می زنم و اونا هم جواب میدن . در مورد تمدید اعتبار خیلی سریع این کار رو انجام می دم.
    چند ماه پیش رفتم بانک پول ریختم به حسابشون ، بیشتر از ده دفعه زنگ زدم تا ایمیل گرفتم. ایمیلها مدام برگشت میخورد. هر دفعه هم که زنگ میزدم یکی از حسابدارها بر میداشت. خلاصه مشکل حل نشد بلند شدم رفتم شرکت. جلوی روی خودم ایمیلی که براشون زده بودم را توی Outlook پیدا نمیکرد.

اینطوری شد که دیگه هر وقت میخوام شارژ کنم مثل بچه ی آدم بلند میشم میرم شرکت شارژ میکنم و بر میگردم.

این شرکتی که شما ازش اینطوری تعریف میکنید توی ایران وجود خارجی نداره و احتمالاً مربوط به یکی از بیگانگان میشه.

الان هم مجبورم برای حفظ پهنای باند از Opera استفاده کنم. با همه ی محدودیتها میسازیم تا گردن ....ها هر روز کلفت تر شود.

شب خوش.
    Last edited by ghafari3; 19-08-2008 at 06:07.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •