دیگه اینا رو نمیخواد به من بگی... من خودم تا همین یه ماه پیش آسیاتک بودم... خودتم میدونی که اینا همشون رویا هستن... آسیاتک فقط واحد فروشش گوشی رو بر میدارن و پشتیبانیش در روز شاید یه بارم به تلفن جواب نده... تازه هر وقت که توی شبکه شون مشکلی پیش میاد کامپیوترشون رو از تلفن قطع میکنن و دیگه یا همش اشفاله و یا گوشی رو بر نمیدارن... در ضمن، این آسیاتک پشتیبانیش انقدر آدمای بیسوادی هستن که فکر کنم هیچ کدومشون تا 5 دبستان هم نخونده باشن... یه مشت بیسواد رو که فقط بلدن کامپیوتر رو نگاه کنن رو نشونده اون پشت به عنوان پشتیبانی...
در مورد ایمیلایی که توی سایتشون هم هستش باید بگم همشون سرکارین و فقط ایمیل واحد پول گیری و پشتیبانیشون کار میکنه... که ایمیل واحد پولشون همیشه چک میشه و جواب داده میشه ولی ایمیل پشتیبانیشون رو فکر کنم اصلا نمیبینن... چون من حداقل 20 بار ایمیلای مختلف بهشون زدم (طی 8 ماه) و هیچ کدوم جواب داده نشدن...
واحد فروض آسیاتک همشون یه سری زن بیسوادن که از کنار خیابون اومدن و فقط خوب حرف میزنن و میخوان پولتو بخورن... بر عکسش واحد پشتیبانیش یه یارو بیشتر نیست... اونم همیشه یه جوری حرف میزنه انگاری مزاحمش شدی باهاش تماس گرفتی... البته اگه موفق بشی بعد از یه ماه صدای گوش نوازشو بشنوی...
بازم خواهش میکنم که چیزی از این آسیاتک به من نگو... چون خود من همه جزئیاتش رو میدونم...
من کی از صبانت طرفداری کردم... من میگم که واقعیت اینه که اون بر آسیاتک برتری داره... این یه واقعیته... وقتی دو تا انتخاب داری که یکی بده و اون یکی بد تر خوب باید بد رو انتخاب کنی...
به نظر میاد شما شدیدا تعصب خونی به آسیاتک داری... چون اینجا به جز شما هیچ کسی از آسیاتک حمایت نمیکنه... ببینم، شما کارمند آسیاتک نیستی؟؟؟؟
.gif)