بله كاملا" مؤثر....زير سقف ممكنه تا 15 دقيقه طول بكشه تا وصل شه و به گوشي خيلي فشار مياد...
بله كاملا" مؤثر....زير سقف ممكنه تا 15 دقيقه طول بكشه تا وصل شه و به گوشي خيلي فشار مياد...
زیر سقف؟!؟!بیخیال بابا!عمرا اگه بگیره.من تو تاکسی نشسته بودم کنار پنجره بعد یکی دیگه سوار شد مجبور شدم برم وسط کلا سیگنالش رفت(هنوز کانکت نشده بود البته).ولی یادمه یه دور رو پشت بوم راهش انداخته بودم اومدم تو اتاقم تونست از لای پنجره وصل شه...به هر حال زیر سقف خیلی بعیده...
سنگینیشو که واقعا سنگینه،ولی مشکل از کالیبره بودن و نبودنش نیست.مشکل از دقت کلی سیستم GPS هست که اگه تو GPS Data هم نگاه کنین نوشته Accuracy:n Meters که اون n میتونه چیزی در حدود 50 متر باشه که طبعا عدد بزرگی هست و باعث میشه موقعیت درست تشخیص داده نشه.
پ.ن. ببخشید دو تا شد،حواسم نبود همون اولیو ادیت کنم.شرمنده!
نكته خيلي جالبي كه من فكر نميكردم تو ايران كار كنه...هواشناسي هست...
امروز زدم ديدم هوا رو زده باروني با دماي 7-9 درجه...كف كردم...خداييش توپه...اگه نقشه هاش كامل بود ديگه اسمارت كام بايد خداحافظي ميكرد...
ساعت هاي پرواز هواپيماها رو هم ميزنهقربونش برم...
اونارو از اینترنت میگیره !مواظب باش قبض تلفنت نجومی نشه.
ميدونم...ولي فكر نميكردم واسه ايرانم خدمات بده...
ضمنا" ايرانسل دارم...كلا" 6 kb بيشتر دان نميكنه بنده خدا...![]()
من خودم با n82 تست کردم- زیر سقف وسط اتاقم کرفنت ولی دیر کانکت شد ! یک دفعه هم که کانکت شد ؛ بعد از اینکه بری از نرم افزار بیرون و دوباره بیای برای بارهای بعدی سریع کانکت میشه !![]()
من یجا رو گذاشتم پیدا کنه برام و اینکارو کرد و راهنمای نوشتاریش هم گفت مثلا باید این مسیر رو ادامه بدی تا برسی به فلانجا حالا بپیچ و ... یه گزینه ای هم داشت به اسم Speak که فکر کنم همون راهنمای صوتی باشه..زدم اما هیچ کاری نکرد ! حالا مشکل از کجاست ؟
توضیحات : من پوشه Voice رو تو Garmin نداشتم ، بصورت دستی ایجاد کردم و فایل صوتی رو ریختم توش ( از یه سایتی دانلود کردم به حجم 3.5 مگ)..بعد رفتم تو تنظیمات دیدم گزینه American English که قبلا نبود ، اضافه شده
من كاره خاصي نكردم.خودش بهم چند وقت يه بار ميگه كجا برم...speak هم نديدم كجاست....كجاست بگو منم تست كنم...
از کدوم قسمتش این تنظیمات رو فعال کردی ...؟
من هم نسخه 4 رو دارم و 5 رو ...
البته الان 4 رو روی گوشیم نصب کردم ..... سیم کارتم هم 912 هست ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)