با سلام خدمت دوستان من يه مشكلي توي بازي دارم اونم اينه كه وقتي دمو هاي بازي پخش مي شه همه وجور صدايي مي آد به جز صداي حرف زدناشون جالبه لبو دهنشون تكون مي خوره اما صداش نمي آد
آگه ميشه منو راهنمايي كنيد
ممنون
با سلام خدمت دوستان من يه مشكلي توي بازي دارم اونم اينه كه وقتي دمو هاي بازي پخش مي شه همه وجور صدايي مي آد به جز صداي حرف زدناشون جالبه لبو دهنشون تكون مي خوره اما صداش نمي آد
ممنون
من هم دقيقا همين مشكل رو دارم ، آيا مشكل از بازيه يا كلا همينجوريه؟با سلام خدمت دوستان من يه مشكلي توي بازي دارم اونم اينه كه وقتي دمو هاي بازي پخش مي شه همه وجور صدايي مي آد به جز صداي حرف زدناشون جالبه لبو دهنشون تكون مي خوره اما صداش نمي آد
ممنون
ببخشيد شما از كدوم شركت گرفتيد؟
سلام خدمت همه دوستان
من وقتي ميخوام اين بازي رو نصبش كنم همون اولاي كار ميخواد به اينترنت وصل بشه تا يه چيزي رو دانلود كنه ولي من حتي اگه به اينترنش هم وصل كنم بازم اخطار ميده. مشكل كجاست ؟ ايا سرعت اينترنتم براي دانلود مناسب نيست . اينترنتم dial - up هستش. لطفا راهنمايي كنيد.
بچه ها ... این بازی روی اکثر درایور های صوتی اینجوریه و بهشون نمیخوره.
یعنی صدای کاراکتر ها نمیاد ولی صدای محیط میاد.
شرکت آتاری قول داده که یه فیکس به زودی به سازه و در اختیار ملت بزاره تا دانلود کنن و این مشکل بر طرف بشه.
به نظر من بازیش هم قشنگه هم مسخره س.
کنترل شدیدا مظخرفی رو داره.
اینونتوریش باهاله.
موقع نصب به اينترنت وصل نباش ، فكر كنم به اين خاطره ، اصلا به اينترنت وصل نشو اگر هم خودش گفت وصل شو ، وصل نشو.سلام خدمت همه دوستان
من وقتي ميخوام اين بازي رو نصبش كنم همون اولاي كار ميخواد به اينترنت وصل بشه تا يه چيزي رو دانلود كنه ولي من حتي اگه به اينترنش هم وصل كنم بازم اخطار ميده. مشكل كجاست ؟ ايا سرعت اينترنتم براي دانلود مناسب نيست . اينترنتم dial - up هستش. لطفا راهنمايي كنيد.
خوب بلاخره نصبش كردم ولي واقعا افت فريم زيادي داره .
من تو اون اخراي مرحله اول گير گردم همون قسمتي كه يه مامور اون طرف اوار هستش . بايد چطوري خودمو بهش برسونم؟
راستی بچه ها چرا واسه من همه مرحله ها آزاده ؟
واسه شما اینجوری نیست ؟
اگه منظورت قسمت epsode باشه اره براي منم بازه ولي يه چندتايش قفلند.
فقط چپتر 8 که آخرین مراحل توشه قفله ... خوب یعنی چی ؟
این چه وضع بازیه ؟
من واقعا تعجب میکنم ... چرا آتاری اینقدر مظخرف این بازی رو ساخته.
از اون دیگه بعیده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)